WIP

Voxel

New member
מתסכל.../images/Emo122.gif

מתסכל, לעבוד כל כך קשה ולא לקבל אפילו ביקורת מכבדת אחת. לא רוצה שתאהבו את זה, אבל הייתי שמח אם הייתה פה אווירה מקצועית של עזרה ולמידה. בתור מישהו שלא מתפרנס מזה ומבקר בפורום הזה לעיתים קרובות, אני מבין למה השוק הישראלי כל כך בינוני.

Voxel

New member
דיספלעייסמעאנט

מצורף קובץ ה displacement. נעשה עם ZBrush. עכשיו עוברים ל rigging שלו...

Voxel

New member
UVs

עשיתי את זה במאיה. ייבאתי ל ZBrush והרינדור נעשה במאיה עם Mental ray

3Dead

New member
אני אשתדל ....

לגבי המודל אין לי מה להעיר , זה הסגנון שלך ולמעט זה שע"פ ה WIRE נראה שהמודל עשוי היטב ,אומנותית - אין לי מה לומר .... ה DISPLACE קצת מוגזם לדעתי . לגבי הטקסטורה - קו השפתים תחום מידי ,קצת BLEND יעזור .... הייתי מצר לו מעט את המתניים בכדי לרמוז שקיים אגן ירכיים.

Voxel

New member
?

תודה על התגובה, למה אתה מתכוון שה displace מוגזם? השרירים מוגזמים לטעמך?

omern25

New member
אני יכול לנסות

גם אני לא עוסק תחום בצורה מקצועית אבל אני יכול לנסות , גם אני חוויתי את התסכול הזה לפעמים כשהעליתי עבודות לפורום לביקורת ולא קיבלתי הרבה פידבקים למרות שלגבי בעיות טכניות קיבלתי פה אחלה עזרה אז ככה אנטומית כמובן שקשה לראות פגמים כי כל האנטומיה של הדמות מעוותת בכוונה אבל איזור הצלעות ומרכז החזה יכולים להיות יותר משכנעים - בצלעות אפשר להוסיף עוד כמה בליטות של צלעות , בפנים האף נראה קצת מפוסל מודבק לגבי שיידר של העור אם תוכל לפרט איך הוא בנוי אפשר להוסיף גווני עור נוספים בטקסטורה כי הוא נראה חיוור אלא אם כן זאת מטרתך ולדמות הזאת היה ממש מתאים ורידים בולטים - מנסיון אישי ZBRUSH כלי מצויין להוספת ורידים ולעדכן דיספלייעסמנט וטקסורה לפטמות צריך להיות גוון יותר כהה אהבתי מסביב לעיניים ובעצמות הלחיים הגוף נראה קצת רחב יחסית לגודלו הקטן וביחס לראש הענקי

omern25

New member
שאלה לגבי הרינדור בבקשה

השתמשת בMAYA SOFTWARE או MENTALRAY ? ובאיזה הגדרות TESSELATION/AROXIMATION? כי הגעת לתוצאות יפות , אני לא מצליח להגיע לפירוט כזה אף פעם

Voxel

New member
רינדור

אני מרנדר עם mental ray. ומשתמש גם ב displace וגם ב subdiv approximations עם ערכים של 2 מינימום ו-7 מקסימום. spatial.

Voxel

New member
תודה

רשמתי לפני לשפר את הצלעות והחזה, מה לא בסדר עם האף? השיידר של העור הוא SSS עם mental ray. אני מסכים לגבי ורידים ופטמות. מתחיל מקצה שיפורים.. :)

voguemaster

New member
אתה צריך להסביר את הקונספט

כי אחרת לא ברור לאף אחד פה למה אין לו פרופורציות... ובד"כ לא נהוג שדמויות הן כ"כ חסרות פרופוציות. ואם כן, לרוב זה בכיוון ההפוך (ראש קטן, גוף גדול!)

Druyanizem

New member
רשמתי תגובה

והאפלוד המ****ן דפק לי את ההעברה. בכל אופן, לדעתי החומר נותן תחושה של שיש ולא של עור. יכול להיות שזה הבאמפ או הדיספלייס מאפ... אבל עדיין צריך לשנות שיידר. נראה לי שגם ההחזרי אור מוגזמים כי הנחיריים שלו מוארים וזה לא אמור להיות, לפחות לא מהזווית הזו. אחלה עבודה!

Voxel

New member
השתמשתי ב SSS

כנראה שאני עוד צריך לעשות tweaking לשיידר, אני מסכים שכרגע הוא נראה קצת waxy, אתה חושב שצריך להוסיף עוד bumps לגוף? הייתי כל כך עסוק עם הפנים שקצת הזנחתי את הגוף שלו.

למעלה