Witchblade - The Movie

• פותח הנושא H6
  • פורסם בתאריך

H6

New member
Witchblade - The Movie

יש לי את הסרט של וויצטבלד ( דרך אגב אם אתם לא חושבים שזה קשור לקומיקס אז לא להתייחס וזה יעלם ) הסרט הוא אמיתי זאת אומרת עם אנשים אמיתיים אין סרט מצוייר של הקומיקס הזה? ואתם יכולים להמליץ על סרטים אחרים של קומקיסים ( אם יש בכלל ) ומישהו יודע את השם של הסרט הראשון של HEAVY METAL

ננסק

New member
יצא איזה משהו..

לפני כמה שנים, איזה סרט על איזה קומיקס... נו, איך קראו לו... מה שמו, שמעתי אנשים מדברים על זה פה ושם... אה, כן. אקס-מן. ועוד מעט מגיע גם 2.

comicsgirl

New member
איזה אחלה!

אקס מן 2 כבר יצא, אם אני לא טועה, בארצות הברית ואם אני טועה אז הוא אמור לצאת בחודשים הקרובים. איך אני שמחה! הראשון היה פשוט מעולה!
וחוץ מזה, לכל המעוניינים, הסרט ספיידרמן 2 אמור לצאת לקראת יוני 2003 (עוד חצי שנה, אין מה להיבהל!
) וצילומי הסרט טומב ריידר 2 (אבנר, בשבילך!) הושלמו בימים אלה והוא צריך לצאת בחודשים הקרובים! אז תלכו ותבלו!
רעות.

effigy

New member
לרעות

אם אני לא טועה אקסמן 2 יוצא רק במאי או שזה דרדויל או האלק אני כבר מבובלבל... סרטי קומיקס שיצאו אי אפשר לספור עם כל הגפיים אבל מה שכן אפשר זה לספור את המצליחים והבאים עלינו לטובה:
דרדויל (אני כבר מעריץ)
אקסמן (יש לי את הDVD אם מישהו רוצה לארח מפגש פורום בבית שלו ויש לו DVD)
ספיידרמן
SPAWN
האלק (הישן והחדש) ויש פחות מצליחים בינהם פרקי פילוט כושלים:
פנטסטיק פור (לא יצא לאקרנים)
וויטצ´בלייד (אני חושב שזה בכלל פיילוט)
JLA (פיילוט כושל) שלא לדבר על סדרות טלויזיה:
וויטצ´בלייד
SPWAN
אקסמן
אקסמן אבולושין
ספיידרמן לדורותיו ועוד ועוד ועוד (יש הרבה
ים בשמים בשבילי ה
זה אתה)

comicsgirl

New member
לדעתי....

הסרטים טובים וכך גם הסדרות. את הפיילוטים הכושלים שהזכרת לא ראיתי כך שאין לי דעה בעיניין. לפי מה שראיתי דרדוויל הולך להיות אחלה (בן אפלק הולך לשחק אותו, לא?) ואת אקס מן וספיידרמן ראיתי והתלהבתי! (ראיתי פעמיים!) ומחכה לשני! את וויטצ´בלייד (הסידרה) רציתי מאוד לראות אבל לא יצא... חוץ מזה אני חושבת שזה טוב שמעבירים את הקומיקס לסדרות ולסרטים כי ככה זה מגיע לקהל רחב יותר ובעיקבות סרטים הם גם מתחילים לקרוא ת´קומיקס (לפחות חלקם...), ככה שזה אחלה.

Silver Surfer

New member
האלק?

היה פעם סרט של האלק? ד"א קראתי מתוכנן גם סרט של הפאנישר ואולי גם של איירון פיסט.

Cartman

New member
כבר היה סרט פאנישר

סרט טלוויזיה, אם אני זוכר נכון. עוד אפשר למצוא אותו בסניף ענק הוידאו בלב העיר, ראשון לציון.

Scum Bunny

New member
לא, סרט קולנוע

בכיכובו של דולף לונדרגן, הנורדי האהוב. דווקא סרט לא רע, עם זכרוני אינו מטעני. אבל אני בטוח שחובבי הקומיקס לא אהבו אותו, כי לא היה לדולף ציור של גולגולת על החולצה. *דולף הוא הצדק!* (שאלתיאל קווק- הפרקים המפחידים)

Silver Surfer

New member
..

לא ידעתי שהיה סרט, אבל בכל מקרה מתוכנן אחד חדש. ד"א היה גם סרט על ניק פיורי ועל ג´נרישן X (עם ג´ובלי).

effigy

New member
ניק פירוי= סרט גרוע

אני עונה תשובות ילדותיות? אל תדברו שטויות

*וגם בשבילי*../images/Emo9.gif../images/Emo129.gif

רציני???????? חודשים קרובים???????????????????????? גדולללללללללללללללללל ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקק עצווווווווווווווווווווווווום

BluePrint

New member
היו שמועות פעם...

על Witchblade: the animated series לדעתי זה יכול להיות ענק אם יעשו את זה PG-16 לפחות, במקום G הרגיל לכל סדרות המצויירות. (אלו דרוגי צפייה לפי תוכן אלים\מיני, למי שלא הבין)

ogmios

New member
סרט זוועתי

הרבה פחות טוב מהסדרה שהמשיכה אותו. הסרט הראשון של Heavy Metal (מ1981) נקרא בפשטות ובאופן לא מפתיע Heaby Metal. אדיוס, אוגמיוס אל ידע בדימוס

BluePrint

New member
אתה מתכוון Pilot.

ה"סרט" Witchblade הוא בסך הכל שני הפרקים הראשונים מחוברים ביחד. סתם ככה מהראש, "סרטים" שראיתי בווידאו לפני שגיליתי שהם התחלה של סדרה: Babylon 5, Time Trax, The Flash. ("הברק" היה בעצם בערוץ 1 ולא בווידאו) אבל במקרה של Witchblade, הסדרה לא יותר טובה מה"סרט". בהשוואה לקומיקס היא עלובה באותה מידה. מבדרת משהוא, אבל עלובה. בקומיקס הדגש הוא על איך שרה מתמודדת עם הWitchblade שנכנס לחייה, ולא איך הוא עוזר לה נגד שחיתויות במשטרה כמו בסדרה. (מתי יעשו כבר עיבוד קולנועי\טלביזיוני שישמור על רוח המקור בהתמקדות בנושא, ולא ינסה להכניס את ה"אלמנט" הפנטסטי\בדיוני בתור צד מוזר לתוך סרט\סדרת פעולה\מתח) ואסור לי להזניח את Heavy Metal (מחדל מצידי בהודעה הקודמת) אז הנה דעתי עליו: גדול
ענק
תותח
אולטימטיבי
גאוני
היסטרי
(איפה שמתי את הDVD שלי? אני הולך לראות אותו עכשיו שוב, לפחות עד הB-17)

nick fury

New member
חבר´ה, כמה הבהרות על וויצ´בלייד|ספו

קודם כל, נכון שהעונה הראשונה קצת מסריחה, והתעסקו יותר מדי בשחיתויות במשטרה (WHITE BULLS), אך כל זה קרה לאחר שהרגו את השותף שלה, דני וו. בסוף העונה הראשונה, בפרק Trascendence היא חוזרת אחורה בזמן ומצליחה למנוע את רצח שותפה. תחילת העונה השניה מתחילה אף היא בסרט, כאשר 10 דקות ראשונות הן למעשה דז´ה-וו של מה שראינו בסרט של העונה הראשונה, אבל אחר כך הכל נהיה שונה, והעונה הזאת הרבה יותר טובה, ושרה באמת מתמודדת עם הוויצ´בלייד שנכנס לחייה. בעונה השניה הצליחו לשמור על רוח המקור. אומנם אין יותר מידי אלימות (שנכון, זה מאכזב חלק נכבד מכם), אבל בהחלט יש הרבה עבודת משטרה, בין ג´ייק-שרה-דני, השוורים הלבנים בכלל לא קיימים, ואין שום שחיתות. יש הרבה פרקים יפים בעונה השניה, ובכלל, אני ממליץ לכם לראות אותה לפני שאתם חורצים דעה על הסדרה הזאת.

למעלה