Witchblade - The Movie

• פותח הנושא H6
  • פורסם בתאריך

nick fury

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

עוד שינוי גדול הוא ששרה הורגת את קנת´ איירונס בסוף הסרט של העונה השניה, אחרי שאיירונס משיג לידו רומח עתיק להילחם בוויצ´בלייד. הוא הרגיש שמשהו לא בסדר עם סדר האירועים, כשמראים את תגובתו לכך ששרה מונעת את הירצחו של שותפה. מה שעוד טוב בעונה הזאת הוא ששרה זוכרת מעט מאוד מהאירועים של העונה הראשונה, ופרטים קטנים אלה הם שעוזרים לה בהמשך דרכה. וכמו שאמרתי: מומלץ מאוד!

BluePrint

New member
ראיתי (ראינו?)

בכלל גמרו לצלם את העונה השנייה? שמעתי שהפסיקו כדי שינסי באטלר תוכל לעבור גמילה מאלכוהול. בכל מקרה, מה שתארת זה בדיוק מה שחשבתי כשנגמר הפרק האחרון של העונה הראשונה: "או. הם תפסו שכל ו"איפסו" את הסיפור כדי להתחיל מהתחלה כמו שצריך." ואני לא חורץ דעה על מה שלא ראיתי עדיין, אז רק על העונה הראשונה שהפסדתי ממנה כמעט חצי, ואני לא מרגיש שהפסדתי כלום. אבל מה שבאמת חשוב לי זאת הצורה של הWitchblade. בעונה הראשונה, הפרק "זכרונות" שבו הWitchblade קושר אותה למיטה ו"בוחן" אותה, הוא הפרק היחידי שבו הוא נראה כמו שצריך ולא כמו כפפת שריון מטופשת. איך הוא נראה בעונה השניה?

nick fury

New member
כן, גם אני לא אהבתי איך שהוא נראה..

בעונה השניה הכפפה נראית עדיין אותה כפפה, ולפעמים היא נראית אחרת (בפרק הרביעי למשל). אכן הפסיקו לצלם בשביל שיאנסי תעבור את הגמילה, אך היא חזרה, והעונה השלימה 12 פרקים (כאשר הפרק האחרון ממש אבל ממש לא ברור)

למעלה