שלי רק באפריל April 14 - April 20
N naf86 New member 24/3/14 #22 יש לי הרגשה שזה מכוון אחרי הכל, מדובר על לונג איילנד. יש לי הרגשה שאני לא היהודי היחיד במכללה.
3 3rd CYR New member 27/3/14 #27 אם כבר, אז איסטר יש הרבה מוסדות שמסיבות היסטוריות השאירו את הספרינג-ברייק מתוזמן עם איסטר (שמן מהסתם נעול לפסח היהודי).
אם כבר, אז איסטר יש הרבה מוסדות שמסיבות היסטוריות השאירו את הספרינג-ברייק מתוזמן עם איסטר (שמן מהסתם נעול לפסח היהודי).
ג גברת בץ New member 26/3/14 #25 אני בזמביה! (אבל לא בחופש) כאן לשבועיים כחלק מקורס שאני עושה על global health delivery. בינתיים מאוד מעניין וגם הצלחנו לבלות סופ״ש במפלי ויקטוריה
אני בזמביה! (אבל לא בחופש) כאן לשבועיים כחלק מקורס שאני עושה על global health delivery. בינתיים מאוד מעניין וגם הצלחנו לבלות סופ״ש במפלי ויקטוריה
P Philip Jr New member 26/3/14 #26 נשמע מעניין בסמסטר שעבר זכיתי לצאת מהמחלקה לפסיכולוגיה וללכת ברגל למחלקה לחינוך. גם שם יש מפל קטן בכניסה לבניין, מאד אקזוטי! תהני ותבלי, ואולי אף תשימי תמונה או שתיים של מעללייך בפורום?
נשמע מעניין בסמסטר שעבר זכיתי לצאת מהמחלקה לפסיכולוגיה וללכת ברגל למחלקה לחינוך. גם שם יש מפל קטן בכניסה לבניין, מאד אקזוטי! תהני ותבלי, ואולי אף תשימי תמונה או שתיים של מעללייך בפורום?
נ ניצן cocos Member 27/3/14 #28 רק חבל שיש שיר שאסור לשמוע אותו שם - תהנה ואשמח אם תעלה תמונות נוף כשתחזור.