סבתאשלך מגיעלה!! יא אוכלת דגים אחת!!1
N n e t a 6 9 New member 5/1/08 #26 שהם אוכלים בבצפר אוכל מגעיללללללל!!!!!!!!!!!! את באה עם זה גם מחר לבצפר?????
T tal iero New member 6/1/08 #27 אממ... למה לא..? חוצמזה.... בארצות אחרות אם תבואי עם אוכל כזה לבצפר לא יגידו כלום... רק היהודים הם שונאי חזירים. פיכסה דוסים
אממ... למה לא..? חוצמזה.... בארצות אחרות אם תבואי עם אוכל כזה לבצפר לא יגידו כלום... רק היהודים הם שונאי חזירים. פיכסה דוסים
N n e t a 6 9 New member 6/1/08 #28 אני לא דוסית ואני לא אוהבת את זה!!!! מישהו... אוהב את זה פה בכלל?!?!
T tal iero New member 6/1/08 #29 גם אני לא דוסית אבל אני כן אוהבת את זה! חח כן אני אוהבת את זה פה בכלל..!!
T tal iero New member 8/1/08 #32 אז מה אם הוא רוסי..?? דבר ראשון-- יש גם רוסים שלא אוכלים דבר שני---יש לו זיפים!
ר רענן פוגל New member 4/1/08 #21 חשוב לקרוא אני רוצה להודות לכל מי שמקדיש מהזמן שלו להצביע, אין לכם מושג כמה זה חשוב לנו! אוהבים אתכם ונתראה ב18 לחודש בבארבי רענן בשם ביט
חשוב לקרוא אני רוצה להודות לכל מי שמקדיש מהזמן שלו להצביע, אין לכם מושג כמה זה חשוב לנו! אוהבים אתכם ונתראה ב18 לחודש בבארבי רענן בשם ביט