WSOP כמובן תוצאה יפה לרן עזור ועוד כנסו כנסו

shaywh

New member
WSOP כמובן תוצאה יפה לרן עזור ועוד כנסו כנסו

סיים עשירי מתוך 460 ב5K PLO. תוצאה טובה שנייה שלו בטורניר שהוא לא דונקמנט באופי שלו (אחרי המקום השני ב25K אז) וזה כבר די מכובד. ה10K PLO יתחיל הערב וירוץ במקביל ל25K 6max הולדם שכבר התחיל (סיכום קצר- אייבי וגלפונד עדיין בפנים, דוואן חטף סאקאאוט ועף במקום לעלות לכמות רצינית של צ'יפים ונגראנו רץ סופר טוב והוא בערך 6 בסוף היום, הייתם חושבים שאנטוניוס יוציא את האף ויראה את עצמו אבל כנראה שלא). בקיצור, אלה ימים טובים לעקוב אחרי הWSOP.

Kgt1

New member
נצל"ש יד לניתוח

קאש 1-2, אני בדילר (140 מאחוריי) עם אסים, מעלה ל-6, קולים מהסמול (עם משהו כמו 850) ומהביג (שקצת מעליי). פלופ QQ3 עם שני עלים. הסמול מצ'קצ'ק בזריזות. הביג מעלה חצי קופה, אני חוזר אליו ל-30 טוטאל, הסמול אומר אול אין, הביג מקפל. מה הייתם עושים במקומי? המידע לגבי השחקן הוא שאין יותר מדי מידע מעניין... משחק כמות ידיים סבירה, אגרסיבי בצורה לגיטימית עם סטאק גדול, לא משהו שיכול לגרום לי להניח שיש דחיפה אוטומטית עם 24.

Shaycus

New member
ברור שדוחף..

לדעתי הוא סתם מנסה לגרום לך לקפל, אין סיכוי שאני שם אותו על Q במקרה הטוב על פלאש דראו אם יש לו פוקט 3 אני לוקח פטיש ושובר את המסך. למרות שזה לא מעט כסף לדעתי אין אפשרות בריחה

Kgt1

New member
תודה שי, אשמח לקבל גם עוד תגובות ואז אמשיך

בתיאור... (אגב להבהרה, מדובר במשחק אונליין כן)

Harleydude

New member
אונליין?

בוא נחזור אחורה, הביג מהמר אתה מעלה. הסמול רואה שני שחקנים שהראו שהם רוצים את הקופה, במיוחד אתה שאתה מעלה מול 2 אנשים על לוח די מסוכן ואתה לא מראה שום פחד. יעני יש לך יד שאתה לא מתכוון לשחרר מי יודע מה. ז''א שהוא די מצפה שתשווה פה, אין לו טעם לבלף אם הוא יודע שהוא יקבל הרבה קולים. אז יש לו Q פה כמעט תמיד. ב200NL שחקן שיושב על ערימה סבירה ואתה אומר עליו שהוא לא אהבל לא יחזיק פה מספיק פעמים טווח בלופים בשביל שיהיה לך ערך להשוות עם בלאף קאטצ'ר. זה לא אינסטא גם עם KQ, ולפעמים קיפול. קיצר זה די קיפול פה אלא אם כן אתה באמת חושב שהוא מסוגל לעשות את זה במולטיוויי עם טווח פוקטים רחב מה שממש קשה לי להאמין על שחקן ב200NL, כי מה שזה אומר זה שהוא ינסה להריץ בלוף כשהפול אקוויטי שלו נמוך, מול 2 אנשים, מחוץ לפוזיציה. לא חכם במיוחד.

Kgt1

New member
תודה רבה. {אשמח לעוד תגובות}

אני קיפלתי, בהנחה שאני פשוט לא טוב מול הריינג' שלו, עם לא יותר מ-70% גם מול פלאש דרואו, ועם 2 אאוטר מול כל יד לגיטימית. אני אוכל את עצמי די הרבה שאולי הקיפול לא נכון, כי זה כל כך הרבה כסף, ולזרוק אסים זה תמיד כואב בלב לקולינג סטיישן שכמותי.

shaywh

New member
פולד... לא בכיף אבל פולד

אתה לא צודק מספיק פעמים ויש לך רק שני אאוטים מול Q-x וארבע מול 3-3. אם אני מקפל אסים זה בד"כ כשהלוח הוא משהו בסגנון 5678 ויש אקשן אבל בכלליות זה לא אסון. אני בד"כ מזכיר לעצמי שאף אחד לא יודע מה קיפלתי. אני יודע שבמקום הסמול הייתי דוחף כל פגיעה טובה בפלופ כזה ומתקפל לאקשן, לא בגללך אלא בגלל בעיקר הביג שיכול לעשות את המהלך הזה גם עם פגיעה בפלופ. אגב, לשבת בלי ערימה מלאה (או של שורטסטאקר) ברמה הזאת זה לסמן על עצמך עיגולים גדולים ויפים של מטרה. כל הרגס יחפשו איך צריך לתפוס אותך.

shaywh

New member
רה-נצל"ש 10K PLO טורניר חזק ביותר

ביום השני אלי אלעזרה עף בבאבל יחד עם עוד שניים במקביל וטום דוואן רץ כמו אל הפוקר שהוא לפעמים והוא צ'יפ לידר בפער גדול מתוך ה33 שנשארו. היום השלישי משוחק עכשיו. עדיין בפנים בעדכוני סוף יום 2, הלמות' והדווילפיש ומה שיותר חשוב לדעתי, דניאל אלאי.

shaywh

New member
לקבל פרופורציות

דוואן סגר את היום עם יותר מ150 בליינדים. בטורניר. למקום שני יש פחות מ100.

FrecCo

Active member
הוא על Q והאובר בט הזה בכוונה שיראה כמו בלוף.

קיצר קיפול טוב לך תישן היטב בלילה.

FrecCo

Active member
או אפילו על פוקט 3

מה שלא יהיה הוא מנסה או להבריח אותך ואת הביג מהדרואו (אם הוא עם Q) או לגרום לכם להיכנס אם יש למישהו Q (אם הוא עם הפוקט 3). אף אחד לא דוחף פה אחרי שני רייזים עם אוויר זה בלוף חסר היגיון לחלוטין. 100% פגע בפלופ, לא יעזור.

Shaycus

New member
אני לא מבין את הניתוח של כולכם

באמת שלא, אולי אני אופטימי מדי אבל לדעתי אתם פסימיים מדי אם במצב כמו שאתה מדבר עליו אני תמיד אחשוב שיש ליריב את הנאטס או הסקנד נאטס אני אף פעם לא ארוויח כסף. זה לא שאני בנאדם שלוקח סיכונים מיותרים אבל יש דבר שנקרא להיות-מחושב-יתר-על-המידה. איך אפשר בכלל לחשוב שהבנאדם עם פוקט 3? כאילו זה הכי סלואו פליי שאפשר לשחק עם פוקט 3 במצב כזה, אתם משווים פה אנשים לפיל אייבי ולרייזים שלו כשהוא פוגע ברביעייה של K, אי אפשר להשוות משחק ברמות כאלה למשחק ברמות שאנחנו משחקים בהם.. תסלחו לי אני ממש לא מסכים עם כל מה שרשמו מעלי ואני בכיף הייתי משווה פה את האול אין שלו, אם יש לו פוקט 3 או אם יש לו Q אז אני אהיה בקריזה של כמה רגעים ואדע שעשיתי את המעשה הנכון.. חבל לי שאתה לא יודע מה היה לו זה באמת מעניין אותי עכשיו עם כל התגובות פה של כולם

FrecCo

Active member
חי בסרט

אני רוצה שתגיד לי עם מה שחקן עושה צ'ק-רייז לאול אין אחרי שני רייזים (!!) משני שחקנים לפניו, בפלופ כזה, אם לא עם הנאטס או הסקנד נאטס. שחקן עושה את זה בידיעה שהוא הולך לקקבל השוואה!!! הוא יודע שהוא הולך לקחת כסף ממי שמחזיק אסים/קינגים, פלאש דרואו, או אפילו מלכה (אם הוא עם הנאטס)

Shaycus

New member
או

שהוא רוצה שתחשוב שיש לו את הנאטס וזה למה הוא עושה את האול אין הזה

FrecCo

Active member
ככה לא משחקים פוקר

לפחות לא ברמה הזו. ברור לו שהוא יקבל השוואה ממי שמחזיק Q2 אפילו, אז למה לו לייצג סתם פוקט 3???????? היה רייז ורי-רייז לפניו! מישהו חזק מאוד ועלול להשוות לו! בקיצור כפי ששוחק זה רק כשהוא מחזיק מלכה או פוקט (ז"א יד שעלולה להפסיד בהמשך לצבע או לפול יותר גדול ולכן הוא חייב לדחוף עכשיו)

shuval

New member
אני חושב ש-AA הם Over Rated בענק

אולי אני טועה, אבל מכמה עשרות הטורנירים שהשתתפתי בהם (מודה, זה ממש לא הרבה), למדתי ש"לא זורקים אסים" זה אחד הבולשיטים הגדולים שקיימים. נכון, פרי-פלופ אתה 80-85 ולפעמים גם 95% מעל השחקן השני. אז אם מישהו נכנס מולך אול-אין, אין מה לחשוב פעמיים. אבל מה קורה אם לא היה אול אין? מה קורה אם בפלופ/אחרי הפלופ אם אין אס נוסף? אני אגיד לך מה קורה: יש לך בסה"כ זוג! נכון, זוג אסים, אבל זה עדיין בסה"כ זוג. במילים אחרות, זו היד השניה הכי חלשה בפוקר! אולי יש למישהו זוגיים? או סט? או סטרייט או פלאש, רחמנא ליצלן? מה יש לך? זוג עלוב? (אסים, אבל עדיין זוג עלוב). אתמול פירקתי מישהו עם KK, כי "לא זורקים KK". הוא כל כך האמין במשפט הזה שהוא לא ראה שעל הבורד כתוב "ס-ט-ר-י-י-ט". היה לו KK, ו-KK לא זורקים. אז הוא לא זרק את הקלפים, הוא זרק את הכסף. קראתי איפשהו שעם אסים או שמרוויחים מעט או שמפסידים הרבה. וזה נכון. ראיתי כל כך הרבה אסים שפורקו אחרי הפלופ, שאתה רואה שזה נגרם מעיוורון ה-"לא זורקים אסים". זה בסה"כ זוג. לא יותר. לענייננו, אני חושב שההחלטה היתה נכונה. צ'ק-רירייז זה אומר שאו שיש לו Q, או שהשתחרר לו בורג בראש. בכל מקרה, לא שווה להתעסק וכדאי להמתין לפוזיציה טובה יותר ולהשחיל אותו כשיגיע תורו להחזיק את ה-AA. זו דעתי שובל

Shaycus

New member
רק תיקון קטן

לא יכול להיות פריפלופ 95% לזכות האסים תקן אותי אם אני טועה המקס' שיכול להיות זה 82% (מול פוקט נמוך)

למעלה