WSOP כמובן תוצאה יפה לרן עזור ועוד כנסו כנסו

shuval

New member
יכול להיות מול Ax

דווקא פוקטים יותר חזקים בסיטואציה הזו מול Ax למיניהם.

Harleydude

New member
האישו פה זה לא הפרה זה הפוסט

אי אפשר להשוות בסיטואציות שאתה כמעט תמיד מפסיד עם אסים פוסט פלופ ואז לחשוב "היה לי את היד הכי טובה פרה, הכנסתי את כל הכסף, עשיתי את הדבר הנכון". ברגע שהכנסת את הכסף שלך כשאתה מפסיד (או לא מקבל יחסי קופה מספיק טובים לטווחים המ-א-ו-ד צרים של היריבים שלך בספוטים מסוימים) עשית טעות. לא משנה אם היה לך אסים, סט או לפעמים אפילו פול. ושתבין, אני מ-מ-ש לא ניט בהולדם, אבל אם יש הרגשה שתמיד חזרה על עצמה כששיחקתי 50NL פול רינג בסטארס זה שמה שמבדיל שחקן של 3+ פיטיביבי לברייקאיוון\דאון זה היכולת לקפל AA\KK או לפחות להוזיל את השואודאון איתם בצורה משמעותית כשצריך.

Kgt1

New member
אני קיפלתי, אז למה אני לא פלוס 3? :)

סתם האמת בקארבון דווקא כן :p

Harleydude

New member
בוא'נה אני שומע את זה הרבה בזמן האחרון

עד כדי כך רך שם???

shaywh

New member
עד ל1-2 כן, ברוב השולחנות

אבל הטורנירים על הפנים. היתרון היחיד שלהם שלא תמיד מגיעים לגרנטי ויש EV+ שאפילו רשום בלובי של הטורניר.

Kgt1

New member
אם כי ב1-2 כבר בהחלט הרגשתי נחיתות מול מספר

שחקנים...

shaywh

New member
זה תלוי בשולחן, יכול לקרות גם ברבע חצי לפעמים

יש שם שחקנים טובים... בסופו של דבר לפעמים יש שם הדס אפ של חמישים מאה שרץ במהירות מטורפת ואם זה היה כסף גדול וקל מישהו היה בא ואוסף אותו. אבל רק ב2-4 ראיתי משחק שהוא בפירוש ברמה גבוהה יותר. TT מול QQ אול אין אחרי פלופ נמוך באיזה 4bet pot. דוקא ב2-4 כשהיה לי אסים גם למישהו אחר היה ונגמר בספליט.
בכל רמה אחרת כשהיה אול אין לפני הפלופ רוב הפעמים למישהו היה את הAA ביד.. אבל השחקנים לא התאימו את עצמם לזה כ"כ, מה שהפך את החיים שלי לפשוטים מאוד בהיבט הזה של המשחק. רק חבל שנמחקו לי כל הnotes ובאתר קטן שהשחקנים חוזרים על עצמם כל הזמן זה משמעותי מאוד. מי שלא עושה כאלה שיתחיל ומייד.

למעלה