www.HomePro.co.il - פורטל אומנות ועבודות יד

isaacsim

New member
www.HomePro.co.il - פורטל אומנות ועבודות יד

שלום רב. בפורטל HomePro מציגים ומוכרים 220 אומנים ויוצרים במגוון תחומים. הפורטל מאד מקצועי וברמה טכנית גבוהה מאד. יש לפורטל נוכחות יפה בגוגל (לדוגמה: מקום שני בביטוי "אביזרי אופנה") וכאלף מבקרים ביממה, רובם ככולם מישראל. אנחנו מזמינים את כולם לבוא, להתרשם ואולי גם להירשם. (ואגב, יש לא מעט יוצרים שיש להם חנות גם באטסי וגם אצלנו. זה ממש לא סותר.) בברכה, הוםפרו משרד: 09-866-9020 מנהלת האתר, גילי: 054-972-9000

השאלה האמיתית היא

מתי נוכל למכור ישירות באתר? כי כרגע פשוט לא שווה לי להקיע שם זמן למרות שהאתר יפה מאוד - אין לזה תוצאות של מכירות

isaacsim

New member
יש רבים וטובים שבהחלט יש להם תוצאות של מכירות

גלית שלום רב. ראי את רשימת היוצרים הממליצים שלנו בטופס ההרשמה שלנו לדוגמה. הם מוכרים. גם לא מעט תכשיטניות מוכרות. חלק מהן אפילו הרבה. בנוסף הן עושות שימוש מסיבי במנגנון הניוזלטר שלנו כדי ליידע לקוחות שלהן כל פעם שדברים משתנים. גם בדף הפייסבוק שלהן כל פעם שהן מעלות פריט חדש להוםפרו. קצת עבודה, אבל לא מתקרב לרמות העבודה שאטסי דורשת (ככה הבנתי. לא מכיר את אטסי היטב). וזה בעיקר פניה לשוק הישראלי. נכון שתכשיטים אפשר לשלוח בדואר, אבל אם אתה מייצר כיורים בעבודת יד זה כבר יותר מורכב. בטח אם מה שאתה עושה פונה באופן מובהק לטעם הישראלי. בברכה, איציק נ.ב. - בהצלחה במכירות סוף השנה.

RolyzCreations

New member
יכול להיות שאתה צודק

אבל בלי יכולת לראות כמה באמת מוכרים דרך האתר שלך, לי באופן אישי קצת קשה להאמין להצהרות כאלה ואחרות.

isaacsim

New member
אנחנו לא עוקבים אחרי המכירות

זה בין האמן ללקוחות שלו. גם לא מדווחים לי. מי שרוצה יכול גם להתקשר בטלפון ולקנות, או להגיע מהוםפרו אל האתר של האמן ולקנות. אין אצלנו משטרת מחשבות. וחוץ מזה... אנחנו כן מאמינים לכולם.

RolyzCreations

New member
יכול להיות שאתה צודק, אבל

בלי יכולת לראות כמה באמת מוכרים דרך האתר (כמו שאפשר לראות באטסי, איביי וכו') לי באופן אישי קצת קשה להאמין להצהרות כאלה ואחרות.

nbrosh

New member
יש לי חברה ששילמה להם 50 ש"ח כל חודש

וכלום לא קרה. עד שבעלי האתרים הישראלים יבינו איפה הם חיים - בעולם של אנליטיקס ויושר סטטיסטי - חבל להם לבזבז כאן זמן ומלים. עוד להשוות את עצמם לאטסי..

dnicecraft

New member
מסכימה עם כל מילה של גלית!

האתר יפה, אבל תוצאות של ממש - אין. איזו אינדיקציה יש על תוצאות ומכירות אם אין מכירות דרך האתר ולא באמת רואים מי מוכר וכמה?

isaacsim

New member
למה את צריכה אינדיקציה?

האמן משתמש בהוםפרו כפלטפורמה פרסומית ושיווקית לשוק הישראלי וכל מי שמוכר, מוכר כי העבודות שלו טובות, המחירים טובים, הצילומים טובים ומכיוון שהוא שולח ניוזלטרים, משתף בפייסבוק וכן הלאה. האמן כן יכול לשים באתר אפשרויות קשר מכל סוג שהוא כולל אי-מייל, טלפון, כתובת אתר, גם כתובת חנות באטסי ויש לנו לכל הפחות 10 אמנים שיש להם גם חנות באטסי. כלומר, יש כאלה שלא מחפשים אינדיקציות.

RolyzCreations

New member
למה צריך אינדיקציות? זה לא ברור?!

כדי לא לבזבז כסף סתם! אולי יש כאלה שלא מחפשים אינדיקציות, אולי יש כאלה שאין להם בעיה לפזר כספים.

isaacsim

New member
את צודקת.

בכל מקרה מדובר ב-50 ש"ח כולל מע"מ לחודש. אז נניח שאמן מנסה שלושה חודשים, לא מרוצה ועוזב. זה לא שהשמיים נפלו. אני שמעתי על די הרבה אנשים שעזבו את אטסי אחרי שהוציאו סכומים כאלה ואחרים ולא מכרו דבר וחצי דבר. לסיכום: לא כל דבר צריך להיות כמו באטסי, וזה לא נורא בכלל שיש כאלה שחושבים שצריך לעשות דברים אחרת. וחוץ מזה, יש דברים שלא מתאימים לך וכן יכולים להתאים לטובי ידידייך. אז ספרי להם, אולי הם יצטרפו.

glassarah

New member
לא שהשמים נפלו...

אז למה שלא תיתנו 3 חודשי ניסיון חינם? אם אתה כ״כ בטוח באפקטיביות של האתר שלך... קחו אתם את הסיכון במקום שאנחנו ניקח אותו.

nbrosh

New member
כדי לא לבזבז את הכסף שאין לנו לחינם

לשווק למדנו כבר לבד...

לימיצ

New member
אנחנו לא מוכרים כיורים, אלא בעיקר דברים שאפשר

לשלוח בדואר. ואנחנו מוכרות לחו"ל בגלל שהקהל הישראלי ידוע כקהל שלא קונה את הסחורה שאנחנו מייצרות דרך הרשת. אני לא אומרת שלא קונה בכלל, אבל זה נדיר, בודאי בשביל ההשקעה שדורש "הקמה" של עוד אתר. נעמה כתבה כאן באחד השרשורים היום שצריך לדעת להתמקד ושהתפזרות רק מחלישה לנו את עסק- יריה לכל הכיוונים מסיטה אותנו מהעיקר (קהל של מיליונים בעולם כולו) לעומת מכירה ביתית/דוכן/הקמת דף נוסף באתר ישראלי וכו'. יש אתרים אמריקאים נוספים שיכולים להביא את הקהל הזה עם קצת מאמץ, אז אם להשקיע בעוד אתר..ברור שעדיף שיהיה לא מקומי. זה כמובן אחרי שכבר יש גם בלוג, ופייסבוק וטוויטר למשוך את הקהל אותו רוצים להביא. אם אתה מאפשר ייצוג תדמיתי ברשת עבור גוגל בישראל זה נחמד (מה שנקרא nice to have), אבל היום גם את האתר באטסי אפשר למשוך לדומיין משלנו, בפייסבוק יש אפשרות להציג גלריית תמונות עם קהל עצום, גם ישראלי אם מישהו ממש מתעקש...אז לא ברור לי למה עוד אפיק כמו שאתה מציע נדרש מספיק כדי שנפנה משאבים יקרים לטובתו. עם כל מה שאמתרי לעיל, אני בעד לנסות ולהתנסות- יש כאלה שמתגלחים על נסיונם של אחרים ויש כאלה שחייבים להרגיש לבד אם זה עובד להם או לא.

isaacsim

New member
מי זה אנחנו?

יש כאלה שכן מוכרים כיורים (ואין מה לזלזל בזה כמובן) ויש כאלה שמוכרים ציורים וכן, יש כאלה שמוכרים שרשרת חרוזים או משהו אחר שקל לשלוח בדואר. אבל אין מה להכליל. ההרגשה שלי, המבוססת על שיחות עם עשרות רבות של יוצרים שהיו או שנמצאים באטסי, שלא כולם מוכרים כל כך הרבה. בטח לא יחסית לרמת המאמץ הנדרש. האמת... רובם עזבו כי מכרו מעט מאד. אם בכלל מכרו משהו. אולי באמת כדאי שיעשו קורס איך מריצים חנות באטסי.
ומזווית אחרת, אני מאמין שכדאי שכמה שיותר אמנים הישראלים ימכרו כמה שיותר בארץ. זה מקדם את התרבות הישראלית הרבה יותר מאשר אמן שמוכר משהו למישהו בפורטוגל או בקנדה. גם יותר ירוק לשלוח משהו לנהריה מאשר לטורונטו. צירפתי למטה קישור של אמן שמייצר כיורים נהדרים עבודת יד. והוא מוכר יפה מאד לפי עדותו. כמה? אין לי מושג. ומה זה משנה? זה נותן לצייר אינדיקציה כמה ציורים הוא ימכור? או למעצבת תכשיטים כמה צמידים היא תמכור? ממש לא. בכל מקרה, נהנתי מהדיון. תודה על התגובה המפורטת והיחסית מפרגנת.

RolyzCreations

New member
מסכימה איתך שרצוי למכור יותר בארץ

אבל בארץ בדרך כלל לא מוכנים לשלם מחיר עבור עבודות יד. ישראלים רוצים לקנות כמה שיותר בזול ולא אכפת להם אם המוצר הוא עבודת יד או מיוצר בסין/הודו. מספיק להסתובב ביריד דוכנים בקניון ולראות התנפלות על הדוכנים שמוכרים מוצרים ב 5-10 ש"ח ודוכנים שמוכרים עבודות יד נטושים. אין לי סיכוי למכור בארץ את הפריטים שלי במחירים שאני מוכרת אותם באטסי לקונים בחו"ל. אולי זה לא נכון לגבי יוצרים אחרים, אני כותבת רק מנקודת המבט שלי ומהניסיון שלי.

nbrosh

New member
שמת לב שאתה מתווכח?

לפי הידוע לי זו שיטה ממש גרועה לשווק את מה שאתה מוכר. יש כאן אוסף של אנשים מאד אינטיליגנטיים וממוקדים בעסק שלהם שהתנסו כבר בהמון ערוצים. במקום לנוע עם הזרם שלנו אתה מתעקש לא לתת לעובדות לבלבל אותך. חבל. זה ממש עולם ישן. הציעו לך מה לעשות - הרם את הכפפה וכולנו נבוא..

למעלה