אנחנו, זו קהילת האמנים שמוכרת באטסי
אולי הפצת את ההודעה הזאת בכל הפורומים, אז תסתכל שוב למעלה- כאן זה פורום אטסי ישראל. אני ממליצה לך בחום רב להיות חלק מהקהילה שלנו, כאן תפגוש לא עשרות, אלא מאות אומנים שנמצאים באטסי. זה שאתה רואה אולי "רק" 100 חנויות של ישראלים כשאתה מחפש לוקלית באטסי, זה רק בגלל שזה מה שהמערכת מאפשרת. בפועל זה הרבה הרבה יותר. להרים חנות באטסי דורש מאמץ. זה עסק לכל דבר, ואנחנו כאן מלוות אחת את השניה כבר קרוב ל3 שנים, ולדבר בשם ה"רב" שעזב, זה מענין. הסטטיסטיקה שלנו מראה את ההיפך, וכמו בכל עסק, גם כאן יש המון מה ללמוד. יש אמנים שמחליטים ללמוד לבד, יש כאלו שזקוקים למדריך, יש כאלו שנעזרים בפורום, כל אחד וואחת לפי מה שמתאים לו. לזלזל במישהו בגלל שהוא מחליט ללמוד לפני שהוא מקים עסק זה לא מכובד בעיני, בודאי לא כשמדובר בפרנסה של אנשים. זה נחמד שאתה מאמין ש"כדאי" שכמה שיותר אמנים ישרלאים ימכרו כמה שיותר בארץ. אני האחרונה שלא תסכים איתך. אבל מה לעשות, כאמנית ומעצבת, המציאות לא קשורה לכדאיות שאתה ממליץ עליה כאן, ובמקום לחכות שעם ישראל יתחיל לרוץ לאינטרנט על כל תכשיט שבא לו אני, אנחנו, מעדיפים לפתוח חלון הזדמנויות יותר ריאלי שנפתח בפנינו עם הקמת זירות מסחר ליוצרים כמו אטסי. הקישורים שאתה מצרף כאן, ה"שמועות" שאתה רוצה שנלך לפיהן מישהו מוכר יותר או פחות, אין לך מושג כמה.. אין לך דרך לדעת.. ומה זה משנה.. מה זה משנה?? מציעה שתלמד את תחום הקניה והמכירה באינטרנט, שמבוסס על עדויות מדויקות של קונים ומוכרים (קוראים לזה מערכות פידבק), על עדות מוכחת של מכירה (קוראים לזה כמות מכירות), ללא צורך במתווכים ששמעו/ראו/אכלו/שתו ומנסים למכור את זה הלאה אלינו. אנחנו מכירים את רס"ן שמועתי ממפיקי ירידים, מחשיפה ל15,000 איש ביריד "אמנים" בקניון שמציג גם בסטות של מוצרים מסין לצד אמנים שמשקיעים את הנשמה שלהם בעבודתם, אז אתה מציע 50 ש"ח לשלושה חודשים ומקסימום אנחנו נפסיד? שוב? למה?? את זה אנחנו יוכלים לעשות גם בלעדיך, אבל לבחור איפה להשקיע את ה35$ האלה, למשל ב175 חידושים של מוצרים? יש משהו כ"כ בסיסי שכנראה שעדיין לא למדת לגבי מהות הקניה והמכירה באינטרנט (וכן, קורס או מדריך או אפילו קריאה רצינית של הפורום והקומונה שלנו ילמדו אותך). כל פעם שאתה מעלה הודעות שלך או מטעמך בקומונה/פורום שלנו אני תוהה מה לעשות עם ההודעה שלך, ואם זכרוני אינו מטעני לגבי התגובות שאתה מקבל כאן, גם הפעם אני שמחה שהיא נשארה כאן. הפורום שלנו ידוע כפורום מאד מפרגן ונעים. תגובות מסוג זה חריגות כאן ואומרות דרשני. בכל אופן, אני חוזרת בי מהמסר ששלחתי לך. אתה מוזמן לקבל פידבקים כאן מתי שרק תרצה. להתראות עד הפעם הבאה. נ.ב במקומך, לא הייתי משקיעה בשום מערכת סליקה באתר. חבל על המאמץ והטרחה. אבל זו דעתי.