www.HomePro.co.il - פורטל אומנות ועבודות יד

nbrosh

New member
וברור לכולנו למה אמן הכיורים נכשל באטסי

ואם הוא היה מתייעץ כאן - זה לא היה קורה לו.

לימיצ

New member
אנחנו, זו קהילת האמנים שמוכרת באטסי

אולי הפצת את ההודעה הזאת בכל הפורומים, אז תסתכל שוב למעלה- כאן זה פורום אטסי ישראל. אני ממליצה לך בחום רב להיות חלק מהקהילה שלנו, כאן תפגוש לא עשרות, אלא מאות אומנים שנמצאים באטסי. זה שאתה רואה אולי "רק" 100 חנויות של ישראלים כשאתה מחפש לוקלית באטסי, זה רק בגלל שזה מה שהמערכת מאפשרת. בפועל זה הרבה הרבה יותר. להרים חנות באטסי דורש מאמץ. זה עסק לכל דבר, ואנחנו כאן מלוות אחת את השניה כבר קרוב ל3 שנים, ולדבר בשם ה"רב" שעזב, זה מענין. הסטטיסטיקה שלנו מראה את ההיפך, וכמו בכל עסק, גם כאן יש המון מה ללמוד. יש אמנים שמחליטים ללמוד לבד, יש כאלו שזקוקים למדריך, יש כאלו שנעזרים בפורום, כל אחד וואחת לפי מה שמתאים לו. לזלזל במישהו בגלל שהוא מחליט ללמוד לפני שהוא מקים עסק זה לא מכובד בעיני, בודאי לא כשמדובר בפרנסה של אנשים. זה נחמד שאתה מאמין ש"כדאי" שכמה שיותר אמנים ישרלאים ימכרו כמה שיותר בארץ. אני האחרונה שלא תסכים איתך. אבל מה לעשות, כאמנית ומעצבת, המציאות לא קשורה לכדאיות שאתה ממליץ עליה כאן, ובמקום לחכות שעם ישראל יתחיל לרוץ לאינטרנט על כל תכשיט שבא לו אני, אנחנו, מעדיפים לפתוח חלון הזדמנויות יותר ריאלי שנפתח בפנינו עם הקמת זירות מסחר ליוצרים כמו אטסי. הקישורים שאתה מצרף כאן, ה"שמועות" שאתה רוצה שנלך לפיהן מישהו מוכר יותר או פחות, אין לך מושג כמה.. אין לך דרך לדעת.. ומה זה משנה.. מה זה משנה?? מציעה שתלמד את תחום הקניה והמכירה באינטרנט, שמבוסס על עדויות מדויקות של קונים ומוכרים (קוראים לזה מערכות פידבק), על עדות מוכחת של מכירה (קוראים לזה כמות מכירות), ללא צורך במתווכים ששמעו/ראו/אכלו/שתו ומנסים למכור את זה הלאה אלינו. אנחנו מכירים את רס"ן שמועתי ממפיקי ירידים, מחשיפה ל15,000 איש ביריד "אמנים" בקניון שמציג גם בסטות של מוצרים מסין לצד אמנים שמשקיעים את הנשמה שלהם בעבודתם, אז אתה מציע 50 ש"ח לשלושה חודשים ומקסימום אנחנו נפסיד? שוב? למה?? את זה אנחנו יוכלים לעשות גם בלעדיך, אבל לבחור איפה להשקיע את ה35$ האלה, למשל ב175 חידושים של מוצרים? יש משהו כ"כ בסיסי שכנראה שעדיין לא למדת לגבי מהות הקניה והמכירה באינטרנט (וכן, קורס או מדריך או אפילו קריאה רצינית של הפורום והקומונה שלנו ילמדו אותך). כל פעם שאתה מעלה הודעות שלך או מטעמך בקומונה/פורום שלנו אני תוהה מה לעשות עם ההודעה שלך, ואם זכרוני אינו מטעני לגבי התגובות שאתה מקבל כאן, גם הפעם אני שמחה שהיא נשארה כאן. הפורום שלנו ידוע כפורום מאד מפרגן ונעים. תגובות מסוג זה חריגות כאן ואומרות דרשני. בכל אופן, אני חוזרת בי מהמסר ששלחתי לך. אתה מוזמן לקבל פידבקים כאן מתי שרק תרצה. להתראות עד הפעם הבאה. נ.ב במקומך, לא הייתי משקיעה בשום מערכת סליקה באתר. חבל על המאמץ והטרחה. אבל זו דעתי.

התכוונתי - ממש לקבל תשלום דרך האתר

ולא לקבלת פניות במייל - אלא לעיסקאות של ממש דרך האתר עצמו

isaacsim

New member
חשבתי שאולי את מתכוונת לזה

ואין לי תשובה מי יודע מה טובה. אני כן יכול לשים כפתור PayPal למי שרוצה אבל אני חושש להיכנס לזה בצורה יותר עמוקה מכמה סיבות. 1 - להרבה מאד לקוחות בישראל אין פייפל 2 - עם כל הכבוד להוםפרו, ולי בטח יש כבוד, הוא קצת קטן מכדי לתמוך במערכת סליקה דמויית אטסי. אטסי גייסו עד היום כ-50 מיליון דולר והם יכולים להרשות לעצמם קצת יותר ממה שהוםפרו יכול להרשות לעצמו. בכל זאת, מדובר באתר בעברית שפונה לשוק המקומי שהוא קטנטן לפי כל קנה מידה. מצד שני אנחנו מאמינים שיש איכויות בלמכור באופן מקומי ולכן הוםפרו הוקם.

לאו דווקא פייאפל?

יש מספיק מערכות שמאפשרות סליקה בכרטיס אשראי. תראה אני באתר כבר המון זמן, לא ראיתי מזה מספיק תוצאות, מבחינתי, האישית, זה לא מוכיח את עצמו. יש תמיד מקום לניסיונות חדשים= זה יכול לשפר. להקים אתר אינטרנט למוצרי צריכה כאלה ואחרים ורק לאפשר לראות ולא לרכוש און ליין זו דריכה במקום, שלא לומר צעד אחורה.

glassarah

New member
לא אמרת שהאתר "ברמה טכנית מאוד גבוהה"?

חיבור לפייפאל/מערכת סליקה זה דבר די בסיסי באתר מכירות, אתה יודע. אגב, אין דבר כזה "מערכת סליקה דמויית אטסי", באסטי אין מערכת סליקה. האתר פשוט מחובר לפייפאל ומאז ומתמיד היה, הרבה לפני ש"גוייס" סכום כלשהו. אין צורך להביא לנו "דוגמאות לאמנים שלא מצליחים למכור באטסי", זה מזלזל באינטליגנציה שלנו. ברור לכולנו שיש כאלה. וגם ברור לכולנו שיש כאלה שמצליחים למכור באטסי ואפילו מצליחים מאוד, ואנחנו יודעים את זה בבטחה כי אנחנו יכולים להיכנס לאטסי ולראות את ההוכחות - שלא כמו בהום פרו, ש"אין לי מושג ומה זה משנה" כמה האמנים אצלכם מוכרים. יש לי קצת תחושת דה-ז'ה-וו כאן, זאת לא הפעם הראשונה שאתם מציפים את הפורומים בפרסומות להום פרו שמלוות בטענות חסרות בסיס. בפעם הבאה, כדאי לכם לעשות את המחקר שלכם ולבדוק את העובדות קודם, כי הבורות והווכחנות בתגובות ממש לא גורמות - לי לפחות - לרצות לנסות את האתר שלכם.

רות מלר

New member
גלית- אני הפסקתי לפרסם שם מכמה סיבות

האחת- אחרי שהתרגלנו לנהל את הסטטיסטיקות שלנו בעצמנו אני לא רוצה שמישהו יספר לי כמה כניסות יש אני רוצה לראות את זה החשיפה היתה כל כך מזערית שמספר הלידים שהובילו למכירות היה זערורי ולמרות שאני כבר לא מפרסמת שם, הם לא באמת הסירו את הפרסום שלי, וככה כשמחפשים את רותיק בגוגל- מוצאים פרסום בהום- פרו ככה מגיעים אליהם וככה- מזיקים לי- כי כשכבר מגיעים לשם יש פיתוי להשאר ולחפש שם משהו אחר לא נשאר לי טעם טוב לחזור לשם

isaacsim

New member
אנחנו הסרנו - גוגל יסיר עוד מעט

כידוע אנחנו לא שולטים בגוגל.

רות מלר

New member
----> כשר, אבל, מסריח <-----

איציק, פוסט שלי עלה לגוגל תוך עשר דקות שינויים שערכתי במקום אחר התעדכנו גג תוך שבוע את הפרסום אצלכם הפסקתי בוף יולי - לגוגל לא לוקח ארבעה חודשים להתעדכן אז מה כן קרה ? אתם חסמתם את הגישה שלי לחשבון שלי- וזה ממש בסדר - כי אני לא מעוניינת לשלם יותר אבל- שמרתם את הנתונים במערכת- כי אתם מכירם ערך למיקום בגוגל ולאפשרות לחמוד את מי שמחפש אותי שזה איך לאמר בעברית צחה- כשר -- אבל מסריח אז יש שתי אפשרויות - או שתתן לי הרשאה להכנס למערכת למשך 24 שעות, אני אכנס ואסיר את כל החומרים שלי או שאתם תסירו אותם

isaacsim

New member
חבל מאד שאת מתבטאת בצורה כזו

את לא נמצאת במערכת שלנו בשום צורה ואופן ווגוגל פועל לפי הבנתו. אין לנו שליטה עליו. תעלי מספיק איזכורים למילה רותיק ואז כל איזכור שלך בהוםפרו יידחק כלפי מטה וייצא מהדף הראשון. זה לא מסובך מדי. ומתי שהוא גם גוגל יבין שהדפים האלה לא קיימים ויעלים אותם מהאינדקס שלו. שיהיה לך בהצלחה.

במקום להציע לנו להשתנות

אולי אתם צריכים לעשות חושבים אם ואיך אתם יכולים להשתפר? למען הסר ספק, הדברים אינם נאמרים בתוקפנות אלא כביקורת בונה בלבד. להיכנס להאתר של מוכרים באטסי ולהסביר להם שיותר טוב ויותר ירוק למכור בארץ מאשר בחו"ל זה קצת מגוכך בעיני. יותר חכם ונכון להציג את זה כמתאים למי שמעוניין לפנות גם לקהל המקומי או מי שלא יכול מסיבות שונות למכור באטסי (כיורים למשל). אני יכולה להגיד לך מה הסיבות שאני לא אצלכם באתר- 1. תנועה ומכירות מוכחות. יש ה מ ו ן אתרים שמציעים לקחת את כספי כדי לאפשר לי למכור דרכם. מעטים מאוד באמת מספקים את הסחורה. לפני שאני מתפתה לאתר חדש הוא צריך להציג קבלות מוכחות. כשאני אראה או אשמע אמנים מספרים על מכירות רבות אצלכם, אני אתחיל להתעניין. 2.אופציות תשלום - העובדה שאי אפשר לקבל תשלום דרך האתר שלכם מאלצת אותי למצוא פתרונות גבייה אחרים. זה מטריח ומטריד וכיוון שבאתרים אחרים אין את אותה בעיה, מה אתה היית מעדיף?

למעלה