מ מגרש השוודים New member 9/8/07 #83 ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif
A Amir Noy New member 8/8/07 #40 הם אכן ינצחו...שעת הסלמון שלנו קרבה!!../images/Emo152.gif אז מישהו מהבוגדים משנה את דעתו ומצטרף אלי ואל שאר הפורום לשעת הסלמון?
הם אכן ינצחו...שעת הסלמון שלנו קרבה!!../images/Emo152.gif אז מישהו מהבוגדים משנה את דעתו ומצטרף אלי ואל שאר הפורום לשעת הסלמון?
מ מגרש השוודים New member 8/8/07 #42 *הצעה לכללים חדשים* לשנות את ההצבעה של כל מי שהצביע ל-our solemn hour ל- HOS!!!
א אזירפאל New member 8/8/07 #46 סושי עם סלמון זה מגעיל. ../images/Emo3.gif בעצם, סלמון זה לא משהו בכל מקרה.
L Liquid Dreams New member 8/8/07 #30 נמ../images/Emo3.gif במתמטיקה X וY הם השמות הנפוצים לנעלמים, וכל פעם יש שני שירים אחרים. הנעלמים:] ~גרועהבהסברים~
נמ../images/Emo3.gif במתמטיקה X וY הם השמות הנפוצים לנעלמים, וכל פעם יש שני שירים אחרים. הנעלמים:] ~גרועהבהסברים~
A Amir Noy New member 8/8/07 #31 אני בעד לעשות פינה על 3 שירים... ואז זה יהיה X Y Z...... וזה יהיה מגניב ~יותר מידי עבודות במתמטיקה לחופש ~
אני בעד לעשות פינה על 3 שירים... ואז זה יהיה X Y Z...... וזה יהיה מגניב ~יותר מידי עבודות במתמטיקה לחופש ~
מ מגרש השוודים New member 8/8/07 #32 אני היחיד שלא קיבל שום עבודה לחופש?../images/Emo12.gif *צוחק צחוק מרושע ומצביע לכיוונכם בלעג*