אני כבר אוהבת אותך
Z ZuLi90 New member 19/8/07 #48 The Cross Forgiven מרדיםםםםםםםםם ועוד אחרי זה תאמרו לי ש IPH מקדים :S:S:S:S
P PerfectSP New member 19/8/07 #53 מישומה אהבתי את השיר הזה../images/Emo3.gif ../images/Emo190.gif אז לא לרדת עליו הוא פשוט לא כל כך קשוח ואפל או שבכלל לא...
מישומה אהבתי את השיר הזה../images/Emo3.gif ../images/Emo190.gif אז לא לרדת עליו הוא פשוט לא כל כך קשוח ואפל או שבכלל לא...
D Deep Blue Sky New member 20/8/07 #60 חוצמזה, אולי שאתם אומרים "שירים מרדימים" זה לא לכולם... יש שירים שהמנגינה שלהם די רגועה וקצת מרדימה... אבל מרוב שהמילים של השיר חזקות, אתה חייב להישאר ער!
חוצמזה, אולי שאתם אומרים "שירים מרדימים" זה לא לכולם... יש שירים שהמנגינה שלהם די רגועה וקצת מרדימה... אבל מרוב שהמילים של השיר חזקות, אתה חייב להישאר ער!
מ מגרש השוודים New member 20/8/07 #63 חחחח ברור שזה עניין של טעם, אנחנו לא מכריחים אנשים להסכים איתנו. לדעתי, השיר לא כזה משהו
A adida33 New member 20/8/07 #62 The Cross../images/Emo99.gif סליחה על הדיליי היה לי מבחן במתמטיקה להתכונן אליו
T The Fantasy New member 22/8/07 #68 אוך קשה../images/Emo69.gif שיהיה Forgiven רק כי אני אוהבת את מאיה
L Liquid Dreams New member 22/8/07 #69 דנההה את קוקייית ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif