X vs. Y

PerfectSP

New member
P: ../images/Emo190.gif

אני פשוט ממש שונאת לטעות בקשר לאנשים לגבי המין שלהם

PerfectSP

New member
*משפט מטופש יצא לי../images/Emo3.gif* ../images/Emo190.gif

הבנת את הכוונה,כן?XD

ZuLi90

New member
OSH ../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif

TC עושה קצת כאב ראש אך הוא שיר יפה בפני עצמו אבל לא כמו OSH

אזירפאל

New member
האמת, יש לי קצת בעיה עם אלה שבחרו ב-TC ../images/Emo3.gif

אני לא מצליח להבין את זה - OSH הוא ברמה אחרת לגמרי, גם יחסית ל-TC ובעצם יחסית לכל האלבום הזה. אני לא אומר שהוא ווית'ין במיטבם, אבל אם יש משהו באלבום האחרון שבאמת שווה משהו, משהו עם איכות ועניין שלא (ואני מדגיש, לא) נמאס אחרי כמה זמן (בניגוד ל-TTBTR ו-HOS, שהם כידוע הטובים באלבום לדעת הרוב) ובעצם - טוב - אתם באמת מעדיפים את החרטא עם ה"אה אה אה" על פני היצירה הזו?

אבל למה לבוא מההתחלה בגישה כזאת?

שיר שנמאס לדעתך אחרי כמה זמן לא נמאס לדעת מישהו אחר, ולקבוע בכזאת נחרצות ש-OSH הוא ברמה מעל ל-TTBTR או HOS (או לצורך העניין כל שיר אחר באלבום חוץ ממה עוללת שזה שיר שאין בו שמץ של תוכן). לדעתי OSH הוא פשוט גירסה טיפונת אפלה יותר לג'יליאן. גם הלחן וגם המבנה מאוד דומים. במיוחד הפתיחים. לעומתו אני חושב ש-TTBTR הוא היציאה הכי טובה של וויט'ין מאז ME, אז איך אפשר לקבוע ש-OSH ברמה מעליו? ועוד משהו, אני מסוגל לשמוע את TTBTR או HOS יום שלם ודווקא OSH כבר נמאס עלי ממזמן, לא שאני חושב שהוא רע, אני אוהב אותו מאוד. ו"החרטא עם האה אה אה" מאוד מוסיף לשיר לדעתי

chyio

New member
הייתי מכורה לפני כמה חודשים לHOS

עוד לפני בכלל ששמעתי את כל האלבום.. ועכשיו יש לי בחילה כל פעם שאני שומעת אתו
חוץ מזה שTC שארון הרבה יותר מרגשת עם הקול שלה, לדעתי

PerfectSP

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo190.gif

אין לי בעיה עם מי שבחר עם TC,שיהנה לו, אבל אני בהחלט מסכימה לגבי OSH

Jilian

New member
סליחה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

תשמע זה לא סוד שאתה לא אוהב את האלבום החדש אבל דיי כבר נמאס
אתה חופר על זה
אני לא נכנס כל כך הרבה לפורום אבל כל פעם שאני נכנס אני רואה הודעה חדשה שלך על האלבום החדש
חוץ מזה לדעתי TC הרבה יותר טוב מOSH וזאת זכותי לחשוב ככה.. הליריקה מדהימה אפילו יותר מ-OSH ששומעים בו רק 2 מילים כל פעם. אולי ההתחלה של השיר מוזרה אבל זה יפה.. זה מיוחד זה לא רגיל וככה אני אוהב את זה.

אזירפאל

New member
לא, זו לא זכותך לחשוב ככה!

וברצינות- בוא ניקח רגע נשימה עמוקה ונירגע. אף אחד פה לא אמר לך מה לאהוב ומה לא, ואף אחד (כולל אותי, נשבע לך) לא מנסה לרדת סתם על האלבום ועל השירים שבו. אני חושב ש-OSH הוא ברמה מעל כל שאר השירים באלבום, וזכותי לחשוב כך. אני יודע שלא כולם חושבים כך, ולכן שאלתי - למה? מה גורם לכם לאהוב כל כך את The Cross? באמת שמעניין אותי. לא תמיד חייבים לקפוץ ולתקוף.

Jilian

New member
../images/Emo140.gif סליחה פשוט זה השיר הכי אהוב עליי שם

הליריקה ממש מדהימה.. מלא מטאפורות דימויים ממש יצירה ספרותית. בגלל זה אני אוהב אותו. והמנגינה מיוחדת והקולות נורא מוסיפים. וגם אני נורא מתחבר אליו.. גם אני בהתחלה לא אהבתי אותו אבל פתחתי את המילים ופשוט נדהמתי מהיופי.

../images/Emo45.gifבקשר לנשימות../images/Emo6.gif

ובקשר ללמה אוהבים את TC, אני חושב ש- Jilian כבר הסביר למה

למעלה