ya 7ayafne sa3eduni men fadelko

ya 7ayafne sa3eduni men fadelko

zai-ma bte3rafu, ballashet at3allam ellugha el3amiyye fi eljam3a hada eljum3a. elm3allem men kufor bara, ulahejto bte5tlef ktir men lahjet 7eefa elli t3allamet fi elsene el2a5ire. Pleaaaaase sa3eduni u2ululi ayy men hawdi elkalemat bista3mluha fi 7eefa: fi elbosta: zarf wella mghallaf? razme wella 6ard? estemara, wara2a wella namudaj? temsal wella temthal? na77at wella mattal? !shukran

האמת../images/Emo4.gifהרבה יותר קל לי היה

לקרוא אותך מותק כשכתבת את הערבית שלך בילעיבראני מיש היקא..מיש א7רוף אינגליזי יעני

מוחמד5

New member
לדעתי ועניות דעתי

כל מה שבעמודה הימנית הוא בערבית סיפרותית כנראה הלכת לקורס בערבית אוניברסלית

מוחמד5

New member
שאלון קצר .. תנסו לענות ...תודה.!

האם אי פעם: יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? שחית בעירום? ברחת מהבית? התחילו איתך? צפרו לך? נשארת ער כל הלילה? . לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? הרגת מישהו? נישקת מישהו מאותו מין? . מעבר לנשיקה? בגדו בך? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? גנבת משהו? פגעת בעצמך? רצית למות? עישנת סיגריות? עישנת נרגילה? ניסית סמים? שתית אלכוהול? השתכרת? התנשקת? עשית סקס? . עשית סקס יבש? ישנת עם בן המין השני בלי סקס? היית עם שני אנשים בו זמנית? ירדת למישהו? עשית או תכננת לעשות פירסינג? עשית קעקוע? הסתפרת? אכלת חבילת אוריאו שלמה? השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? צללת עם דולפינים? קפצת כתה? היית ערום בציבור? היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לתקופה ממושכת? . 'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים? קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? התאפרת? רצית להיות משהו שאתה לא? רצית להיות בן המין השני? התקלחת יותר מפעמיים ביום? עברת יישור שיניים? היו לך משקפי ראייה? הרגשת שאתה בוגד בעצמך? התביישת בהורים שלך? . שיקרת למישהו? היית מאוהב? התעלפת? נשברה לך שן? עשית למישהו היקי? עשו לך? . נעצרת? קיבלת נכשל בתעודה? שברת עצם בגוף? רכבת על אופניים? רכבת על סוס? רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? שיחקת כדורסל? שיחקת כדורגל? הלכת מכות? שיחקת טאקי? . שיחקת מונופול? שיחקת שש-בש? הוצאת מלא כסף על שטויות? הברזת מבצפר? התחרטת על משהו שעשית? היית אובססיבי כלפי משהו? היית מאושר? התנצלת על משהו שעשית? היית מכור למשהו? היית כל הלילה על המחשב? התקלחת עם מישהו? קמת באמצע הלילה סתם ככה? זכרת חלום? נרדמת בשיעור? העברת פתקים בשיעור? תפסו אותך? . ביצעת אקט מיני בבית הספר? ביצעת אקט מיני בשירותים? . התעקשת על משהו מטופש? הברזת למישהו בלי להודיע? התחרפנת? נכנסת למצב כפית? . ביקרת אצל פסיכולוג? חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? היית בהופעה חיה של זמר אהוב? שיחקת נוור? שיחקת חבילה עוברת? חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? רקדת בגשם? צרחת מפחד? ראית ריקי לייק? קיבלת מחזור? השתמשת בטמפון? היית 'צומי' במודע? שנאת את עצמך? צעקת על מישהו? קינאת במישהו אחר? היית גאה בעצמך? הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? בכית בגלל מישהו? בכית בגלל מישהי? עשית משהו שלא חשבת שתעשה? אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? היית מחוייב למישהו? הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? התעלמת ממישהו בכוונה? סיננת מישהו בטלפון? ניתקת למישהו בפרצוף? רצית לצרוח ולא עשית את זה? נשבר לך הלב? שברת לב? השם שלך הופיע בעיתון?

DPsoul

New member
../images/Emo178.gif

האם אי פעם: יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שחית בעירום? כן ברחת מהבית? כן התחילו איתך? כן צפרו לך? כן נשארת ער כל הלילה? . כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? . לא מעבר לנשיקה? לא בגדו בך? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא גנבת משהו? כן פגעת בעצמך? לא רצית למות? כן עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? לא שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התנשקת? כן עשית סקס? . כן עשית סקס יבש? שו יעני!!? ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן היית עם שני אנשים בו זמנית? לא עשית או תכננת לעשות פירסינג? לא עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן אכלת חבילת אוריאו שלמה? מה זה? השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? לא צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? לא 'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? כן רצית להיות משהו שאתה לא? לא רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? לא הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כן התביישת בהורים שלך? . לא שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? כן נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? לא עשו לך? . כן נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? לא רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? . כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? כן הברזת מבצפר? כן התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? לא היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? לא היית כל הלילה על המחשב? לא התקלחת עם מישהו? כן קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? . כן התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? כן התחרפנת? כן נכנסת למצב כפית? . כן ביקרת אצל פסיכולוג? כן חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? לא היית בהופעה חיה של זמר אהוב? לא שיחקת נוור? מה זה? שיחקת חבילה עוברת? מה זה? חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לא רקדת בגשם? כן צרחת מפחד? כן ראית ריקי לייק? לא היית 'צומי' במודע? לא שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו? כן קינאת במישהו אחר? אולי..כנראה שבטוח אבל לא זכור לי! היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב? כן שברת לב? כן השם שלך הופיע בעיתון? כן מוחחחחחחחח תצטרך לשלם על זה ביוקרררררררררר
נ.ב. נכון חלק צונזר..

הנה עניתי לך אחרי 8 שעות חשיבה

האם אי פעם: יצאת מהמדינה? לא , מפחד לא לחזור אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? כן (חטטי באף ואכלתי) חברחת מהבית? תמיד התחילו איתך? כל חמש דקות מתחילות איתי צפרו לך? כן כל שעה זה קורה נשארת ער כל הלילה? . כן לא אכלת יום שלם? 10 ימים לא אכלתי עד שאתה האכלת אותי תבולי דיברת בטלפון כל הלילה? כן כל לילה זה קורה הרגת מישהו? את הג'וק נישקת מישהו מאותו מין? . לא מעבר לנשיקה? לא בגדו בך? לא הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן גנבת משהו? כן המון פגעת בעצמך? אוו איזה פגיעה חבל"ז רצית למות? לא חושב על זה כרגע אולי מאוחר יותר עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? כן שתית אלכוהול? כן השתכרת? כן התנשקת? כן עשית סקס? . כן עשית סקס יבש? מה זה יבש בעינייך ( להביא ביד) ישנת עם בן המין השני בלי סקס? כן שהיא במחזור היית עם שני אנשים בו זמנית? מה אכפת לך יא חובב רכילות ירדת למישהי? מה אתה סתום עשית או תכננת לעשות פירסינג? אני מתכוון בגבה עשית קעקוע? יש לי שניים הסתפרת? אזה שאלה מפגרת מוחה תתאפס אכלת חבילת אוריאו שלמה? מה אתה ערבי השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן לתרומה צללת עם דולפינים? לא בדרך קפצת כתה? מה זה קפיצה ערבית מזל שאני יהודי היית ערום בציבור? כן היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? כן לתקופה ממושכת? . מה לתקופה ממושכת תהיה עקבי 'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים? כן עם נערת ליווי אחי והבן של הבוס שלי ואח של הבוס שלי צפו קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? אווו כמה היתי מקבל נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? מה אני עמית רצית להיות משהו שאתה לא? כן רציתי להיות מוחה כל הלילה לדבר עם הבורסה ולהזמין נערות ליווי רצית להיות בן המין השני? לא התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? לא היו לך משקפי ראייה? בדרך יהיה לי הרגשת שאתה בוגד בעצמך? כמה פעמים התביישת בהורים שלך? . בחיים לא שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? לא נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? כן עשו לך? . כן נעצרת? כן קיבלת נכשל בתעודה? תמיד שברת עצם בגוף? למישהו לא גם לא לי רכבת על אופניים? איזה שאלה מפגרת ברור שכן רכבת על סוס? ן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורסל? אתה דביל כן שיחקת כדורגל? אותה תשובה בשאלה לפנייה הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? . כן משחק חמוד שיחקת מונופול? כן תמיד גנבתי מהבנק שיחקת שש-בש? שונא את המשחק הזה הוצאת מלא כסף על שטויות? תמיד הברזת מבצפר? מי הלך בכלל התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? לא חושב אבל אומרים לי שכן אז כן היית מאושר? תמיד התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן, החזיר אותי אחרי שבועיים לפי חוק הצרכן היית כל הלילה על המחשב? כל לילה אני על המחשב התקלחת עם מישהו? כן וגם עם מישהי קמת באמצע הלילה סתם ככה? מה סתם כך זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור? כן תפסו אותך? . למזלי תמיד תפסו אותי ביצעת אקט מיני בבית הספר? אין לי נטיות למרות ביצעת אקט מיני בשירותים? . כן של המשביר לצרכן ויצא לי מדבקה על התחת מחיר של חולצה ב100 שקל והשניה חינם התעקשת על משהו מטופש? תמיד אני אוהב דברים מטופשים הברזת למישהו בלי להודיע? תמיד התחרפנת? מה אני בגיל שישים נכנסת למצב כפית? . כן ביקרת אצל פסיכולוג? כן חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? אני בטוח נגד מחלות נפש היית בהופעה חיה של זמר אהוב? אביב גפן , ועומרי חסנין שיחקת נוור? מה זה אין לנו את זה בחיפה שיחקת חבילה עוברת? זה מה שמשחקים בכפר קרע חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לא רקדת בגשם? כן ערום צרחת מפחד? כן ראית ריקי לייק? כמה היתי רואה את הכשיות השמנות קיבלת מחזור? מה אני בחורה השתמשת בטמפון? כן שמתי באף היית 'צומי' במודע? תמיד אני צומי, אם לא אז זה לא אני שנאת את עצמך? מה אתה מפגר שאני אשנא את עצמי צעקת על מישהו? כן תמיד קינאת במישהו אחר? תמיד אמרו שאני קנאי, אבל אני לא משחק אותה היית גאה בעצמך? כן, תמיד הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? מי יעיז בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן שענתי לשאלון הזה אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא מה אני ערבי בכית בסרט? כן "החיים יפים" היית על במה? לא היית מחוייב למישהי? כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? תמיד סיננת מישהו בטלפון? כל הזמן ניתקת למישהו בפרצוף? כל הזמן רצית לצרוח ולא עשית את זה? לא נשבר לך הלב? מה אכפת לך כאלו תדביק אותו חזרה שברת לב? כן תמיד השם שלך הופיע בעיתון?לא נ,ב אל תכתבוש שאלונים אתה גרוע ביותר

למה... למה אתה חושב שיש לי זמן לזה

1. יצאתי מהמדינה. ברור.. מה אני במאסר? 2. לא. אני מאוד בררנית באוכל ...(למה? אתה שוקל להפוך לאנורקסי ?) 3. לא. לא שוחה בעירום. אתה רוצה שאלוהים ישים כיסוי עיניים למניעת עיוורון ? 4. ברחתי מהבית אבל רק עד שאמא שלי נלחצה...(משהו כמו שעתיים) 5. התחילו איתי... כן. 6. צפרו לי ... כן... אבל זה רק בגלל הדיאטה שנוחלת הצלחה. 7. נשארתי ערה כל הלילה - בשיחה עם שוטר דרוזי. 8. לא יכולה לא לאכול יום שלם... יש לי היפוגלוקמיה... 9. נא לחזור לתשובה שבע. 10. הרגתי... לא. אבל זה בתכנון. 11. לא נישקתי אף בחורה, אני חולת יופי גברי.. 12. תחזור לתשובה 11 ותקלוט.. 13. בגדו בי ? אתה רציני ? , למה הכרת פעם אדם שלא בוגד? אפילו דתיים בוגדים - באלוהים. 14. לא הרגתי חיה בטעות. 15. אולי איזה מקק חיסלתי במבצע ליילי... 16. לא גנבתי. 17. כל הזמן פוגעת בעצמי. 18. לפעמים רוצה למות... מה לעשות.. אם ממציאים שאלונים כאלו.. 19. מרלבורו אדום... אבל כמשחק מסוכן.. לא יותר 20. נרגילה אף פעם לא... עם כל הקריוסים והבקטוסים שיש בפיה ?
21. לא ניסיתי אף סם. חוץ מסם החיים - האהבה.היא מספיק הרסנית. 22. שתיתי אלכוהול עד גיל 20 . 23. לא השתכרתי. אבל השאלון שלך מסחרר אותי. 24. התנשקתי.. כן, תמיד עם הגבר הלא נכון. 25. סקס ? סוף התשובה הקודמת. 26. סליחה אדון מוחה... מה זה סקס יבש? ניקוי יבש? על מה אתה מדבר? 27. כן.. ישנתי עם ידיד שלי הרבה פעמים בלי שום מגע מיני.. מאחלת לכולן. 28. שני אנשים.. לא.. מה אני בצרפת ? (מוחמד אמרתי לך לא לצפות בסרטים כחולים , הם משבשים לך את השכל... תקרא קצת קוראאן- אחסן לכ יא זלאמה).. 29. אם ירדתי למישהו?.... המממ... לא מתכוונת לגעת בנושא זה בפורום ערבים. (מוחמד, אתה תשלם על זה ביוקר)... 30. פירסינג לא. 31. קעקועים לא !!! ליהודים ומוסלמים אסור להתקעקע... מה.. אתה רוצה שיחתכו ממני חלקים לאחר מותי ? 32. הסתפרתי ובוכה עד היום. 33. שונאת עוגיות שמגיעות מהכיוון של בוש... (פריק מנייאק.) 34. אוכל לא למטרת אכילה? מה זה אומר? 35. לא צללתי עם דולפינים... אל תבלבל לי את המוח. 36. לא קפצתי כיתה.. אבל מוכנה לקפוץ עליך לכסח אותך. 37. עירומה בציבור? כבר אמרתי לך יא זלאמה... ח'סארה על עיניי האנשים.. 38. כן. אחלה סיפוק מיני.. פעמיים.. עם בחור מג'נין.. 39. אמרתי לך פעמיים יא שרוט. (אחר כך הוא התחתן)... 40. לעולם לא. יחסי מין נועדו לשניים. 41. אלפיים שבע מאות שלושים שקל. בחיים לא אשכח את חשבון הסלולרי ההוא... אריקסון מחורבן. 42. אם נפגשתי עם מישהו מהאינטרנט - לא רוצה לדבר על זה. 43. אני מאפרת רק את שפתיי כי הפנים שלי אלרגיים לאיפור. אני לא צריכה שיפורים סינטטיים. 44. רציתי להיות מישהו שאני לא? רזה. 45. כשהייתי קטנה.. רציתי להיות בן, כדי שאבא שלי (הביולוגי) יאהב אותי. היום לא רואה אותו ולא רוצה לראות לעולם. 46. בקיץ ... ברור שפעמיים ביום.. אולי יותר.. אבל לא לפי השיטה שפיסטוק מציין.. כי גם הראש שלי אלרגי לכל מיני תמרוקים... 47. לא עברתי יישור שיניים .. למרות שהייתי רוצה .. לפני שאתבגר ממש... כדי למנוע שיני ארנב בבגרותי... 48. יש לי משקפיים מגיל 8...
49. כן. לקח לי זמן רב להפרד מגבר שהכה אותי. אם זו לא בגידה בעצמי.. אז מה כן ? 50. להתבייש בהורים שהעדיפו אותי .. והצילו אותי ממשפחה שדחתה אותי ? בחיים לא ! אבל בהורים הביולוגים... לא יכולה להתבייש. לא מעוניינת בזכרונות מהם בכלל. 51. לא זוכרת אם שיקרתי למישהו.. אולי בגיל צעיר מאוד. אני לא אוהבת שקרים. מיותר לשקר. אלוהים רואה , שומע, רושם וזוכר. 52. התאהבתי בפעם הראשונה בחיי לפני שמונה חודשים בערך. 53. כמעט התעלפתי, בגלל התקף של ורטיגו. 54. לא נשברה לי שן. למרות שכל פעם מקבלת מכה מאיזו כוס. 55. היקי? לא איקי ? טוב.. לא עשיתי . 56. עשו לי בכוח... בחור שרצה שהחבר שלי יזרוק אותי. זה לא עבד. 57. נעצרתי ? לא.. אבל מחכה ש SUPERLINUX יעצור אותי...
58. נכשלתי ?.. כן באזרחות ותולדות עם ישראל. הלו? אני בפורום ערבים. 59. לא שברתי אף עצם. אני שותה הרבה תה. 60. לא רוכבת על אופניים מגיל 12 בערך. 61. רכבתי על חמור.. 62. אני רוקדת שעות ברציפות מבלי ליפול מהרגליים. 63 + 64. תגיד לי.. בתור מה אני אמורה לשחק כדורסל יא עמי? בתור הכדור? כדורגל.. כן שיחקתי יופי.. בגיל 18... והכנסתי אחלה גול. 65. תמיד הייתי הולכת מכות.. 66. טאקי - ANY TIME ... 67. מונופול.. כן, אבל בלי לגנוב מהבנק כמו מר אגוז ירוק - חום... 68. שש בש ?... מה פתאום. אני בפורום ערבים... לא ערבייה. 69. כן.. תמיד מוציאה המון כסף על שטויות. אני בחורה. 70. הברזתי כדי לשחק כדורגל עם בחור שהייתי דלוקה עליו בגיל 16. 71. התחרטתי על מעשה..? כן.. אבל זה לא לפורום הזה. 72. אני תמיד אובססיבית כלפיי מישהו / משהו. זה לא טוב. 73. מתחילה להכיר את האושר. 74. התנצלתי על משהו שעשיתי יחד עם עוד שני בנים מהכיתה שלי. 75. אני מכורה לשאלון הזה אם אני עוד כאן. 76. לא. לא זוכרת ליל שימורים עם המחשב.. 77. התקלחתי עם מישהו. כן.. ועם מישהי גם. מה אתה רוצה ממני? 78. אני תמיד קמה באמצע הלילה . גם כדי לכתוב שיר שחלמתי עליו.. או שעובד בזמן השינה... וגם כדי ללכת לשירותים... אתה עוקב אחריי ? 79. זכרתי חלום...? כן.. 80. נרדמתי בשיעור ?! אתה יודע באיזה תיכון למדתי?!.. פנימייה צבאית היא קייטנה לידו. 81. תמיד העברתי פתקים בשיעור. 82. לא. לא תפסו אותי אף פעם. 83. שום אקט מיני בבית הספר. (לכסח מישהו נחשב?) 84. שום אקט מיני בשירותים. אני בחורה רצינית. 85. לא יודעת.... אני עקשנית בדרך כלל... 86. לא מבריזה לאנשים מבלי להודיע. אם מבריזים ברור שלא מודיעים. שמעת פעם על בוחן פתע עם הודעה מראש? 87. לא התחרפנתי. (אם לא מהשאלון שלך אז מכלום)... 88. לא ... אבל הייתי רוצה לישון בתנוחת כפית עם חביבי...
89. ביקרתי אצל פסיכולוגית ועזבתי אותה אחרי פעמיים.. כי היא תמיד הייתה גורמת לי לבכות. 90. אולי היא נזקקה לטיפול תרופתי , אחרי המכתב ששלחתי לה.. 91. הופעה של ליאור נרקיס במצפה רמון - נחשבת ? 92 + 93. מה זה המשחקים האלו?נוור.. חבילה עוברת.. מה זה פה ? עולם תחתון 94. כל החיים אחכה לאבא שלי. שלעולם לא יגיע. 95. לא רקדתי בגשם.. אולי פיזזתי קצת. 96. לא צרחתי מפחד. נראה את החמאס חוטף אותי.. רק שיעיז. 97. ריקי לייק? היו זמנים.. 98. אני בחורה. ברוך השם שיש לי מחזור. 99. לא. טמפון גורם למחלה בשם TSS . 100. אני תמיד בקטע של צומי . 101. שונאת את החיצוניות שלי. אולי פעם זה ישתנה. 102. צועקת הרבה על הכלבה שלי... מסכנה. 103. מקנאה רק במי שיש לו רישיון. (לא מבינה למה לפרחות יש ולי לא.) 104. אני גאה בעצמי.. בגלל שאני לומדת. 105. אמר לי פעם בחור צעיר שהחליף מרצה לספרות אנגלית, שאני כותבת כמו כתיבת יומן ולא כמו כתיבה אקדמית.נעלבתי עד עמקי נשמתי. 106. אני רגישה מדיי... בוכה על הרבה דברים. 107. בגלל מישהי?.. כן. "חברה" שהמשיכה לנסוע ברכב שזרקו אותי ממנו. 108. ישבתי לאכול צהריים עם המרצה לאיסלאם. אני מתה עליו. 109. אני לא אומרת מילות אהבה ללא כוונה. 110. כן. אני יורדת עם הכלבה עם פיג'מה. 111. דמעות בגלל הסרטים הערבים של יום שישי נחשבות ? 112. הייתי הרבה פעמים בחיי על במה. מאוד אוהבת משחק. 113. חייבת את חיי לבחור שהציל אותי שלוש פעמים.

שנסון

New member
../images/Emo41.gifפשיייייייייי

התשובות לכל מה שקשור בסקס היו מאד מעניינות רוצה לשתף אותנו בעוד דברים ? ואגב ההזמנה לקפה עדין בתוקף

CHRISTY21

New member
משוגע אחדדד

האם אי פעם: יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? כן שחית בעירום? לא ברחת מהבית? כן ברחתי עד סוף הרחוב התחילו איתך? כן צפרו לך? כן נשארת ער כל הלילה? . כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן הרגת מישהו? לא נישקת מישהו מאותו מין? . לא מעבר לנשיקה? לא בגדו בך? כן הרגת חיה בטעות? נמלה הרגת חיה בכוונה? ג'וק גנבת משהו? לא פגעת בעצמך? אולי רצית למות? כן מתוך יאוש עישנת סיגריות? כן עישנת נרגילה? כן ניסית סמים? לא שתית אלכוהול ? כן השתכרת? קצת התנשקת? כן עשית סקס? לא עשית סקס יבש? מה זה??? ישנת עם בן המין השני בלי סקס? לא היית עם שני אנשים בו זמנית? לא ירדת למישהו? נו באמת עשית או תכננת לעשות פירסינג? הייתי רוצה עשית קעקוע? לא הסתפרת? כן אכלת חבילת אוריאו שלמה? לא השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? כן שעמום צללת עם דולפינים? לא קפצת כתה? מהגן לכיתה א' זה נחשב?? היית ערום בציבור? לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? לא לתקופה ממושכת? . 'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים? לא קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? כן נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? כן התאפרת? כןןןןןןןןןן רצית להיות משהו שאתה לא? כן רצית להיות בן המין השני? כן חחחחחחח יש תקופה כזאת פעם בחודש התקלחת יותר מפעמיים ביום? כן עברת יישור שיניים? עוברת ברגעים אלה היו לך משקפי ראייה? כן הרגשת שאתה בוגד בעצמך? לא התביישת בהורים שלך? . לא שיקרת למישהו? כן היית מאוהב? כן התעלפת? כן נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? לא עשו לך? . לא נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? לא חושבת שברת עצם בגוף? לא רכבת על אופניים? כן רכבת על סוס? כן רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? כן שיחקת כדורסל? כן שיחקת כדורגל? כן הלכת מכות? כן שיחקת טאקי? . כן שיחקת מונופול? כן שיחקת שש-בש? כן הוצאת מלא כסף על שטויות? תמיד הברזת מבצפר? חחחחח כן התחרטת על משהו שעשית? כן היית אובססיבי כלפי משהו? לא היית מאושר? כן התנצלת על משהו שעשית? כן היית מכור למשהו? כן היית כל הלילה על המחשב? לא ממש התקלחת עם מישהו? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? כן זכרת חלום? כן נרדמת בשיעור? כן העברת פתקים בשיעור? בטח תפסו אותך? . לא ביצעת אקט מיני בבית הספר? לא ביצעת אקט מיני בשירותים? . לא התעקשת על משהו מטופש? כן הברזת למישהו בלי להודיע? לא התחרפנת? מחורפנת נכנסת למצב כפית? . לא ביקרת אצל פסיכולוג? לא אבל אני שוקלת את העיניין חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? כן היית בהופעה חיה של זמר אהוב? לא שיחקת נוור? מה זה?? שיחקת חבילה עוברת? כן חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? כן רקדת בגשם? לא צרחת מפחד? כן ראית ריקי לייק? כן קיבלת מחזור? כן השתמשת בטמפון? חחחחחחחחחח בו נגזים בשאלות היית 'צומי' במודע? כן שנאת את עצמך? כן צעקת על מישהו כן קינאת במישהו אחר? כן היית גאה בעצמך? כן הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כן בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? כן עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כל הזמן הופעת בציבור בפיג'מה? אפשר להגיד שכן בכית בסרט? כן היית על במה? כן היית מחוייב למישהו? כן הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? כן התעלמת ממישהו בכוונה? כן אופסי סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן רצית לצרוח ולא עשית את זה? כן נשבר לך הלב? כן שברת לב? כן השם שלך הופיע בעיתון? לא כואבת לי האוזן ואני לא יודעת למה

המשך התשובות שלי אחם אחם

113. חחיבת את חיי לבחור שהציל אותי שלוש פעמים. 114. מחוייבת למי שאוהבת ואוהב אותי. 115. אם מתעלמת בכוונה - אחר כך מתחרטת. 116. סיננתי... כן.. לא יכולה לענות לכל בקשות הציבור הפלסטיני... אני לא אבו מאזן. 117. ניתקתי למישהו בפנים ?... כן , למטרידים. 118. אני צורחת כשאני מרגישה צורך בכך. 119. נשבר לי הלב. כן. למה, יש לך דבק קסמים ? 120. שברתי את לבו של בחור שהיה מאוהב בי ולא יכולתי לשאת את נוכחותו. 121. הופעתי בעיתון ב 1997 ... מה זה השאלון הזה יא זלאמה ?

שנסון

New member
../images/Emo41.gifהופעת בעיתון במדור פושעים?

120 שאלות מוחמד אם אני רואה אותך בכביש אני אדרוס אותך ואקשור אותך בסרט כתום

חחחחח שנסון סטרייט טיפוסי../images/Emo6.gif

"מתעניין" מאד כמובן בתשובות על סקס, אבל שומר על דיסקרטיות לגבי עצמו
נו בוא תענה על התשובות האלה בעצמך יא גבר

למעלה