ya 7ayafne sa3eduni men fadelko

שנסון

New member
../images/Emo41.gifתינו

תמצא איזה סקר מיוחד על סקס התשובות של האוריינטלית מאד מעניינות

פעם אחרונה יא סוטה שנסון ../images/Emo41.gif

אמרתי לך כבר שתקפוץ לי.

האוריינטלית מיוחד עבורך

1-מה את עושה כשאת רואה את בעלך לשעבר מתגלגל על הריצפה מכאבים? 2-למה תינוקות מייללים כל הזמן? 3-איך נקרא גבר באזיקים? 4-למה צריך 100,000,000 זרעים להפרות ביצית אחת? 5-מה המשותף לכפית זרע ולגברים? 6-מה ההבדל בין גבר לאישה? 7-איך את מבטיחה שבעלך לא יקרא את האי-מיילים שלך? 8-מהן שלושת המילים שיהרסו את האגו של גבר? 9-מהן שלושת המילים שיהרסו לאישה את ההנאה מסקס? 10-למה נשים לא ממצמצות במשך האקט המיני? 11-למה אלוהים ברא גברים? 12-איך נקרא החלק הלא רגיש בבסיס הזין? 13-מה המשותף לערווה, יום הנשואים, יום ההולדת ואסלה? 14-מה ההבדל בין מאהב לבעל? 15-למה גברים מעדיפים טוש ולא אמבטיה? 16-למה נשים מזייפות אוגזמה? 17-למה לגברים יש חור בזין? 18-מה המשותף לגברים ולמקומות חניה? 19-למה כל כך קשה למצוא גברים רגישים, דואגים וגם שניראים טוב? 20-מהי הדרך המהירה ביותר לליבו של גבר? 21-מה הדבר המשותף לכל הגברים במועדון פו"פ? 22-למה גברים מעדיפים בתולות? 23-מה ההבדל בין גבר לסוללה? 24-מה ההבדל בין בעל חדש לכלב חדש? 25-איך מכריחים גבר לעשות כפיפות בטן?

../images/Emo10.gif חשבתי שככה יותר טוב, כי יש לי

כאן אפשרות לכתוב את השדּה וגם להבדיל בין a ל- e... טוב דוני אני כותב לך הכל מחדש- המורה שלנו מקופור-ברא נותן לנו הרבה מילים שיש לי חשש שהן יותר בספרותית מאשר במדוברת. אז תעזרי לי בבקשה אילו מילים משתמשים במדוברת בחיפה: -כשמקבלים חבילה בדואר, זה ראזמי או טארד? -מעטפה זה זארף או מע'אללף? -כשרוצים למלא איזה טופס הרשמה לאוניברסיטה זה אסתמארה, וארא2ה או נמודאג'? - פסל (statue) שרואים בתערוכה מבטאים בחיפה תמסאל או תמת'אל? -ובעל המקצוע שעושה את הפסלים נקרא אצלכם נחאת או מתּאל?

DPsoul

New member
או כעת אתה מדבר../images/Emo8.gif

*חבילה בדואר.. טארד.. חחח אני אישית אומרת ג'אראד (GARAD) *זארף ומע'אלאף שניהן שמישים באותה מידה במדוברת.. *כל התחליפים לטופס הרשמה אינם שמישים במדוברת..חחח אומרים טופס הרשמה וזהו אבל אם אתה מתעקש אז נראה לי הכי מתאים יהיה " 2אוורא2 אלתסג'יל" *תמתאל..ולא תמת'אל..עם ت ולא עם ث זה למדוברת *פסל יקרא נאחאת עם דגש ב"ח".. או פשוט

15 המשפטים שלא מומלץ להגיד לבחורה:

יש לך יופי כפרי, את דומה לפרה!" 2."יש לך יופי פראי, את דומה לקוף!" 3."יש לך יופי אגדי, את דומה למכשפה!" 4."יש לך יופי ימי, את דומה ללווייתן!" 5."יש לך יופי לא מהעולם הזה, את דומה לחייזר!" 6."יש לך יופי צפוני, את דומה לקרחון!" 7."יש לך יופי ביתי, את דומה לאסלה!" 8."יש לך יופי אנטרקטי, את דומה לפינגווין!" 9."יש לך יופי מדברי, את דומה לגמל!" 10."יש לך יופי טרופי, את דומה לאננס!" 11."יש לך יופי דיגיטלי, את דומה לדיסק!" 12."יש לך יופי עירוני, את דומה לטרקטור!" 13."יש לך יופי מסנוור, את דומה לפנס!" 14."יש לך יופי מדברי, את דומה לקקטוס!" 15."יש לך יופי חייתי, את דומה לבהמה!"

34 משפטים שאיתם לא מומלץ להתחיל

עם בחורה ברחוב 1.יש לך יופי מסתורי, חבל שלא רואים אותו! 2.את יפה מרחוק, ורחוק מלהיות יפה! 3.תגידי את באה מהחלל, כי התחת שלך לא מהעולם הזה! 4.יש לך יופי מפוצץ, רק תיזהרי שמי שרואה אותך לא יתפוצץ מבהלה! 5.יש לך יופי עוצר נשימה, תזמיני לי אמבולנס! 6.יש לך יופי טבעי, רק חבל שהטבע כל כך אכזר! 7.יש לך יופי גזעי, כל רגל גזע! 8.העיניים שלך כמו הים, רק חבל שהאף הוא שובר גלים! 9.שקלת לשחק בסרט, מחפשים קוף משנה בערוץ המדע! 10.הרגלים שלך כמו של איילה - דקות ושעירות! 11.יש לך אוזניים כמו נרקיסים, רק חבל שרואים לך ת'צהוב! 12.היופי שלך כל כך עמוק שצריך צוללן כדי למצוא אותו! 13.אלוהים נתן לך גוף, אבל דפק לך ת'פרצוף! 14.יש לך יופי עירוני, את נראית כאילו דרסה אותך מונית! 15.יש לך יופי פנימי, תעשי בוק של צילומי רנטגן! 16.יש לך גוף של דוגמנית, אבל פרצוף של סממית! 17.יש לך אף כמו כלנית רק חבל שרואים ת'שחור! 18.יש לך יופי מתמטי - את דומה לנעלם! 19.הגוף שלך עוד ניחא... אבל הפנים, פדיחה! 20.מותק את הפרח הכי יפה שראיתי, רק חבל שאנחנו במדבר! 21.יש לך גוף של אלה, אבל פנים של נמלה! 22.יש לך גוף פצצה, ופנים כמו אחרי הפצצה! 23.את הצעקה האחרונה באופנה, כל מי שרואה אותך צועק! 24.יש לך יופי של פטמות רק חבל שאת הפנים הן מסתירות! 25.יש לך יופי מחשמל אבל לאחרונה יש הפסקת חשמל! 26.אפשר את התמונה שלך אני עושה עבודה על אסונות טבע! 27.יש לך יופי של כובע, רק חבל שהוא טמבל! 28.בגלל אנשים כמוך חושבים שבני אדם נוצרו מקופים! 29.את כל כך סקסית עד שכבר בא לי לעשות איתך סקס! 30.כשרואים משהו יפה מסתנוורים, מהיופי שלך נהיים עיוורים מרוב כיעור! 31.יש לך יופי של פנים אבל השפם הורס הכל! 32.היופי שלך ,לו אין תאור , כי הוא כעור! 33.יש לך מוח במצב טוב, רק חבל שאת לא יודעת להשתמש בו! 34.יש מבוגרים ויש תינוקות ,אבל כשאני מביט בך אני נזכר שיש גם חיות!

שנסון

New member
../images/Emo41.gifתינו יש לך יופי אביבי../images/Emo99.gif

אתה דומה לבול עץ

מוחמד5

New member
../images/Emo7.gif היחידה לאיתור נעדרים תפסה אותי

הם עומדים עם אקדח טעון ומוצמד לראש לי ולכן חייב אני לענות...אין לי ברירה האם אי פעם: יצאת מהמדינה? אביהו מדינה?? אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? את הלוקשים שלהם שחית בעירום? ברחם אמי ברחת מהבית?בית הכלא התחילו איתך? והצטערו צפרו לך? שירנת הסרינה נשארת ער כל הלילה? . הייתי אהבל לא אכלת יום שלם? למה מי מת !! דיברת בטלפון כל הלילה? שיחה אילוהית הרגת מישהו? מספק עבודה לאבו כביר נישקת מישהו מאותו מין? .איכסססססססס מעבר לנשיקה? יעעעעעעע בגדו בך? אחר כך ביקרו באבו כביר הרגת חיה בטעות? הרשימה באבו כביר הרגת חיה בכוונה? תשאלו אותה גנבת משהו? אז איך א ני חי !! פגעת בעצמך? ויצאתי פגוע רצית למות? למה מי מת !! עישנת סיגריות? יש לי מניות ב מלבורו עישנת נרגילה? אני לא יונק ניסית סמים? אסור למפיץ להשתתף בחגיגות שתית אלכוהול? אחרת לא הייתי עונה לשאלון השתכרת? מה אני עכשיו?? התנשקת?
עשית סקס?
. עשית סקס יבש?
ישנת עם בן המין השני בלי סקס?
היית עם שני אנשים בו זמנית?
ירדת למישהו?
עשית או תכננת לעשות פירסינג?
עשית קעקוע?
הסתפרת?
אכלת חבילת אוריאו שלמה?
השתמשת באוכל לא למטרת אכילה? חחח מת על מילקי צללת עם דולפינים? דולפינית קפצת כתה?
היית ערום בציבור? בעולם התחתון היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד? אחם אחם לתקופה ממושכת? . אחם אחם 'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים? _+ 2 קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח?
נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? אם אענה לא אשקר התאפרת? עזאאאאאאאאאא רצית להיות משהו שאתה לא?
רצית להיות בן המין השני?
התקלחת יותר מפעמיים ביום?
עברת יישור שיניים? פספוס היו לך משקפי ראייה?
שמש נחשב ! הרגשת שאתה בוגד בעצמך?
התביישת בהורים שלך? בחיים לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא. שיקרת למישהו? הוא כבר יודע היית מאוהב?
פעם אחת בחיים התעלפת? לא זכור לי ... נשברה לך שן? ת`ו הל ת`ואל עשית למישהו היקי?
עשו לך? .
אביהו?? נעצרת?
בית כאלתי?? קיבלת נכשל בתעודה?
שברת עצם בגוף?
.. כלי חלקי חילוף רכבת על אופניים? אחרי שברחתימהכלא רכבת על סוס? בדרך לאבו כביר רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים?
שיחקת כדורסל?
שיחקת כדורגל?
הלכת מכות?
וגם
שיחקת טאקי? .
תרגום שיחקת מונופול? אם כן. אז הייתי יושב בית כאלתי שיחקת שש-בש? באיש??. הוצאת מלא כסף על שטויות?
הברזת מבצפר?
הכי טוב התחרטת על משהו שעשית? בחייםםםםםםםם לא היית אובססיבי כלפי משהו? אממממממ.. השאחון הזה?? היית מאושר?
התנצלת על משהו שעשית? בהחלט היית מכור למשהו? איפה מרכז הגמילות ?? היית כל הלילה על המחשב? על !!! אמממממ התקלחת עם מישהו?
קמת באמצע הלילה סתם ככה?
.. מי ראה אותי?? זכרת חלום?
צנסה להיזכר.. אמממ.. כן נרדמת בשיעור? חחחח.. איך לא העברת פתקים בשיעור? בגלל זה יצאתי דפוק תפסו אותך? בגלל זה הייתי בבית כאלתי. ביצעת אקט מיני בבית הספר?בגלל זה התעלפתי ביצעת אקט מיני בשירותים? .די לוקס התעקשת על משהו מטופש? לענות לשאלון הזה הברזת למישהו בלי להודיע? לא זכור לי.. אולי התעלפתי?? התחרפנת? בשירותים?. נכנסת למצב כפית? סןכר. ביקרת אצל פסיכולוג? אז איפה אני עכשיו?? חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? פרוזאק נחשב?? היית בהופעה חיה של זמר אהוב? חצי הופעה.. השאר בשירותים שיחקת נוור? ?? שוווווו?? הא?? שיחקת חבילה עוברת? בעירום?? חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? לך רקדת בגשם? אחרי שהשתכרתי?? ..כן צרחת מפחד? באבו כביר ראית ריקי לייק? לייקי הל ריקי היידי קיבלת מחזור? הלווו.. בא לך לבקר באבו כביר? השתמשת בטמפון?העפתי אחד מעופף היית 'צומי' במודע?צונמי שנאת את עצמך? רק אהבה מביאה אהבה צעקת על מישהו?
למה מי אתה שתשאל אותי?? קינאת במישהו אחר?
היית גאה בעצמך?
?? לא הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? יהללך זר ולא פיך בכית בגלל מישהו? כן בכית בגלל מישהי? על עשית משהו שלא חשבת שתעשה? אז מה אני עושה עכשיו? אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? פעם אחת הופעת בציבור בפיג'מה? טרם הפכתי לעיראקי בכית בסרט? כמו תינוק היית על במה? אז מה אני עושה עכשיו? היית מחוייב למישהו? משועבד.. נחשב !! הרגשת שאתה מחוייב למישהו למרות שלא הייתם רשמיים?לבנק.. זה נחשב?? התעלמת ממישהו בכוונה? למחבר השאלון.. נחשב?? סיננת מישהו בטלפון? אל תעלבו..
ניתקת למישהו בפרצוף?
עזאאאאאאאאאאאאאא רצית לצרוח ולא עשית את זה?
.. אז נגמרו לי הסוללות נשבר לך הלב? עברתי השתלת לב מחדש שברת לב? מה השאלה?? השם שלך הופיע בעיתון? בשחור לבן עם טעויות דפוסססססססס אני מעניש את עצמי........מה השאלון הזה??
לכל מי שענה

למעלה