לכל בנאדם יש משהו שמעצבן אותו
(וכן, גם לאנשים שמחופשים לטלטאביז בצילומי הסדרה באולפני הBBC יש משהו שמעצבן אותם). אותי מעצבנת הודעה שמופיעה בכל הפורומים שאני קורא, ללא כל שינוי (מה גם, שהוא שואל את השאלות הללו במקומות ממש לא אובייקטיביים. נדיר למצוא בארץ צופי "One Tree Hill" ו"The OC" המנויים לHOT, או יכולים לעשות השוואה אובייקטיבית לגמרי, כמו פרדי - אחרי הכל, כמעט כולם מנויים לyes ואוהבים לפחות סדרה אחת בערוציה היחודיים. חוצמזה, בפורום "טלויזיה - רייטינג", שזה המקום לדיונים כאלו, אפילו
כתבו לשון שחצי מהדיונים בפורום עוסקים בנושא הלעוס, והוא אפילו הגיב באחד. חוצמזה2, הוא כתב בכל הדיונים שפתח את אותה ה"שאלה דחופה!!", שממש תלושה מהמציאות בכל מובן). מי שמכיר אותי יודע שאני ממש לא אוהב להתפרץ על אנשים, ובקושי עושה זאת. אני יודע לזרום עם הרבה דברים שמעצבנים אותי, ולרוב פשוט מגיב בציניות ובהומור רב על ההודעות (|שיעול| פרדי |שיעול|). לעומת זאת, יש דברים שאני פשוט לא יכול לסבול. כשבנאדם כותב ש"הוא לא כל כך טוב באינטרנט", זה נשמע ממש עלוב ומעצבן. גם אני לא ידעתי פעם איך להשתמש בגוגל, אבל אני ידעתי לקרוא וללמוד עליו (חוצמזה, אפשר לחשוב שזה סיפור גדול. בסך הכל לרשום מילות מפתח לחיפוש וללחוץ על Enter), והיום אני מסתדר לבד לגמרי, ומוצא כל מידע שאני צריך (ואפילו יותר מכך) באמצעות גוגל (וזה מזכיר לי, שלא שאלתי יותר משאלה אחת בפורום, למרות שאני כותב בו במשך יותר משלושה חודשים). דבר אחרון, Angelus: גם כשיש לי משהו להגיד, אני לא מנסה לפגוע באפאחד וליצור ריבים - אני פשוט אומר אותו בגלל שהוא מעצבן אותי (ושומר על כנות כלפי הזולת), כך שאני לא שומר דברים בבטן. לכן, גם כשאני "רב" עם מישהו, אני מתבטא בצורה
מתורבתת ונקיה מקללות וגידופים - ומסתבר שאנשים ממש נהנים לקרוא את ה"ריב". בקיצור, אין לי כוונה להתעסק בשטויות ובמריבות, אבל אני לא שומר דברים בבטן - וכשאני חושב לדוגמה שהגדרת "One Tree Hill" ו"The OC" כ"סדרות הבית של yes", היא ממש שטות (הרי הן "סתם עוד שתי סדרות יקרות שקנתה yes", ואפילו לא "סדרות הדגל" או הפקת מקור של החברה), או כשמישהו כותב ש"חברה של אמא שלי סיפרה לי שyes גונבים עשרות אלפי שקלים מחשבונות הלקוחות!!!", אני לא חוסך מאותו הבנאדם את כל מה שאני חושב על זה (ואם תצליחו לעקוב אחר השרשורים האחרים שעוסקים בנושא בפורומים אחרים, תוכלו לראות שגם משתמשים אחרים לא חסכו את דעתם מ"שון" בכל הנוגע לשאלה...