YES או HOT?

shawn 1

New member
YES או HOT?

אני כרגע בדילמה לא קטנה! אני יודע שבקרוב צריכה להיות עונה 3 בYES, (מתי באמת יהיה??) ואני חושב לעבור לYES (רק בשביל THE O C) ואני ממש לא יודע מה לעשות?! מה כדאי לי??

תראה הדעה שלי לא אובייקטיבית אבל...

yes יותר טובים מכמה סיבות 1.הסדרות שהם רוכשים הם הסדרות הכי מצליחות כרגע באמריקה כמו האו סי מגרש ביתי ועקרות בית נואשות ועוד 2.הם תמיד מחדשים 3.הסרטים שהם מביאים טובים 4.ותמיד יש עוצים חדשים עם דברים מפתיעים

Angelus

New member
ברור ש yes!

Hot sucks. אני לא יכול לסבול את השידורים שם - זה נראה ישן. יס זה הדור החדש והמוביל (והרמאי והגנב
) תעבור, תעבור.. אתה לא תתחרט.

shawn 1

New member
אני מתכוון לעבור בעוד כ6 שבועות

כש"ג'ואי" ו"אבודים" ייגמרו..! ואני 3 שנים בהוט, נראה לי שיהיה נחמד לגוון! וגם אני סוףסוף רוצה לראות רצוף את יס וויקנד ורוצה לראות מה כול הבאזז הזה עליו! שמעתי שהוא ערוץ אקסלנט! מצוין! (ברור ! OC שם!) ושתדעו, שרוב אני רוצה לעבור בשביל OC! בשביל העונה ה3...שאגב, מתי יס ישדרו את עונה 3 של OC?? והם מתכוונים (אם יהיו) לשדר עוד עונות שלהם?? (בטח שכן, זה סדרת הבית שלה...)

חבל שרק עוד 6 שבועות

כי לא תוכל לראות את סיום העונה של מגרש ביתי ואת הפרקים האחרונים של האו סי

shawn 1

New member
את מגרש ביתי אני בכלל לא רואה..

אני אתחיל לראות את זה בש.ח. או בערוץ 10. ובקשר לOC, אני קונה בנובמבר את עונה 2 ואמשיך לראות את OC כשיס ייקנו אותה....

Angelus

New member
וכמה נחמדות ואדיבות באחר..

מדהים איך שזה קורה, הא?

Tinty

New member
כששואלים בצורה נורמלית מגלים את

האדיבות והנחמדות. כשחוזרים על אותה השאלה מליון פעם בפורום(100000X פעם בפורומים אחרים), מנצל"שים בלי סוף, לא מקשיבים להערות המשתמשים שרוצים לעזור, לא מחפשים ברשת אודות השאלה לפני ששואלים, וכו', יכולים רק להתפלא שהם מסתפקים בתואר "קרציית הפורום".

shawn 1

New member
מה זה קשורץ מאיפה לי לדעת

שבפורום אחד יענו לי ובאחד לא... רציתי להיות בטוח במה שאני הולך לעשות! להיות ..בטוח. ואם לקחתי "חוות דעת" מכמה מקומות זה לא נקרא להיות קרציית הפורום!

f10

New member
אני חושב שבמקרה הזה

דווקא היית צריך לחכות עד שיענו לך במקום אחד, ורק אח"כ לשאול במקום אחר.

f10

New member
איזה קטנוני

ובתגובה שהגבת אליה הוא אפילו לא שאל כלום. מסכן הבנאדם.

Tinty

New member
קטנוני?

אני בנאדם. לכל אחד יש פתיל, שמוצת כשדברים מעצבנים אותו. אני לא מתבייש להגיד את מה שאני חושב - ולדעתי בשרשור נכתבו יותר מדי שטויות (חוצמזה, כשאני פותח 5 פורומים שונים ורואה בדיוק את אותם הויכוחים, עם אותן ההודעות, שנכתבו על ידי אותו הבנאדם, קשה שלא להתעצבן. יש צורה לשאול בה שאלות..).

Tinty

New member
ולראיה

http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=1145&msgid=59413368 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=109&msgid=59410838 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1144&msgid=59410514 ובטח יש עוד כמה הודעות, אבל אין לי זמן לעבור על שאר הפורומים שאני קורא. (חוצמזה, חשבת פעם על כך שכשאתה שואל בפורומים של סדרות בלעדיות לyes לא יענו לך תשובות אובייקטיביות? יש מקום אחד לשאלה כזו - פורום "טלויזיה - רייטינג")

Angelus

New member
על מה אתה מדבר בכלל?

פתיל? וזה לא הודעה מלאת שטויות? אז הבנאדם רצה לשאול את זה בכמה פורומים, נו אז? אתה תאמר לו איך לשאול? תקשיב, בוא נרד מהנושא הזה כי זה באמת לא יוביל לשום מקום, פשוט פעם הבאה תנסה לא להתפרץ על אנשים -- כלומר, תנסה להאריך את הפתיל שלך, למען הפורום, כי זה אף פעם לא נעים לראות הודעות כאלה, בבקשה. בסדר?

f10

New member
../images/Emo45.gif זה מה שהתכוונתי

הפורום הופך ללא ידידותי וחבל.

Tinty

New member
לכל בנאדם יש משהו שמעצבן אותו

(וכן, גם לאנשים שמחופשים לטלטאביז בצילומי הסדרה באולפני הBBC יש משהו שמעצבן אותם). אותי מעצבנת הודעה שמופיעה בכל הפורומים שאני קורא, ללא כל שינוי (מה גם, שהוא שואל את השאלות הללו במקומות ממש לא אובייקטיביים. נדיר למצוא בארץ צופי "One Tree Hill" ו"The OC" המנויים לHOT, או יכולים לעשות השוואה אובייקטיבית לגמרי, כמו פרדי - אחרי הכל, כמעט כולם מנויים לyes ואוהבים לפחות סדרה אחת בערוציה היחודיים. חוצמזה, בפורום "טלויזיה - רייטינג", שזה המקום לדיונים כאלו, אפילו כתבו לשון שחצי מהדיונים בפורום עוסקים בנושא הלעוס, והוא אפילו הגיב באחד. חוצמזה2, הוא כתב בכל הדיונים שפתח את אותה ה"שאלה דחופה!!", שממש תלושה מהמציאות בכל מובן). מי שמכיר אותי יודע שאני ממש לא אוהב להתפרץ על אנשים, ובקושי עושה זאת. אני יודע לזרום עם הרבה דברים שמעצבנים אותי, ולרוב פשוט מגיב בציניות ובהומור רב על ההודעות (|שיעול| פרדי |שיעול|). לעומת זאת, יש דברים שאני פשוט לא יכול לסבול. כשבנאדם כותב ש"הוא לא כל כך טוב באינטרנט", זה נשמע ממש עלוב ומעצבן. גם אני לא ידעתי פעם איך להשתמש בגוגל, אבל אני ידעתי לקרוא וללמוד עליו (חוצמזה, אפשר לחשוב שזה סיפור גדול. בסך הכל לרשום מילות מפתח לחיפוש וללחוץ על Enter), והיום אני מסתדר לבד לגמרי, ומוצא כל מידע שאני צריך (ואפילו יותר מכך) באמצעות גוגל (וזה מזכיר לי, שלא שאלתי יותר משאלה אחת בפורום, למרות שאני כותב בו במשך יותר משלושה חודשים). דבר אחרון, Angelus: גם כשיש לי משהו להגיד, אני לא מנסה לפגוע באפאחד וליצור ריבים - אני פשוט אומר אותו בגלל שהוא מעצבן אותי (ושומר על כנות כלפי הזולת), כך שאני לא שומר דברים בבטן. לכן, גם כשאני "רב" עם מישהו, אני מתבטא בצורה מתורבתת ונקיה מקללות וגידופים - ומסתבר שאנשים ממש נהנים לקרוא את ה"ריב". בקיצור, אין לי כוונה להתעסק בשטויות ובמריבות, אבל אני לא שומר דברים בבטן - וכשאני חושב לדוגמה שהגדרת "One Tree Hill" ו"The OC" כ"סדרות הבית של yes", היא ממש שטות (הרי הן "סתם עוד שתי סדרות יקרות שקנתה yes", ואפילו לא "סדרות הדגל" או הפקת מקור של החברה), או כשמישהו כותב ש"חברה של אמא שלי סיפרה לי שyes גונבים עשרות אלפי שקלים מחשבונות הלקוחות!!!", אני לא חוסך מאותו הבנאדם את כל מה שאני חושב על זה (ואם תצליחו לעקוב אחר השרשורים האחרים שעוסקים בנושא בפורומים אחרים, תוכלו לראות שגם משתמשים אחרים לא חסכו את דעתם מ"שון" בכל הנוגע לשאלה...

shawn 1

New member
טוב... אבל אני רוצה להבין, למה שמת

את השם שלי בגרשיים בשורה האחרונה בהודעה שלך??

../images/Emo45.gif טינטי אני איתך לאורך כל הדרך

ממש לא חושבת שהיית לא נחמד- הוא פשוט דורש את זה... (מצטערת שון אבל זה פשוט נכון) חוץ מזה, פרדי ואנג'לוס
אני ממש לא חושבת שהפורום הופך למקום לא נחמד, או שלא מתייחסים לאנשים בצורה ראויה, ממש לא !!!! הבחור פשוט כותב שטויות...וברצף...וזה רק טבעי שנגיד לו מה דעתנו,גם אם זה לא הכי "נחמד" לדעתכם. חוץ מזה, הוא קיבל התייחסות דומה גם בפורמים אחרים, אז כנראה (למעשה זה בטוח) לא מדובר בפתיל הקצר של טינטי, או של מישהו אחר, זה תגובה טבעית להודעות טיפשיות שמפורסמות על ימין ועל שמאל.

למעלה