YES או HOT?

TheCharm

New member
../images/Emo45.gifאת, וכמובן גם טינטי, צודקים

מהתקלויות קודמות עם "שון", הוא טיפוס שמוציא דברים שליליים מאנשים אחרים. זה בדיוק מה שכתבתי קצת יותר למטה בשרשור הזה - לאיזו מין תשובה הוא מצפה בפורום שהמרבית בו הם יסניקים? והקטע עם האעלק יס גונבת כסף? אני לא אתפלא אם זה אפילו פרי דימיונו של "שון"

Tinty

New member
תודה רבה על התמיכה, ג'וני ומיכל

f10

New member
אל תעשו מזה יותר ממה שזה

אל תנסו לעשות את זה מלמחה כנגדו. הוא לא התכוון להציק. ובקשר לקטע של "יס גונבת כסף" - הוא אמר שסיפרו לו ככה ושאל האם זה ייתכן. הוא לא בא בהאשמות ל-יס. נכון שזה לא הגיוני, וצריך לדעת את זה לבד, הרי יס חברה גדולה שמכבדת את עצמה, אבל לא צריך לרדת עליו. לא נעים לראות הודעות כאלה.

f10

New member
קודם כל

אני חייב להגיד כל הכבוד על כך שאתם לא רבים איתו באופן טיפשי ולא מקללים (בנוגע למה שטינטי ציין, ואכן אפשר לראות שזה מתקיים). אבל, הוא לא "פשוט דורש את זה". לא בכוונה. הוא נכנס לפורום מתוך התעניינות, רצון לשאול שאלות וסביר מאוד להניח שגם מתוך מחשבה שכאן יוכלו לענות לו באופן נוח ומסודר (בעברית). הוא לא נכנס לפורום כדי להציק, וזאת לא הייתה הכוונה שלו. הוא עושה את זה בחוסר תום לב (עכשיו אני נשמע כמו עורך דין
איזה סנדי אני
). אז בכל זאת אולי אפשר להתייחס אליו באופן קצת פחות מעליב.

אף אחד לא אמר שזה נעשה בכוונה

אני בטוחה שכל מה שהוא כתב היה בתום לב (דרך אגב זה תום לב ולא חוסר תום לב...עלק סנדי כהן...חחחח
).אבל זה לא אומר שאנחנו לא אמורים להגיב להודעה שלו בהתאם למה שאנחנו חושבים (כל עוד אנחנו לא מקללים או יורדים לפסים אישיים). אני אישית בחרתי להתעלם מהשירשור (כמו הרבה פעמים שאני רואה שירשורים מפגרים) אבל טינטי כנראה חשב שזה כבר יותר מידי ואני בהחלט לא מאשימה אותו. אני יכולה להעיד רק על עצמי, אבל אני בטוחה הדבר נכון גם לטינטי שאין לנו כוונות רעות ולא "חיפשנו אותו" על מנת להעליב אותו, ובאמת שניסינו לענות בכבוד, אבל לכל אחד יש קו אדום.

f10

New member
אז היה לו חוסר

בחוסר תום לב
(מהיום השאיפה שלי לחיים היא להיות מהנדס ביוטכנולוגי כדי להביא לשוק עגבניות טריות בשביל להכין פיצה, ואני מפסיק להתמקד בלהיות עורך דין). ואני יודע שלא חיפשתם אותו בשביל להעליב אותו, אבל בכל זאת זה מעליב.

f10

New member
אני יודע שאתה לא מתפרץ על אנשים

ומי כמוני יודע שיש לך חוש הומור אדיר. אבל הוא לא כותב הודעות במטרה להציק לכותבים בפורום. יכול להיות שהוא שואל לעיתים תכופות מדי, או שהוא מנצל"ש הודעות שעדיין לא הגיעו למצב התנצל"שות, אבל זה לא נובע מכוונה להזיק, אלא מחוסר ידע כיצד להתנהג בפורומים. ואפשר "לחנך" אותו איך להתנהג בלי להיות מעליבים. אז הוא לא יודע איך להתנהג בפורום. זה לא ביג דיל. גם אני בגיל 9 נכנסתי לפורום של ניר כחלילי והקפצתי הודעה אחרי שאפילו לא ירדה חצי דף למטה (או שלא
).

shawn 1

New member
אני ממש מצטער אם חשבתם שאני מציק~!

אני מממשש לא ניסיתי להציק! שמעתי דברים, שאלתי פה לדעת אם זה נכון, ותו לא. ואני רוצה רק לדעת משו קטן, למה חלקכם שמים את שמי בגרשיים= "שון". שמות לא שמים בגרשיים....

Tinty

New member
אני לא יודע מה שמך האמיתי, ולכן

כתבתי "שון" (בהתייחסות אליך באמצעות הכינוי - בדיוק כמו שמתייחסים ל"מקדונלדס" כמותג, ולא כבנאדם). בכל מקרה, אשמח אם תוכל לעקוב קצת אחר דרך ההתנהלות של המשתמשים בפורום "מהצד", כך שתוכל להבין כיצד להתנהג בפורום כ"אחד מן השורה" (אני לא אומר לך את זה כדי שתראה חריג. נהפוך הוא - אני נהגתי כך לפני שהתחלתי לכתוב הודעות בפורום). בכל מקרה, אני מאחל לך הצלחה והשתלבות נעימה יותר מאשר עד עתה בפורום

shawn 1

New member
תודה, אבל השם שלי האמיתי הוא שון

אז תקראו לי חופשי , בלי הגרשיים....

Angelus

New member
העונה ה-3 של האו.סי

היא עדיין לא התחילה לשודר אפילו באמריקה.. ככה שאני מאמין שהיא תגיע לפה דיי מאוחר - אולי ינואר (אם הם ממש טובים)

T a M a R a 2

New member
ממממ.. אז ככה..

לדעתי תלך על יס, אבל לא רק בגלל the o.c... כלומר, יש שם דברים יותר טובים מהוט: הדסרות הכי נחשבות באמריקה, סרטים מעולים, חידושים ועוד... היה לי הוט ועברנו לייס, ולדעתי יותר טוב בייס

SaRaS GirL

New member
נצל"ש רקעים שהכנתי

סיימתי אותם היום. בעיקרון זה אחד, רק בשני גוונםי שונים. הא כן והם של האו.סי לקח לי יומיים להכין אותו, וזה הרקע הכי מושקע שעשיתי. (אני יודעת שזה נראה קל..אבל זה ממממממממששששש קשה)

shawn 1

New member
יפה!! אתה יכול להביא לי תתמונה או

אם יש לך עוד כאלה, שבו רואים באמצע את אדם מחזיק לרייצ'ל תכתף?

f10

New member
הדעה שלי

בתור אחד שהיה בהוט, עבר ליז, וחזר להוט לדעתי יש הרבה יותר טובים (אתה קורא נכון. למרות שלדעתי יס טובים יותר, אני בהוט עכשיו עקב אילוצים של ההורים. אבל סביר להניח שאני אעבור ל"יס" בספטמבר/אוקטובר) קודם כל, השידורים של יס נראים הרבה יותר טוב (מבחינת העין, לא מבחינת התוכן) מהשידורים של הוט. יס והוט משדרות בטכנולוגיה שונה, והטכנולוגיה של יס יותר נקיה ונעימה לעין. דבר שני, אל תדאג מבחינת התוכן. לכל ערוץ שמתמקד בתוכן מסוים שיש בהוט, יהיה לך ערוץ תחליפי ביס. דבר שלישי, לא יודע מה איתך, אבל אני פשוט לא מסוגל לסבול את הממשק של הוט. אני לוחץ בשלט להעביר וערוץ, ולוקח כמה זמן עד שהערוץ באמת מתחלף (וזה מעצבן
). דבר רביעי, התכנים של הוט כל כך לעוסים לעומת התכנים של יס. אז בתור אחד עם נק' מוצא שיוויונית כלפי יס והוט, שהיה מנוי ל-2 הספקיות, אני חושב שיס הרוויחו ביושר את ההעדפה שלי אליהם.

shawn 1

New member
יש לי שאלה דחופה וחשובה!!!

אמא שלי סיפרה לי קודם שרוב הבנות בעבודתה מדברות על שעברו להוט, עכשיו, אני ממש לא שם עליהן, אבל אחת מהן אמרה לאמי שלא כדאי לה להתחבר ליס מכיוון שהם גונבים כספים, וברגע שיש להם תישראכרד שלך, אתה אבוד, הם עושים מה שהם רוצים ומתפרעים, ושפעם אחת, במקום לקחת לה בחשבון 200 ש"ח, הם לקחו 2000 ש"ח. הייתכן? ותענו באמת!

Tinty

New member
כן, ממש.

אתה חושב שחברה מסחרית בסדר גודל של yes, חברת-בת של בזק, יכולה לעשות דברים כאלו, מבלי שיתפסו/יתפרסמו איפשהו במקום קצת יותר אמין מ"החברה של אמא שלי"? "מציאות" זה לא רק ז'אנר (מגעיל ודביק) טלויזיוני.

למעלה