yes רכשה את הסדרה "אברווד"!

yes רכשה את הסדרה "אברווד"!

yes רכשה את הסדרה "אברווד"! והיא תשודר בערוץ yes Weekend,החל מ-9/9/05. הסדרה תשודר החל מהעונה 3 פרק 1! העונה הרביעית של "אברווד" תתחיל בארה"ב 29/9/05 ! בנוסף נרכשה הסדרה חוק וסדר: משפט וצדק! הסדרה תעלה לשידור בתאריך 17/9/05 בערוץ yes Weekend,לסדרה זו יש עונה 1(הסדרה הסתיימה לאחר עונה 1).

Aviad1987

New member
חבל שלא הביאו את Num3ers

עדיף היה למלא איתה את המשבצת של "פשע מן העבר". פעם יס לא היו רוכשים סדרות שלא שרדו את העונה הראשונה שלהם. מוזר...

Aviad1987

New member
אה ו"אבוורד" מצויינת.

אבל לא ממש תפסתי את כל הפרקים הקודמים שלה.

Yaki J

New member
כמו במקרה של חוקי המשחק, החלטנו

ש'חוק וסדר' שווה את זה. זו סדרה מצויינת שבקלות משתווה לסדרה האם, ועוקפת בסיבוב את הסדרות בנות האחרות.

simbol

New member
ממש עוזר לי עונה שלישית...

מה עם אלה שלא ראו תעונות הקודמות של אברווד ? עדיף להביא סדרה מהעונה הראשונה שלה... חוק וסדר נשמע לא מעניין... הנה מה שכתוב בTVE: סמולוויל - עונה רביעית החל מה-02/09/05 ימי שישי בשעה 17:45 אוורווד - עונה שלישית החל מה-09/09/05 ימי שישי בשעה 18:30 משמרת שלישית - עונה רביעית החל מה-23/09/05 ימי שישי בשעה 22:15 פחות ממושלמת - עונה שלישית החל מה-10/09/05 ימי שבת בשעה 16:10 חוק וסדר: משפט וצדק (Law & Order: Trial By Jury) הסדרה תשודר החל מה-17/09/05 ימי שבת בשעה 22:30 והזדמנות שנייה למי שרוצה לצפות שוב, החל מה-2/9 - מגרש ביתי - עונה שנייה, בימי שישי ב-20:00 פשע מן העבר, עונות 1+2, שישי ב-20:45 חוץ מהעונה החדשה של סמולוויל שום דבר מעניין[אברווד כמה שאני רוצה לראות, אני לא יתחיל לראות מהעונה ה-3]... בנתיים אני מאוכזב מהעונה החדשה של וויקנד...

QueenIlona

New member
אם עדיין לא ראית.

אני ממליצה לך לראות את פשע מן העבר, ועכשיו זו הזדמנות מצויינת כי יש את 2 העונות בשידור חוזר. סדרה מצויינת.

Yaki J

New member
אפשר לראות את אוורווד מעונה 3

בניגוד לעונות 1+2 שהיו מאד מחוברות, לעונה השלישית אפשר להתחבר בקלות גם בגלל כניסתן של דמויות חדשות לסדרה וגם בגלל שהיא מתחילה מנקודה די חדשה בסדרה אחרי שנרגעו קצת ממהומות העונות הקודמות.

Ulong

New member
אפשר תקציר בבקשה על הסידרה

ובאיזה ערוץ שודרו שתי עונותייה הראשונות??

TheCharm

New member
נממ

הנה התקציר של הפרק הראשון שפחות או יותר מסביר על מה תהיה הסדרה - After his wife is killed in a car accident, Dr. Andrew Brown (Treat Williams) moves his 15-year-old son, Ephram (Gregory Smith), and 9-year-old daughter, Delia (Vivien Cardone), to the idyllic environs of Everwood to make a new start. In the opener, the relocation sparks harsh words and hurt feelings between the emotionally distant father and his neglected son, despite Andrew's attempts to reconnect with the teen. The good doctor also runs afoul of the town's only other physician when he decides to open his own practice---right across the street from his rival's office. 2 העונות הראשונות שודרו בערוץ 2. מין הסתם, ב"טלעד".

Yaki J

New member
תקציר + דמויות

ושתי העונות שודרו בערוץ 2 בטלעד.

Yaki J

New member
תקציר + דמויות

ושתי העונות שודרו בערוץ 2 בטלעד.

Aviad1987

New member
לא מאכזב בכלל.

משמרת שלישית, סמולוויל ואברווד יוצרות יופי של רצף! (למרות שבאמצע יש כמה שידורים חוזרים - זה עדיין נהדר). ואל תשכחו את 2 גברים וחצי שיש למחרת במקום הופ ופיית' (זאת קומדיה מעולה, אגב). ועוד לא ראינו מה מחליף את המשבצת של האו סי, אני מקווה שזה טוב. פרט לכך - לחוק וסדר יש רק 13 פרקים, גם לנאמברס (או שמא - "מספ7ים"
) יש 13 פרקים. אפשר לנסות לעשות 1+1 ולהניח שנזכה לראות את הסדרה הזאת. שמעתי שהיא מצויינת והיא מתאימה יופי למשבצת של "פשע מן העבר", ככה נתגעגע פחות עד העונה השלישית במרץ.

TheCharm

New member
ואיפה דה פאק נמצאת זהות בדויה

בכל הבלאגן הזה?! סעמק.

Aviad1987

New member
אין לי מושג. אבל נחכה ונראה.

אני בעד סקרבס הרבה יותר. ואם מישהו שם שומע אותי אז גם האנטומיה של גריי. אם יש אלוהים שלושת הסדרות האלה בתוספת נאמברס יגיעו אלינו
אמן.

snier1991

New member
תודה יקי

יש חוק וסדר נשפט ע"י מושבעים משודרת אני פותח במחול ועוד משהו יש אופציה לקנות את חוק וסדר הרגילה כי זה פשוט נורא מה שקורה עם ערוץ 11? וקניתם את שני גברים וחצי
למה לא שמעתי על זה

למעלה