yes רכשה את הסדרה "אברווד"!

simbol

New member
משמרת שלישית - עונה רביעית, נו באמת

אני לא יתחיל לראות סדרה מהעונה הרביעית שלה... הנה מה שהולך להיות לך ביום שישי: סמוללוויל, אברווד[מתחיל מעונה 3],OC, שלושה ש.ח [כולל חוקי המשחק, או שזה ישתנה בספטמבר ?], משמרת שלישית[מתחיל מעונה 4!]... מאוד מאכזב... יום שבת נשאר אותו דבר, חוץ מ-2\3 סדרות שמשתנות, את חוק וסדר אני ינסה לראות למרות שזה לא נראה לי משו, 2 גברים וחצי נראה איך זה... בקיצור מאוד מאכזב. [אני מקווה שעוד סדרות מתוכננות להגיע ולא רק אלה שכבר פורסמו]

TheCharm

New member
זה באמת מאכזב

שהעונה הבאה של וויקנד תורכב פחות או יותר משאריות. אבל אם כבר שאריות, אז איפה זה"ב?!

TheCharm

New member
יורדים בגדול זה ריאלטי

וכמו כל ריאלטי, גם זה ריאלטי נלוז וטיפשי. וקצר.

Aviad1987

New member
אותי בכלל לא.

במיוחד שאני מקווה שתוכנית ספציפית במיוחד תשודר במקום האו סי (שמסתיימת באמצע אוקטובר). אברווד, 2 גברים וחצי ומשמרת שלישית סדרות מצויינות אחת אחת (את משמרת שלישית ראיתי בערוץ 3 אז אין לי בעיה, באברווד אני אתעדכן כבר). את "חוק וסדר" אני אראה. עוד לא ראיתי אף סדרת חוק וסדר אבל תמיד אפשר להתחיל

TheCharm

New member
חוק וסדר זאת סדרה באמת טובה

אבל אני מניח שאם סדרת הבת הזו בוטלה אחרי עונה זה כנראה אומר משהו. באופן כללי, היה עדיף אם היו שמים את חוק וסדר מהאמצע, כי שם הקטעים האישיים נעים בין 0 למינוס.

Aviad1987

New member
למה שזה יגיד משהו?

המון סדרות טובות בוטלו (או לא משכו הרבה צופים וכמעט בוטלו) אחרי עונה אחת. מה האמריקאים האלה מבינים?

Yaki J

New member
צריך ליהיות קטנוני במיוחד כדי לקרוא

לסדרה כמו אוורווד או משמרת שלישית שאריות.

TheCharm

New member
וובכן, זה פחות או יותר מה שהן?

לא שאריות רעות, כמובן, אבל שאריות של טלעד זה כן

Ulong

New member
הוא צודק וזה לא בכוונה רעה

זה רק מאכזב שפתאום באות סדרות מהעונה השלישית או הרביעית ומשתלטות על הערוץ.
מה אם אנשים כמוני!?!? ואני בטוח שיש הרבה לגבי "אוורווד" לפחות, שלא ראו אותה בערוץ 2 בגלל השעות הלא נוחות שטלעד תוקעת.. אני רוצה לראות את הסידרה ואולי אני גם אבין אבל זה מבאס לדעת שהיו שתי עונות ראשונות ולא ראית אותך. אתה יכול לכתוב את הלוח שידורים של יום שישי החדש???

Ulong

New member
מה עם 8 כללים פשוטים העונה ה3

והאחרונה??? אני מניח שהיא תמשיך ברצף לאחר תום העונה הזאת. או שלא?

יקי

האם OC ומגרש ביתי ישודרו בארץ בהתאם ללוח השידורים בארה"ב? כלומר הם יתחילו בערוץ בזמן שהם מתחילות בארה"ב? אם הן יתחילו באיחור, אז של כמה זמן ומתי יתחילו העונות החדשות? תודה.

Ulong

New member
אני אענה לך

העונה השנייה של מגרש ביתי מסתיימת ביס וויקנד עוד ממש כמה פרקים (2 או 3). בארה"ב עונתה השלישית תתחיל רק בספטמבר או אוקטובר והיא צפוייה להגיע לארץ רק בפברואר-מרץ לגבי THE OC- העונה השנייה אמורה להסתיים ביס וויקנד בספטמבר ובאותו הזמן תתחיל בארה"ב העונה השלישית. היא אמורה להגיע אלינו גם בסביבות פברואר-מרץ. שום סידרה לא תשודר במקביל.

Aviad1987

New member
יתחילו באיחור

גם כי זה הרבה יותר טוב. אתה לא יודע איזה מבאס זה לחכות לפרקים עם כל ההפסקות שלהם באמצע. עדיף כבר לראות ברצף וזהו ... וגם כי המפיצים לא מאפשרים לשדר את התוכן החדש לפני פברואר-מרץ. עד אז יהיה מה לראות, אין מה לדאוג.

Ulong

New member
עוד שאלה בבקשה

זאת אומרת שהמשבצת של הסדרות הקומיות תשאר אותו הדבר חוץ מזה שבמקום "הופ ופיית'" תשודר "שני גברים וחצי 2"?? ידוע לי שאין עונה רביעית ל"8 כללים פשוטים" והיא הסתיימה בארה"ב. אם כך האם אתם מתכוונים להביא את עונתה הרביעית של "פחות ממושלמת" שתתחיל בסתיו שם?? תודה.

חופית19

New member
יס תתבישו!!!!

בתור אחת שראתה את אברווד בערוץ 2 זה פשוט מרתיח ומתסכל לשמוע שהיא עברה ליס, זה פשוט לא פייר לקחת סדרה שנקלטה בכל הבתים ולהעביר אותה לערוץ שלא כולם יכולים לקלוט, אנשים נקשרו לדמויות ולעלילה, איך אתם יכולים לקחת את זה מהם? למה לא יכלתם לחכות שערוץ אחר, שכולם יכולים לקלוט, ירכוש את הסדרה?? ובבקשה אל תגידו לי לעבור ליס.תודה.

למעלה