YES שולחת לי את מארז 3 העונות של סרוגים

YES שולחת לי את מארז 3 העונות של סרוגים

בחינם לאות על זה שאני 12 שנה איתם. היה אפשר לבחור גם 2 כרטיסים לקולנוע או 10 סרטי הזמנה בממיר או שידרוג ממיר לשנה. יפה מצידם .( בחנויות זה עולה 250 ש"ח )

liorb22

New member
אני לקחתי 2 כרטיסי קולנוע(כך ראיתי את ההוביט)

כשלי ניתנה האפשרות הם כללו גם את מארז העונה הראשונה של משחקי הכס בDVD. מאחר וצפיתי בעונה בYES לא ראיתי טעם לבחור במארז.

אבל אכן כל הכבוד להם

liorb22

New member
אני לא הייתי צריך

הסתבר לי לפני כחודשיים שYES העניקה לי שנה קודם לכן 36 סרטים להזמנה חופשית בDVDBOX/MAX MOVIES ללא כל התחייבות (בדוק).

כך שהברירה היחידה עבורי היתה ללכת על הכרטיסים.

yes man

New member
איך אתם רואים DVDBOX? זה ב-SD

אני לא מסוגל לראות את זה,
אני קיבלתי הטבת 100 ש"ח ב-VOD ששם יש תוכן ב-HD.

Soak

New member
מה שיותר מדהים אותי

זה שכולם פה אספנים של DVD/בלו ריי, ועדיין רואים סרטים בטלוויזיה...

אני חושב שפעם אחרונה שראיתי סרט ששודר באיזשהו ערוץ היה בשנות ה-90.

liorb22

New member
האמת שלא יוצא לי לראות יותר מידי

אומנם יצא לי להקליט כמה, אבל לא לצפות.
אני מקליט סרטים (בHD כמובן) שאיני בטוח שאוהב ו/או כאלה שלא מצדיקים בעיני קניה בBD. וכמובן יש את יוצאי הדופן, סרטים שאין לי סבלנות לחכות עד שיצאו בBD ו/או כאלה שרציתי לקנות בסטילבוק אבל כבר לא ניתן להשיגם במחיר שפוי. דוגמא קלאסית לסרט כזה - Underworld: Awakening

ערוצי הסרטים אני בקושי רואה. בחודש וחצי

האחרון אני רואה כל יום ( חוץ מסוף שבוע שזה לא מוצג ) את הסידרה 4400 ושושלת לפניה. ראיתי את שושלת בשנות ה80 כסידרה שבועית שנשמכה שנים. בחלקם הייתי לדעתי בצבא כך שלדעתי לא התמדתי בה אז. עכשיו היא מוצגת כמעט כל יום כך שקל לעקוב יותר. שושלת היתה מוצגת בערוץ היחיד אז והיתה ממש טובה בדומה לדאלס המתחרה לה . סידרה קלה לצפיה כאשר בכל פרק יש המשכיות לפרק הבא ( סבונית משהו ) . בידור שזורם בקלות.... סידרה קלאסית ואני מאוד נהנה בה. 4400 לא ראיתי כלל וגם היא סדרה טובה מאוד ( מדע בידיוני )
גם YES דוקו נהדר וגאי פינס בשביל לדעת מה קורה בביצה...

Soak

New member
סדרות זה משהו אחר.

למרות שלאחרונה אני מנסה להיגמל גם מזה, ואפילו די בהצלחה. הצלחתי לוותר על כל ה"דה וויס" ותוכניות המוסיקה למיניהן, ואפילו על ארץ נהדרת ושאר תוכניות הסאטירה. זה פינה לי את כל ערבי השבוע לצפיה בתוכן שאני באמת רוצה לראות, שמחכה כבר הרבה זמן על המדפים אצלי בבית ושאני בוחר אותו ולא מחליטים בשבילי במה אצפה.
מה שנשאר מתוכניות הזבל בערוצים המסחריים שאני עדיין רואה זה מאסטר שף, הישרדות וכנראה גם סדרת הזבל בוא-תראה-יש-מכות הראשית - האח הגדול. אני מאחל לעצמי שיום אחד אוכל לוותר גם על אלה... האח הגדול זה כמו תאונת דרכים - זה נורא, אבל אי אפשר להפסיק להסתכל.

אגב, 4400 סדרה מעולה! יש בה כמה פרקים בודדים שהן יצירות מופת תסריטאיות בפני עצמן, לא פחות.

Mits Petel

New member
יש סרטים שמשודרים ב-HD ואין להם בלו-ריי.

יש כמה כאלה שמוקלטים אצלי, ואני מעדיף לצפות בהקלטה כזאת מאשר ב-dvd.

Mits Petel

New member
לא

יש סרטים שהכינו להם מאסטר ב-HD אבל לא יצא להם בלו-ריי בשום מקום.

liorb22

New member
מאור, זה חדש לך?

אם תסתכל באמזון אתה תמצא בקלות המון תכנים שמופצים דרכם בסטרימינג בHD אבל אין להם שום מקבילה בלוראית שהיא.

Soak

New member
לא חדש

אבל הכמות של סרטים כאלה שאני גם רוצה לראות שואפת ל-0.
למי שיש הרבה סרטים כאלה שהוא רוצה לראות כמובן שצפייה בהם בטלוויזיה זה הפתרון הכי טוב.

liorb22

New member
המקרים האלה אכן בודדים, אך קיימים

אבל היו לפחות שני סרטים כאלה בHD שהקלטתי בyes ולא ניתן למצוא אותם בשום מקום על גבי בלורי. המצב הזה די אבסורדי אם לומר את האמת.

Mits Petel

New member
למשל שניים מהסרטים של האחים כהן

הם כאלה:

הקפיצה הגדולה (the Hudsucker proxy)
להרוג את הליידי

אבל אני מניח שמתישהו גם הם ייצאו בבלוריי.
מוזר שאת "אחי, איפה אתה?" אפשר להשיג בבלו-ריי בארה"ב ובמדינות שונות באירופה, אבל באנגליה זה יוצא רק בעוד כמה חודשים.

BlueStreak

New member
הרבה סרטים של דיסני

בעיקר המצויירים.

אמנם הם קיימים בבלו ריי אבל לא עם דיבוב שזה מן הסתם תנאי בל יעבור לילדים וביס הם נראים אפילו לא רע בכלל.

trilliane

Well-known member
מנהל
סרטים של דיסני נראה לי מיותר לקנות בבלו ריי

ובכלל במצוירים המעבר ל-HD הרבה פחות מורגש. אין אף סרט מצויר שאטרח לקנות שוב בבלו ריי (למען האמת גם סרטים שכבר יש לי נדיר שאני קונה מחדש). כשקניתי את "בולט" השוויתי אחד לאחד את גרסת ה-DVD לבלו ריי (ממארז קומבו) ולא שלא ראו הבדל, אבל זה היה די זניח.

למעלה