על מישהי שלא שירתה בצה"ל ולא עשתה שירות לאומי
חל חוק התיישנות? לא זכור לי שמי שהיו כשירים לשרת שירות חובה בצה"ל או במסגרת שירות לאומי וחמקו מכך באמצעות נישואים פיקטיביים, ייחוס משפחתי ותחבולות (שלא לדבר על העלמות מס בוטות במיוחד) רשאים או ראויים בכלל להגיש משדר כזה. פספסתי משהו בעשור האחרון או שבישראל 2018 מוכנים למחול על הכל אם יופייך והונך תורמים לקופת המדינה? כי לפני יותר מעשר שנים, מאיה בוסקילה ומרינה מקסימיליאן הועלו כמעט על מוקד בשיח הציבורי בגלל העניין הזה והשירות הצבאי המתוקשר של בוסקילה ב-2008 אמור היה בין היתר להכשיר אותה לייצוג המדינה בהמשך.
ובכלל, אחרי הפרסומת המתנשאת וחסרת המודעות של בר רפאלי להודיס שגררה תגובות נזעמות וסיקור שלילי הרבה מעבר לגבולות ישראל עד לפני כמה שבועות, מי ערב לכך שהבחירה בה לא תעורר עוד שדים מרבצם?
ונניח שנתעלם מכל ההיסטוריה וממסלול חייה התובעני של דוגמנית דקיקה עם אמא אמביציוזית וקולנית, הצמד בר רפאלי וארז טל מזכיר צמדים אחרים בסגנון 'היפה והחנון'. אמנם טל בן ה-57 יהיה מזקני המנחים בעשורים האחרונים, אבל לגיל הביולוגי אין ממש משמעות ושום דבר במראהו החיצוני לא מסגיר אותו. עם זאת, זה ממש לא הצמד האידיאלי בעיניי. אם רף הביצוע והתעוזה ששואפים אליו בהנחייה מתגלם בצמד מונס ופטרה, קשה לראות את טל ורפאלי מגיעים לקצה קצהו. אפילו ליד הצמד האוקראיני ללא טימור המאובן הם נראים די מחווירים לפחות על הנייר.
אני גם לא מאמינה שאני אומרת את זה, אבל ההשתטות, התזזיתיות וההיפר-אקטיביות של אסי עזר יכולה להוסיף פלפל ולנער את גינוני הטקס מאפרוריות ממלכתית. הבו לנו חילופי זוגות לאורך 3 הלילות כך שכל אחד מהרביעייה ימצא את עצמו בכל אחת מהזירות והסיטואציות המתבקשות.