אוי מירב... שלא תדעי מצרות../images/Emo178.gif
אוי מירב... שלא תדעי מצרות או כפי שסבורה אני שנשכח מאבן שושן גם שמן השני- ילדים. כפי שהמצב נראה במחוזות מרילנד, מחוזי הפרטי הסיק שאצלו לא תחול אותה תופעה בתחזית העשור הקרוב לפחות. אויש. הן פשוט קרציות. 6 ו10 זה כנראה הגילאים שהיו יותר שנואים על ההורים שלי, או כנראה שגם כל תקופת הביניים, כי הן פשוט יכולות להטריף אדם על דעתו. כנראה בגלל זה אני הנני השישית של המשפחה הזאת... אחלה תנאים, אחלה כסף, הכרתי חבר'ה צעירים והסופ"שים הם קודש פרטי שלי, אידיאלי לתקופת הקיץ, אממה?! דחילאק! פינוק כזה לא ראיתי מעודני. והנורא מכל הוא שזה בא משני הצדדים, ההורים נותנים, וכמובן שהילדות עטות... מי צריך השתלמויות מדע ואומנות פלסטית בגיל 6!? קיבינמאט, איפה הימים שהיינו עושים מלחמות מים על הדשא ומשחקים פיגוזים עד החושך? מי היה צריך אוטו בכלל שהיה את האוטו גלידה בא עד אלייך ממרחקים... ועוד יותר, מי בכלל היה צריך לשכור שירותי הווי ובידור לילדות שלו... כי ככה לגמרי זה מרגיש... לירז, שתוהה באמת אם להיות "הורים קרייריסטים" זה משמע לצאת ב8 בבוקר, לעבוד עד 10 בלילה, למנוע מעצמך במודע לראות את הילדים שלך, כדי שתוכל להרוויח כסף, ואז לבזבז אותו על מישהי אחרת שתעביר זמן איתם.... אבסורד.