YYY

nalini

New member
XXX

האמת היא שאני מאוד רדומה כרגע... השעה 2 בצהריים, אני על הכבישים במצטבר כבר שלוש שעות היום... והשאלות שלך באות להניע אותי מלסגור את העיניים לשעתיים הקרובות בזמן שהזאטוטיות נמצאות בקורס תגליות מדעיות (ע"ע מכינות פופקורן והר געש מסודה לשתייה) ואני מנסה לנוח קצת... שווט. ולמה שמשהו יילך כשורה? בשניות אלה צלצל הפלאפון ומסתבר שאחת מהן חשה ברע ומבקשים שאבוא לאסוף. נו, עוד חצי שעה על הכביש לקחת אותה הבייתה כבר קטן עליי... לפחות היום מתקצר. אמשיך אח"כ. יום יותר שפוי לכל השאר, לירז

Mירב

New member
זאטוטיות? נמקי ופרטי. וXXX נראה

כמו משהו אחר, את יודעת....

nalini

New member
אוי מירב... שלא תדעי מצרות../images/Emo178.gif

אוי מירב... שלא תדעי מצרות או כפי שסבורה אני שנשכח מאבן שושן גם שמן השני- ילדים. כפי שהמצב נראה במחוזות מרילנד, מחוזי הפרטי הסיק שאצלו לא תחול אותה תופעה בתחזית העשור הקרוב לפחות. אויש. הן פשוט קרציות. 6 ו10 זה כנראה הגילאים שהיו יותר שנואים על ההורים שלי, או כנראה שגם כל תקופת הביניים, כי הן פשוט יכולות להטריף אדם על דעתו. כנראה בגלל זה אני הנני השישית של המשפחה הזאת... אחלה תנאים, אחלה כסף, הכרתי חבר'ה צעירים והסופ"שים הם קודש פרטי שלי, אידיאלי לתקופת הקיץ, אממה?! דחילאק! פינוק כזה לא ראיתי מעודני. והנורא מכל הוא שזה בא משני הצדדים, ההורים נותנים, וכמובן שהילדות עטות... מי צריך השתלמויות מדע ואומנות פלסטית בגיל 6!? קיבינמאט, איפה הימים שהיינו עושים מלחמות מים על הדשא ומשחקים פיגוזים עד החושך? מי היה צריך אוטו בכלל שהיה את האוטו גלידה בא עד אלייך ממרחקים... ועוד יותר, מי בכלל היה צריך לשכור שירותי הווי ובידור לילדות שלו... כי ככה לגמרי זה מרגיש... לירז, שתוהה באמת אם להיות "הורים קרייריסטים" זה משמע לצאת ב8 בבוקר, לעבוד עד 10 בלילה, למנוע מעצמך במודע לראות את הילדים שלך, כדי שתוכל להרוויח כסף, ואז לבזבז אותו על מישהי אחרת שתעביר זמן איתם.... אבסורד.

Mירב

New member
../images/Emo201.gif משתתפת בצערך

galgal0ne

New member
ותורי...

אז אני לא סינגל, אבל הנה: *האם חשוב לכם שבן הזוג שלכם יהיה יהודי? לא... למען האמת, מאז שהגעתי לפה ועד שהכרתי את בעלי (3 שנים בערך) לא זכור לי שיצאתי עם יהודי אחד. זו לא הדת, זו ההבנה, והאכפתיות, זכורים ל יאקסים שחגגו איתי פסח, וחנוכה, וראש השנה... כי אכפת להם, והם מסוקרנים. *האם חשוב לכם שבן הזוג שלכם יהיה ישראלי? כמו שהבנת, לא- לא חשוב לי... לפחות לא היהי חשוב לי, יצאתי עם כולם, כמה ספנישים, כמה אמריקאים אסלים, ועוד כמה פה ושם (פולני, טורקי, צרפתי, שאני אמשיך
) רצה הגורל, והתחתנתי עם ישרלי- אז אולי התרבות כן משנה, ואולי זה כן עוזר לקשר (כל פעם שנאחנו רבים, העברית מתחלפת לאנגלית ובחזרה- לפחות 5 פעמים במשפט). *מה היחס שבו נתקלתם מישראלים שכבר גרים בחו"ל בקשר לארץ? אני גרה בעיירה עם אוכלוסיה ישראלית מאוד מבוססת (כלכלית) ושרובם נמצאים פה כבר הרבה מאוד שנים. כולם אוהבים את ישראל, אוהבים ישראלים, אבל אוהבים את הקלות הבלתי נסבלת של החיים אפילו יותר. *האם אתם מתכננים לחזור לחיות בארץ מתישהו? לא. הקלות הבלתי נסבלת... כבר ציינתי, נכון
*בתור סינגלים <ובהנחה שהייתם גם סינגלים בארץ> איפה נראה לכם יותר פשוט להיות סינגל? פה. אני מוצאת שהאנשים פה הם פחות "עדר" ולא כולם שואפים לאותו אידאל. עניין המשפחה הוא גם פקטור, הם לא יושבים על הוריד "מה קרה ל XYZ
כבר הרבה זמן לא ראינו אותו" *איפה אתם מחפשים בני זוג פוטנציאלים? אני את שלי מצאתי בפורום זה ממש, תחזיקו מעמד

Benkok

New member
אפשר גם לענות?

*האם חשוב לכם שבן הזוג שלכם יהיה יהודי? לא ממש משנה לי, העיקר שלא תהיה מוסלמית *האם חשוב לכם שבן הזוג שלכם יהיה ישראלי? לא. למרות שבאיזה שהוא אספקט זה בהחלט יותר קל (בייחוד כאן במזרח) *מה היחס שבו נתקלתם מישראלים שכבר גרים בחו"ל בקשר לארץ? כמו בכל נושא - אלה שמסודרים לא מתלוננים ואלה שאין להם כלום טוענים ששם יותר טוב... *האם אתם מתכננים לחזור לחיות בארץ מתישהו? לא, אבל מצד שני גם אף פעם לא תכננתי לחיות בתאילנד - מסתבר שהחיים יותר חזקים מאיתנו *בתור סינגלים <ובהנחה שהייתם גם סינגלים בארץ> איפה נראה לכם יותר פשוט להיות סינגל? יותר פשוט - בארץ. בחו"ל תחושת הסינגליות מצטרפת לעוד כל מיני תחושות "לבד" כאלה, גם ככה יש נפילות וגעגועים למשפחה ולחברים *איפה אתם מחפשים בני זוג פוטנציאלים? לא מחפש, אם יבוא משהו - אהלן וסהלן...אבל בכל מקרה הרדאר עובד כל הזמן - בסופר, אצל ספקים, לקוחות, במשרד של העו"ד (הפקידה...)

למעלה