שימו לב כיצד אט אט משפט נתניהו מנקז אל אורה המחטא של השמש את האמת - תיבת פנדורה עומדת להפתח ולא לחינם התערב אהרון ברק למען עסקת טיעון לנתניהו.

שחר 676

Well-known member
תזכיר לנו מי היה ראש הממשלה והשר לביטחון פנים.
מה זה קשור בכלל ? |פנים|

אנו מדברים על הפרקליטות יקירי - מדובר בתיקים עם פרקליט מלווה - הפרקליטות הרי חייבת לדעת מהיכן מגיע המידע , לא ?

בדיוק כמו תרגילי החקירה הלא חוקיים שבוצעו לחפץ ..,חחחח

אל תשחק אותה אהבל - שים לב שככל שמשפט נתניהו נמשך כך החונטה המשפטית תהפוך ממאשימה לנאשמת.

Henry0

Well-known member
מה זה קשור בכלל ? |פנים|

אנו מדברים על הפרקליטות יקירי - מדובר בתיקים עם פרקליט מלווה - הפרקליטות הרי חייבת לדעת מהיכן מגיע המידע , לא ?

אל תשחק אותה אהבל - שים לב שככל שמשפט נתניהו נמשך כך החונטה המשפטית תהפוך ממאשימה לנאשמת.
אני מקווה שהסקנדל כעת למשטרה, יהיה דומה לפרשת קו 300 של השב"כ.
הפרשה גרמה לחקיקת חוק מיוחד לאירגון, וניקוי האורוות מתעשית השקר וההטעיה.
אירגונים עם כוח, נוטים עם הזמן, להשתמש בכוח מעבר למותר.

אמנם הידיעות שהשיגו בעזרת פגסוס, הן הידיעות הכי נכונות,
וכניראה שגם חוקיות (עדיין אין חוק מיוחד לאינטרנט, ויש לגבי כך כל מיני דעות מישפטיות).

אפילו אם ביבי יזוכה מן ההפקר,
כי העדויות המאד נכונות, הושגו בצורה לא חוקית,
זה שווה את ניקוי האורוות של המשטרה ושרות בתי הסוהר.

צריך לבדוק האם הפרקליטות ידעה על דרך השגת הידיעות,
או שסביר להניח שהמשטרה הסתירה זאת גם מהפרקליטות,
זו אינפורמציה שכניראה נשמרה ע"י המשטרה בסודיות, גם מהפרקליטות,
אך זה דורש בדיקה.

שחר 676

Well-known member
אני מקווה שהסקנדל כעת למשטרה, יהיה דומה לפרשת קו 300 של השב"כ.
הפרשה גרמה לחקיקת חוק מיוחד לאירגון, וניקוי האורוות מתעשית השקר וההטעיה.
אירגונים עם כוח, נוטים עם הזמן, להשתמש בכוח מעבר למותר.

אמנם הידיעות שהשיגו בעזרת פגסוס, הן הידיעות הכי נכונות,
וכניראה שגם חוקיות (עדיין אין חוק מיוחד לאינטרנט, ויש לגבי כך כל מיני דעות מישפטיות).

אפילו אם ביבי יזוכה מן ההפקר,
כי העדויות המאד נכונות, הושגו בצורה לא חוקית,
זה שווה את ניקוי האורוות של המשטרה ושרות בתי הסוהר.

צריך לבדוק האם הפרקליטות ידעה על דרך השגת הידיעות,
או שסביר להניח שהמשטרה הסתירה זאת גם מהפרקליטות,
זו אינפורמציה שכניראה נשמרה ע"י המשטרה בסודיות, גם מהפרקליטות,
אך זה דורש בדיקה.
אז למיטב ידיעתי , דעתי והבנתי......

וואלה ממש לא בטוח שמדובר בעדויות נכונות או חוקיות.

עדין לא ניתן לדעת אם מדובר בנושא הקרוי "פרי העץ המורעל" שגם לו יש סייגים אך בהחלט ניתן להשתמש במידע כזה בכדי לשבור נחקר ולהפוך אותו לעד מדינה. (בניגוד לחוק כמובן)

גם מנדלבליט טען שלא ידע מאומה על חקירתו הבעייתית של חפץ....נשאלת גם השאלה כיצד ידעה המשטרה או וגם הפרקליטות שניתן לסחוט את חפץ באמצעות אותו נושא אישי שהיה חלק ממסכת סחיטתו ? (צו איסור פרסום הוטל על אותו נושא) ....לכאורה כמובן |יעני|

ראה חמוד - כפי שטענתי קודם - לכל תיק כזה יש פרקליט מלווה מן הפרקליטות המנחה את המשטרה ודואג לדעת מה מקורה של כל ראיה וראיה - בוא נאמר שלדעתי המאד לא מקצועית אין מצב שהפרקליטות לא ידעה או יזמה....חחחחח

חתימת הסכם עד מדינה מצריכה את אישור הפרקליטות ואין לי שמץ של ספק שכל אסטרטגיית המשא ומתן מול עד המדינה נוהלה ע"י הפרקליטות ואז לאחר שנחתם הסכם עד המדינה חושף הנחקר מרצונו את המידע שכבר היה ידוע לחוקרים כתוצאה משימוש באותה תוכנת ריגול הקרויה "פגסוס" - אז המידע הרגיש עובר "טיהור" - סוג של "הלבנת הון" וניתן להגיש אותו כראיה לבית המשפט.

כן כפרה , אני אמנם משער השערות אבל זכור שלא עשו אותי באצבע.

אין לי ספק שנתניהו סומן מראש ובוצעה נגדו אכיפה סלקטיבית אה לה מאפיה של ממש ואט אט , ככל שהמשפט נמשך - המוגלה מתנקזת מן המורסה.

נערך לאחרונה ב:

1ספי11

Well-known member
מה זה קשור בכלל ? |פנים|

מדברים על המשטרה .
מי שנתן לה את הכלי ואפשר לה להשתמש בו היה מישהו שקשור לליכוד.
אם אתה זוכר נאמר בזמנו שהחוקרים של נתניהו היו תחת מעקב.

שחר 676

Well-known member
מדברים על המשטרה .
מי שנתן לה את הכלי ואפשר לה להשתמש בו היה מישהו שקשור לליכוד.
אם אתה זוכר נאמר בזמנו שהחוקרים של נתניהו היו תחת מעקב.
מה זה קשור בכלל ?

לדעתי , מיטב ידיעתי והבנתי

לאותו כלי יש סייגים /תנאים להפעלה - אירועים בטחוניים , ארגוני פשע , צו שיפוטי ועוד.

תיקי נתניהו הם תיקים עם פרקליט מלווה או עשרות פרקליטים מלווים - כל פיסת מידע ראייתי עוברת אל ידי הפרקליטים היודעים בוודאות מהיכן באה וכיצד הושגה.

מה שאתה רואה עכשיו זה ניסיון של הפרקליטות למצוא שעיר לעזאזל במשטרה - פה צריכה להיות וועדת חקירה שיכולה לחקור גם את המשטרה וגם את הפרקליטות.....עוד לא הבנת מה הקומבינה כאן ? |יעני|

תיכף ימצאו שניים או שלושה שוטרים שעירים לעזאזל שיוקרבו למען טיהור הפרקליטות....אבל הציבור כבר לא מאמין ולא רוצה להאמין.

משפט דרייפוס/נתניהו מוציא הכל החוצה ולכן אני מתנגד מוחלט לעסקת טיעון - משפט זה הוא הסיכוי האחרון של הדמוקרטיה שלנו.

1ספי11

Well-known member
מה זה קשור בכלל ?

לדעתי , מיטב ידיעתי והבנתי

לאותו כלי יש סייגים /תנאים להפעלה - אירועים בטחוניים , ארגוני פשע , צו שיפוטי ועוד.

תיקי נתניהו הם תיקים עם פרקליט מלווה או עשרות פרקליטים מלווים - כל פיסת מידע ראייתי עוברת אל ידי הפרקליטים היודעים בוודאות מהיכן באה וכיצד הושגה.

מה שאתה רואה עכשיו זה ניסיון של הפרקליטות למצוא שעיר לעזאזל במשטרה - פה צריכה להיות וועדת חקירה שיכולה לחקור גם את המשטרה וגם את הפרקליטות.....עוד לא הבנת מה הקומבינה כאן ? |יעני|

תיכף ימצאו שניים או שלושה שוטרים שעירים לעזאזל שיוקרבו למען טיהור הפרקליטות....אבל הציבור כבר לא מאמין ולא רוצה להאמין.

משפט דרייפוס/נתניהו מוציא הכל החוצה ולכן אני מתנגד מוחלט לעסקת טיעון - משפט זה הוא הסיכוי האחרון של הדמוקרטיה שלנו.
נתניהו =דרייפוס. אין לך את זה ביותר בכייני ומטופש?

marabo

Well-known member
אם אתה קורא למנדלבליט ולאלשייך שמאלנים,אתה צבוע ומעוות.
נתחיל ככה.
מנדלבליט: הוא כבר התבטא נגד שי ניצן "המניאק הזה לא מחליט בתיק שלי", כלומר מנדלבליט יש מצב שגורים בפרקליטות ניהלו אותו ולא הוא אותם.
אלשייך: הוא הגיע מהשב"כ, ארגון שמאל ורואים את זה ברור במחלקה היהודית, אומנם הייתה לו כיפה על הראש אבל סביר שאם לא היו לו את ה"דעות הנכונות" הוא לא היה מתקדם שם בסולם הדרגות.

שחר 676

Well-known member
הוא הופך להיות צדיק במושגים מיתולוגיים שסובל עבור כולנו
ברור - החונטה השמאלנית המסואבת הופכת אותו לקדוש מעונה.

אני מבין את הסרקזם השמאלני אבל לעומת חונטת המשפט הדיקטטורית נתניהו באמת צדיק במושגים מיתולוגים.

בעזרת השם משפט הראווה הזה ימשך עד תום - והציבור יממן אותו עבור נתניהו.

זורג הרביעי

Well-known member
ברור - החונטה השמאלנית המסואבת הופכת אותו לקדוש מעונה.
אני מבין את הסרקזם השמאלני אבל לעומת חונטת המשפט הדיקטטורית נתניהו באמת צדיק במושגים מיתולוגים.
בעזרת השם משפט הראווה הזה ימשך עד תום - והציבור יממן אותו עבור נתניהו.
אז "אתם" צריכים להחליט אם אתם יהודים או רוצים עוד ישו (תמיד נשאר אחד אתה יודע)

למעלה