🎉🥳🎁🎀🎈שרשור ימי הולדת 2022🎈🎀🎁🎉🥳

Aranel Nenharma

Well-known member
עדי מזל טוב|מרשמלו||באג||בלון||לבירוק|
30 זה רק מספר והוא עגול ויפה כמו שאת אוהבת;-)

ובמיוחד בשבילך חם מהתנור היום:

מילי08

Well-known member
מזל טוב לעדי חזיר וואנקרו סטאן האחת והיחידה.

מאחלת לך שתיתקלי בסבסטיאן סטאן במעלית ותגרמי לו להתחתן איתך על אמת, שתצאי מהמעלית ותפגשי את טום הידלסטון ותהפכי אותו למאהב בסתר שלך, שטיילור סוויפט תכתוב שיר על איך גנבת את הגברים של חייה ואז תהפכו לבסטיז ושבאופן כללי החיים יזמרו לך שירי מחזות זמר של לין מנואל מירנדה כל יום .
ושתמיד יהיה לך זמן לפורום ולטלוויזיה ולאחותך ולסטוקינג באינסטגרם/ טוויטר (או וואטבר אתם הצעירים עושים היום) אחרי האנשים שבאמת מעצבים את חיינו B-|.
ולמען השם תראי כבר באפי ודוקטור הו כדי שנוכל להתאבסס ביחד! כקהילה מלוכדת!
שיעופו סביבך בלונים, פרחים ודובוני אכפת לי (נכון את אוהבת דובוני אכפת לי?)

לא יודעת מי זה הבחור השני, אבל איזו אהבה יש ביניהם |מאוהב| חמודים כאלה

איזה מותק הוא |מאוהב| הלכתי להתעלף

Lhuna3

Well-known member
עדי |חזיר| מזל טוב 🥳🥳🥳🥳🥳

וברוכה הבאה למועדון הזקנים!! :p:p:p *

פה שותים תה עם פתי בר ומשתפים חוויות מקופת חולים.

אי אפשר להתעלות על הברכה המושלמת של מילי :-D אז אני מצטרפת לכל מילה שלה, ובמתנה הנה אהבתך הטריה עושה כל מיני תנועות משונות:

וגם שיר מהמם שאני ואבא שלי נדלקנו עליו לאחרונה ואני מקווה שאת גם אוהבת:

* סתם, תרגעי, יש לך עוד כמה שנים עד שנקבל אותך לשחק איתנו בינגו במתנ"ס.

didalf

Well-known member
30 זה רק מספר והוא עגול ויפה כמו שאת אוהבת;-)
חחחח תכלס אני אוהבת מספרים עגולים:-D

ובמיוחד בשבילך חם מהתנור היום:
כןןן ראיתי שיצא באיסנטגרם שלווו אבל עוד לא ראיתי אני אראה מחר|מאוהב|

מזל טוב לעדי חזיר וואנקרו סטאן האחת והיחידה.

מאחלת לך שתיתקלי בסבסטיאן סטאן במעלית ותגרמי לו להתחתן איתך על אמת, שתצאי מהמעלית ותפגשי את טום הידלסטון ותהפכי אותו למאהב בסתר שלך, שטיילור סוויפט תכתוב שיר על איך גנבת את הגברים של חייה ואז תהפכו לבסטיז ושבאופן כללי החיים יזמרו לך שירי מחזות זמר של לין מנואל מירנדה כל יום .
ושתמיד יהיה לך זמן לפורום ולטלוויזיה ולאחותך ולסטוקינג באינסטגרם/ טוויטר (או וואטבר אתם הצעירים עושים היום) אחרי האנשים שבאמת מעצבים את חיינו B-|.
ולמען השם תראי כבר באפי ודוקטור הו כדי שנוכל להתאבסס ביחד! כקהילה מלוכדת!
שיעופו סביבך בלונים, פרחים ודובוני אכפת לי (נכון את אוהבת דובוני אכפת לי?)

איזה מותק הוא |מאוהב| הלכתי להתעלף

יאאאאאאאא כל הגיפיםםםםםם|מאוהב| והסרטוןןן|מאוהב| אני החלטתי שהוא שר לי ורק לי!!! והברכהההה אמן להכל!!|מאוהב| תודההההה|מאוהב|

חחח ג'ונתן גרוף כפרהעליו|מאוהב|

וברוכה הבאה למועדון הזקנים!! :p:p:p *

* סתם, תרגעי, יש לך עוד כמה שנים עד שנקבל אותך לשחק איתנו בינגו במתנ"ס.
:-D:-D
תפנו מקום להליכון שלי בבקשה!!!

אעהאההההההההההה|מאוהב||מאוהב|

וגם שיר מהמם שאני ואבא שלי נדלקנו עליו לאחרונה ואני מקווה שאת גם אוהבת:
ברור|מאוהב| יאאא איך אני שמחה שנדלקתם עליו אני תמיד מתרגשת שנון-סוויפטים מתאהבים בשיר של טיילור|לב|

dilia snake

Well-known member
כמעט באיחור.

המון המון מזל טוב |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| .

ושכול מה שהאחרים איחלו לך יתגשם(בעיקר הקטעים עם סבסטיאן).

טוני החתול

Well-known member
מנהל
עדי|חזיר| מזל טוב!!!!!!!!!
|נרות||נרות||נרות||נרות||נרות||נרות||נרות||נרות||נרות||נרות|
🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

תמשיכי להיות מעמודי התווך של הפורום שלנו
תמשיכי להאיר את השרשורים שלנו
ועוד כל מיני דברים רגשיים כאלו (נותרו לי 5 דקות לסוף היום הולדת שלך)

אני מצפה שנמשיך לראות סדרות וסרטים ביחד בשנה הקרובה וגם לקרוא ספרים משותפים מידי פעם
ועם קצת מזל ביום הולדת של שנה הבאה כבר נוכל לצ'פר אותך עם תמונות של הדמות האהובה עליך מבאפי קוטלת הערפים.

נראה כאילו ששמו לך כבר תמונות וגיפים של כל מי שחשוב,
כמובן שחשבתי לשים גיפים של ג'ייק ג'ילנהול (במיוחד אם הייתי אחת שלו עם צעיף) אבל החלטתי שזה לא המקום לבדיחות.
בכל מקרה מצאתי משהו יותר מתאים
1643838401116.png 1643838484731.png

didalf

Well-known member
כמעט באיחור.

המון המון מזל טוב |חיבוק| |חיבוק| |חיבוק| .

ושכול מה שהאחרים איחלו לך יתגשם(בעיקר הקטעים עם סבסטיאן).
תודההה ואמן|חיבוק||מאוהב|

תמשיכי להיות מעמודי התווך של הפורום שלנו
תמשיכי להאיר את השרשורים שלנו
יאאאאא זה מרגש:-]|מאוהב|

ועוד כל מיני דברים רגשיים כאלו (נותרו לי 5 דקות לסוף היום הולדת שלך)
חחח הצלחת בזמן!

כמובן שחשבתי לשים גיפים של ג'ייק ג'ילנהול (במיוחד אם הייתי אחת שלו עם צעיף) אבל החלטתי שזה לא המקום לבדיחות.
חחחחחחחחחחחחחחחחח:-D:-D
אגב יש תמונה שלו עם ה-צעיף. זה לא סתם אנחנו מאשימים אותו.

חחחחחח ITS YOUR BIRTHDAY GROW BETTER זה מושלם!!!:-D|מאוהב| וגם השני!
תודההה|חיבוק||מאוהב|

טוני החתול

Well-known member
מנהל
חחח הצלחת בזמן!
אבל את כבר הגבת לי ביום אחרי היום הולדת שלך. מאוד מאכזב :-P:
חחחחחחחחחחחחחחחחח:-D:-D
אגב יש תמונה שלו עם ה-צעיף. זה לא סתם אנחנו מאשימים אותו.
הוא יודע שאם הקריירה שלו תצנח והוא יהיה בתסבוכת כספית הוא תמיד יוכל למכור את הצעיף הזה לאיזה סוויפטית רצינית תמורת הון קטן.
חחחחחח ITS YOUR BIRTHDAY GROW BETTER זה מושלם!!!:-D|מאוהב| וגם השני!
אהבתי את מה שכתוב בזה שציינת יותר, אבל אהבתי את הציור באחר יותר ולכן שמתי את שניהם.
למרות שעכשיו אני לא בטוח אם הציור באחר באמת טוב יותר.

מילי08

Well-known member
:-D
תפנו מקום להליכון שלי בבקשה!!!
זכרת להוציא את השיניים בלילה?
במתנה הנה אהבתך הטריה עושה כל מיני תנועות משונות:
הוא ממש מתוק. לא יודעת איך פספסנו אותו עד עכשיו

LeAnnDylan

Well-known member
עדימון!!!🥳🥳🥳
כבר קיבלתי פטור מלאחל מזל טובים בזמן. וחוץ מזה לחגוג יום הולדת ביום אחד זה בומרי בטירוף, לכן אני חושבת שאת צריכה לחגוג חודש יומולדת. ככה גם תוכלי לחגוג יומולדת עם דרו. וזה הרבה יותר שווה מסתם לחגוג יומולדת לבד:-]

בכל מקרה אחרי שהתחלתי עם התירוצים- הגיע הזמן לאיחולים|ליצן|
קודם כל, מאחלת לך המון המון מזל טוב! עד 120! (ספיקינג אוף 120, אני חושבת שלכבוד היומולדת שלך אני אתן לך סיפור דילן במתנה:-P: לפני איזה כמה ימים בעבודה, אחת הלקוחות שלי שאלה אותי אם היא יכולה לשאול אותי שאלה. חשבתי שהיא רוצה לשאול משהו לגבי הטיפול שלה אז אמרתי לה "בטח, תשאלי" ואז היא כזה "אני קצת חוששת כי אני לא רוצה שתחשבי שאני מטומטמת" ואז כמובן שנדלקתי- עכשיו אני עוד יותר רוצה שתשאלי!:-D ואז היא כזה "נכון בתנ"ך בספר דברים פרק 34, פסוק 7 רשום שמשה הגיע לגיל 120, ואז בהמשך רשום משהו שלא הבנתי" ואז אני עוצרת אותה וכזה "חמודה, רק אמריקאים זוכרים פסוקים רנדומלים מהתנ"ך, אל תתני לי מספרים, תמצאי לי את הפסוק הזה ותשאלי מה שאתה רוצה לשאול" ואז היא כזה "הו כן, את צודקת, סליחה. אז ככה, השאלה שלי היא [מקריאה לי את הפסוק- Moses was one hundred and twenty years old when he died. His eyes were not dim nor his natural vigor diminished] האם כשרשום his natural vigor הכוונה היא [מצביעה לאיזור המפשעה] שהוא עדין היה פעיל, את יודעת, מינית?"
הייתי צריכה להחזיק את עצמי ממש כדי לא לצחוק לה בפנים:-D הבחורה בת 73 ומעוניינת לדעת אם משה רבנו היה פעיל מינית בגיל 120:-D)
אניווי, אם נחזור לעניינו- אני מאחלת לך שגם את, קוגרית שלנו, תהיי פעילה [אני מצביעה למטה] בגיל 120|18||הלוואי|
מקווה שאת עדין חוגגת, והלוואי שכל השנה הזאת תהיה חגיגה אחת גדולה. שתמיד תהיי מוקפת בחברים ומשפחה ואנשים שעושים לך טוב.
שטיילור סוויפט תיכנס לבידוד ותכתוב עוד איזה שלושה אלבומים שיצאו עוד השנה.
שכל הקראשים שלך יאחדו כוחות לסרט אחד שכל העלילה שלו זה הם בלי חולצה, רצוי גאים ושיהיה קצת קומדיה בלי דברים מפחידים. אבל חשוב מזה- שאחותך תסכים לבוא איתך לקולנוע ביום שהסרט אשכרה יוצא ולא תגרום לך לחכות שבועיים או להיתקל בספוילרים של ניק חס וחלילה.
מאחלת לך מאגר בלתי נדלה של שאלות לשאלונים חודשים (במיוחד כאלה שאנשים כאן, שלא נזכיר את שמם, לא ידלגו עליהן|שפם|)
מאחלת לך שתלמדי לחנות במקביל, שלא תשברי את עצמך בהחלקרח (או בכל ספורט מיותר אחר שגוררים אותך אליו) ושהמקרר העצוב שלך ילמד משהו מנס כד השמן ויתמלא מאליו ב-happiness (הייתי מאחלת יותר במדויק גלידות וניל אבל שתינו יודעות שאין לך טעם ואת מעדיפה שוקולד, אז שיהיה. אני לא אלכלך עליך ביום הולדת שלך:-P:)
וטוב נו, מאחלת לך את כל הדברים הבנאלים - בריאות, אושר, ביטחון, פרנסה, שלווה, מלא זמן פנוי ל-OCD המאוד ספיציפי שלך לקרוא את כל השרשורים בשלמותם, בדיקות אנטיגן חיוביות פעמיים בחודש בשביל ימי מחלה (בתשלום) אבל בלי תסמינים חס וחלילה|חמסה|בןפורתיוסף| והמון המון הצלחה בכל דבר, תמיד! (חוץ במשחקים שלונה פותחת בפורום כי מישהו אחר צריך לנצח בהם מידי פעם!|שפם|)
וחוץ מזה- ברכות על הצטרפותך לנבחרת הקשישים של הפורום. אני מציעה להתחיל לפתוח תוכנית חסכון לקראת ניתוח החלפת ברכיים או פריקת ירך או איזה שקר ישיש כלשהו שבטח תכירי אותו בקרוב אם תמשיכי לנסות להחליק על הפאקינג קרח בגילך!
סתם נשמה, מאחלת לך באמת מכל הלב המון מזל ורק טוב|לב||קסם||שי||נרות||לבסגול||בלון||עוגה||כבאי|

וכי אי אפשר יומולדת בלי גיפים, הנה כמה מהחברים שלך שרצו להצטרף לברכה

didalf

Well-known member
עדימון!!!🥳🥳🥳
כבר קיבלתי פטור מלאחל מזל טובים בזמן. וחוץ מזה לחגוג יום הולדת ביום אחד זה בומרי בטירוף, לכן אני חושבת שאת צריכה לחגוג חודש יומולדת. ככה גם תוכלי לחגוג יומולדת עם דרו. וזה הרבה יותר שווה מסתם לחגוג יומולדת לבד:-]

קודם כל, מאחלת לך המון המון מזל טוב! עד 120! (ספיקינג אוף 120, אני חושבת שלכבוד היומולדת שלך אני אתן לך סיפור דילן במתנה:-P: לפני איזה כמה ימים בעבודה, אחת הלקוחות שלי שאלה אותי אם היא יכולה לשאול אותי שאלה. חשבתי שהיא רוצה לשאול משהו לגבי הטיפול שלה אז אמרתי לה "בטח, תשאלי" ואז היא כזה "אני קצת חוששת כי אני לא רוצה שתחשבי שאני מטומטמת" ואז כמובן שנדלקתי- עכשיו אני עוד יותר רוצה שתשאלי!:-D ואז היא כזה "נכון בתנ"ך בספר דברים פרק 34, פסוק 7 רשום שמשה הגיע לגיל 120, ואז בהמשך רשום משהו שלא הבנתי" ואז אני עוצרת אותה וכזה "חמודה, רק אמריקאים זוכרים פסוקים רנדומלים מהתנ"ך, אל תתני לי מספרים, תמצאי לי את הפסוק הזה ותשאלי מה שאתה רוצה לשאול" ואז היא כזה "הו כן, את צודקת, סליחה. אז ככה, השאלה שלי היא [מקריאה לי את הפסוק- Moses was one hundred and twenty years old when he died. His eyes were not dim nor his natural vigor diminished] האם כשרשום his natural vigor הכוונה היא [מצביעה לאיזור המפשעה] שהוא עדין היה פעיל, את יודעת, מינית?"
הייתי צריכה להחזיק את עצמי ממש כדי לא לצחוק לה בפנים:-D הבחורה בת 73 ומעוניינת לדעת אם משה רבנו היה פעיל מינית בגיל 120:-D)
אניווי, אם נחזור לעניינו- אני מאחלת לך שגם את, קוגרית שלנו, תהיי פעילה [אני מצביעה למטה] בגיל 120|18||הלוואי|
מקווה שאת עדין חוגגת, והלוואי שכל השנה הזאת תהיה חגיגה אחת גדולה. שתמיד תהיי מוקפת בחברים ומשפחה ואנשים שעושים לך טוב.
שכל הקראשים שלך יאחדו כוחות לסרט אחד שכל העלילה שלו זה הם בלי חולצה, רצוי גאים ושיהיה קצת קומדיה בלי דברים מפחידים. אבל חשוב מזה- שאחותך תסכים לבוא איתך לקולנוע ביום שהסרט אשכרה יוצא ולא תגרום לך לחכות שבועיים או להיתקל בספוילרים של ניק חס וחלילה.
מאחלת לך מאגר בלתי נדלה של שאלות לשאלונים חודשים (במיוחד כאלה שאנשים כאן, שלא נזכיר את שמם, לא ידלגו עליהן|שפם|)
מאחלת לך שתלמדי לחנות במקביל, שלא תשברי את עצמך בהחלקרח (או בכל ספורט מיותר אחר שגוררים אותך אליו) ושהמקרר העצוב שלך ילמד משהו מנס כד השמן ויתמלא מאליו ב-happiness (הייתי מאחלת יותר במדויק גלידות וניל אבל שתינו יודעות שאין לך טעם ואת מעדיפה שוקולד, אז שיהיה. אני לא אלכלך עליך ביום הולדת שלך:-P:)
וטוב נו, מאחלת לך את כל הדברים הבנאלים - בריאות, אושר, ביטחון, פרנסה, שלווה, מלא זמן פנוי ל-OCD המאוד ספיציפי שלך לקרוא את כל השרשורים בשלמותם, בדיקות אנטיגן חיוביות פעמיים בחודש בשביל ימי מחלה (בתשלום) אבל בלי תסמינים חס וחלילה|חמסה|בןפורתיוסף| והמון המון הצלחה בכל דבר, תמיד! (חוץ במשחקים שלונה פותחת בפורום כי מישהו אחר צריך לנצח בהם מידי פעם!|שפם|)
וחוץ מזה- ברכות על הצטרפותך לנבחרת הקשישים של הפורום. אני מציעה להתחיל לפתוח תוכנית חסכון לקראת ניתוח החלפת ברכיים או פריקת ירך או איזה שקר ישיש כלשהו שבטח תכירי אותו בקרוב אם תמשיכי לנסות להחליק על הפאקינג קרח בגילך!
סתם נשמה, מאחלת לך באמת מכל הלב המון מזל ורק טוב|לב||קסם||שי||נרות||לבסגול||בלון||עוגה||כבאי|

וכי אי אפשר יומולדת בלי גיפים, הנה כמה מהחברים שלך שרצו להצטרף לברכה

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הדה דילןןןן|מאוהב||מאוהב| היה שווה לחכות לך|מאוהב|

שניה רגע עכשיו אני צריכה למצוא את הפסוק בעברית
"וּמֹשֶׁה, בֶּן-מֵאָה וְעֶשְׂרִים שָׁנָה--בְּמֹתוֹ; לֹא-כָהֲתָה עֵינוֹ, וְלֹא-נָס לֵחֹה" חח מי לעזאזל תרגם להם את זה לאנגלית?:-D

שלא תשברי את עצמך בהחלקרח (או בכל ספורט מיותר אחר שגוררים אותך אליו)
חחחחחחחח רק שלא גררו אותי הלכתי בשמחה אני אוהבת:-D (כל ספורט אחר הוא אכן מיותר)

חחחחחחחחח אמן ואמן ואמן על הכל את מכירה אותי כ"כ טוב:-D|מאוהב|

ואאעהאהההההההה|מאוהב| והכנת אותם בשבילייייי יאאאאאאאאאאא|מאוהב|

תודהההה את מושלמת|מאוהב|

ezgif.com-gif-maker (1).gif

מילי08

Well-known member
איזו ברכה מהממת |מאוהב| והגיפים! |מאוהב|
פני איזה כמה ימים בעבודה, אחת הלקוחות שלי שאלה אותי אם היא יכולה לשאול אותי שאלה. חשבתי שהיא רוצה לשאול משהו לגבי הטיפול שלה אז אמרתי לה "בטח, תשאלי" ואז היא כזה "אני קצת חוששת כי אני לא רוצה שתחשבי שאני מטומטמת" ואז כמובן שנדלקתי- עכשיו אני עוד יותר רוצה שתשאלי!:-D ואז היא כזה "נכון בתנ"ך בספר דברים פרק 34, פסוק 7 רשום שמשה הגיע לגיל 120, ואז בהמשך רשום משהו שלא הבנתי" ואז אני עוצרת אותה וכזה "חמודה, רק אמריקאים זוכרים פסוקים רנדומלים מהתנ"ך, אל תתני לי מספרים, תמצאי לי את הפסוק הזה ותשאלי מה שאתה רוצה לשאול" ואז היא כזה "הו כן, את צודקת, סליחה. אז ככה, השאלה שלי היא [מקריאה לי את הפסוק- Moses was one hundred and twenty years old when he died. His eyes were not dim nor his natural vigor diminished] האם כשרשום his natural vigor הכוונה היא [מצביעה לאיזור המפשעה] שהוא עדין היה פעיל, את יודעת, מינית?"
:-D|חיוךרחב|:-D|חיוךרחב|
מתי את מוציאה ספר עליהם? זה יהיה רב מכר
עדי עושה החלקרח? אני גוזלת ממנה לאלתר את העצלן כספיריט אנימל. עצלנים לא עושים. נקודה
"וּמֹשֶׁה, בֶּן-מֵאָה וְעֶשְׂרִים שָׁנָה--בְּמֹתוֹ; לֹא-כָהֲתָה עֵינוֹ, וְלֹא-נָס לֵחֹה" חח מי לעזאזל תרגם להם את זה לאנגלית?:-D
:-D נזירים מדוכאים מינית זה ההימור שלי

didalf

Well-known member
עדי עושה החלקרח? אני גוזלת ממנה לאלתר את העצלן כספיריט אנימל. עצלנים לא עושים. נקודה
מה, זה כיף.
אני מסתכנת בשלילת רשיון העצלן שלי לחלוטין כי ביומולדת שלי הלכתי לטיול + החלקרח:eek: (אני עדיין עצלנית ב99.9% מהזמן!)

נערך לאחרונה ב:

LeAnnDylan

Well-known member
יאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הדה דילןןןן|מאוהב||מאוהב| היה שווה לחכות לך|מאוהב|

שניה רגע עכשיו אני צריכה למצוא את הפסוק בעברית
חח האמת שיש איזה מיליון גרסאות באנגלית. זו פשוט הייתה האחת שהיא הסתכלה עליה. אבל זה הצחיק אותי שכשהיא שאלה ישר אמרתי לה שאני לא בטוחה אבל שנדמה לי שזה אומר שהעור שלו לא היה יבש וקשה כזה כמו של זקנים, כלומר הוא היה נראה צעיר יותר. אבל כשהיא קראה את זה היא ישר חשבה שהיו אורגיות מטורפות שם ליד הסנה הבוער:-D
חחחחחחחח רק שלא גררו אותי הלכתי בשמחה אני אוהבת:-D (כל ספורט אחר הוא אכן מיותר)
חח גם אני חשבתי שאני אוהבת. פעם שיגעתי את חברה שלי במשך איזה חודשיים שאני רוצה שנלך. ואז כשלבסוף הלכנו שאלו אותנו בהתחלה לכמה זמן אנחנו רוצות לשלם ואני כזה כולי בביטחון עונה שעתיים. אחרי רבע שעה כבר מציתי את זה :-D
חחחחחחחחח אמן ואמן ואמן על הכל את מכירה אותי כ"כ טוב:-D|מאוהב|
טוב, את בן הבודדים פה שאני אשכרה קוראת את כל החפירות שלהם אז בפועל אני אמורה להכיר טוב. במציאות יש לי אלצהיימר מתקדם אז אני שמחה שזה עשה רושם שאני כן מקשיבה ומפינה דברים מידי פעם:-P:
ואאעהאהההההההה|מאוהב| והכנת אותם בשבילייייי יאאאאאאאאאאא|מאוהב|
כן, ומשום מה זה לקח הרבה יותר מידי זמן. נראה לי שאני מתחילה להחליד. לא הכנתי גיף מאז היומולדת של מילי.
אהעהעעה|מאוהב||מאוהב|
חח זה מזכיר לי שאיזה פעם אחת שרתי לסהר "טרו-טרו-אה, יום הולדת יום הולדת הנה בא" והוא חשב שאמרתי "דרו דרו אה" אז אמרתי לו שביומולדת שלי הוא חייב לשיר לי דרו-דרו-אה ואז רשם לעצמו נוט כדי לזכור את זה וגם עם הנוט שלו הוא לא שר לי דרו דרו אה:-( אני עדין ממורמרת על זה וטורחת להזכיר לו את זה לפחות פעם בשבוע:-D)

LeAnnDylan

Well-known member
:-D נזירים מדוכאים מינית זה ההימור שלי
בול:-D
אני מסתכנת בשלילת רשיון העצלן שלי לחלוטין כי ביומולדת שלי הלכתי לטיול + החלקרח:eek: (אני עדיין עצלנית ב99.9% מהזמן!)
זה באמת לא היה נראה עצלני מצידך ומודה שהרגשתי קצת מרומה כשראיתי את התמונות שפירסמת.

didalf

Well-known member
אבל כשהיא קראה את זה היא ישר חשבה שהיו אורגיות מטורפות שם ליד הסנה הבוער:-D
:-D:-D:-D

חח גם אני חשבתי שאני אוהבת. פעם שיגעתי את חברה שלי במשך איזה חודשיים שאני רוצה שנלך. ואז כשלבסוף הלכנו שאלו אותנו בהתחלה לכמה זמן אנחנו רוצות לשלם ואני כזה כולי בביטחון עונה שעתיים. אחרי רבע שעה כבר מציתי את זה :-D
מממ היינו שם שעה בערך יותר מזה באמת ממצים. גם בגלל שיש לי כושר וסיבולת לב ריאה של בת 80 אז כל סיבוב וחצי עצרתי להפסקה של 5 דקות בזמן שאחותי המשיכה להסתובב שם לנצח.

טוב, את בן הבודדים פה שאני אשכרה קוראת את כל החפירות שלהם אז בפועל אני אמורה להכיר טוב.
|מאוהב|

חח זה מזכיר לי שאיזה פעם אחת שרתי לסהר "טרו-טרו-אה, יום הולדת יום הולדת הנה בא" והוא חשב שאמרתי "דרו דרו אה" אז אמרתי לו שביומולדת שלי הוא חייב לשיר לי דרו-דרו-אה ואז רשם לעצמו נוט כדי לזכור את זה וגם עם הנוט שלו הוא לא שר לי דרו דרו אה:-( אני עדין ממורמרת על זה וטורחת להזכיר לו את זה לפחות פעם בשבוע:-D)
חחחח יאא זה חמוד. נוט טו סלף לשיר לך ככה ביומולדת שלך.

זה באמת לא היה נראה עצלני מצידך ומודה שהרגשתי קצת מרומה כשראיתי את התמונות שפירסמת.
מתנצלת על ההטעיה בפרסום:-D להגנתי זה היה מסלול מאד קל וקצר כי אני עצלה וכמו שאמרתי בקרח עצרתי למלא הפסקות. אבל כן לפעמים רמת הסוציופתיות והעצלנות בפורום הזה גורם לי להרגיש אדם כמעט חברתי:-D

נערך לאחרונה ב:
למעלה