´הדבר-הבא´ - ממלכות

5נדב

New member
הממ...

אני מתחיל להתחרט ששמתי אותך לא מספיק קרוב אליי... מה אתה מתכנן אריק? אני מתקשה לראות דרכך.

Varkong

New member
אנא, צרי עמי קשר.

יש לי רעיונות חדשים לגבי שיטוף פעולה/ריב אפשרי ביננו ושילוב של האקדמיה בסיפור העולמי. זה יוצא יופי... וכולם ירויחו מכך. אריק נסיס (לוקן ספידר) 055857553

Lin from Harad

New member
HrafnFjord

השבט הראפן* פיורד חי לו ביבשת צפונית רחוקה לחופי ים הקרח האינסופי.תנאי מזג האויר הקשים והמלחמות הבלתי פוסקות הרגילו עם צפוני זה לקשה מכל.עיסוקיו העיקריים של השבט היו ציד ודיג, אך לא היה די בכך כדי לספק גם את האוכלוסיה המצומצמת של הפיורד. לכן התושבים תקפו תכופות את המדינות השכנות.הם תקפו ישובים ומנזרים חסרי ההגנה, חטפו עבדים וגנבו זהב. אחרי כל תקיפה שכזו אירגנו משתים אדירי מימדים, בהם הבירה זרמה בנהרות, והשפחות עינגו את נבחרי הלוחמים. באחד ממשתים אלו, אחרי תקיפה מוצלחת בשיתוף עם שבטים נוספים, הסתכסך יארל סיגורד עם הקונונג בנוגע לחלוקת שלל, ובהפרו את חוקי הכנסת האורחים הרג את הקונונג בהתקף זעם.לאחר מכן התקיים אלטינג** וסיגורד סולק מהמדינה, ונאמניו הויקינגים עזבו את ארצם יחד איתו. הם הפליגו חודשים מספר,דראקרים רבים נסחפו אל הסלעים או איבדו את דרכם.רק דראקרים הגיעו אל החוף הנכסף. בראותם באופק ספינות לא מוכרות וראשי דרקון בחרטומם,התושבים המקומיים טעו לחשוב כי מדובר בספינות מסחר ממדינות רחוקות, ואף לא העלו על דעתם את אפשרות התקיפה. בכובשם את החוף הויקינגים הקימו ישוב. הויקנגים האמינו בפנתאון האלים,שבראשו עמדו אודין,תור ותיור. *הראפן - עורב **אלטינג - משפט
אנו מכריזים בזאת על רוסית כשפת מקור של מדינתנו
Off-Play : אל נא ראו אותנו כמדינה עויינת, שהרי פעולות התקיפה שנעשו היו אילוץ כתוצאה מחוסר משאבים של מדינתנו ועשינו את אשר עשינו בכדי לשרוד. בכוונת הקבוצה לעסוק בהחייאתה ההיסטורית של התרבות הסקנדינבית מהמאות 8-10 לספירה, לכן כל מי שירצה להצטרף אל עמנו ייצטרך להתמצא בתרבות זו. ניתן ליצור איתנו קשר בפלאפון :054-822577 יארל סיגורד-קפטן הקבוצה (קפטן הרד War4Ring)

Varkong

New member
אנשים רק תזכרו ש:

יש המון ממלכות שקמות, יש המון הרצון וזה מצויין. ראיתי בינתיים שחקן אחד שהודיעה לא על פתיחה של ממלכה חדשה אלה על הצתרפות. ראיתי כמה רעיונות של אנשים לארגן סיפורים שישתלוו אחד בתוך השני.. אבל הכל עוד בחיתוליו, כפי שרדגסט הגדיר זאת. אני רוצה להזכיר לכם שלהקים ממלכה זה נשמע כיף, כן אבל זה המון המון עבודה ואני אומר זאת מתוך ניסיון. אל תרוצו לארגן ממלכות, אלא תשקלו גם להצטרף אליהן. מבחינת סיפור כולל משוטף. כפי שכבר הבנתם, אם הכל יהייה כמתוכנןף אני יגלם במשחק את לוקן - ראש מואצת הקוסמים. אני אחד מהחברה האלו שיודע דברים, או לפחות אני ינסה שזה יהיה כך. אני מציע לכם עזרה בהתארגנות. אני חושב שכל הקפטנים צריכים לעבוד על עלילה משוטפת ונחמדה, שלכל אחד חלק בה. אנא, ראשי קבוצות, קפטנים, אנשים שמעונינים לעזור בתאום העלילה - צרו איתי קשר. אני מכווה שאני לא חורג מסמכותי כשחקן רגיל, אלה אני לוקח יוזמה זאל משום שאני מבין כי השחקנים קובעים את העלילה. אם אני בכל זאת חורג - רדגסט, אנא העמד אותי על טעותי. אריק נסיס (לוקן ספידר) 055857553

אתה בסדר!

המשך כך. עזור לאחרים וחלוק עימם את הנסיון שצברת ב-W4R. זו הדרך היחידה לקבל תמיכה אמיתית ויציבה. אם תתמיד - התהייה הראשון להפוך לאל-עליון? בקשר לדונלנד - כשלון הוא התנסות ממנה החזק לומד הכי הרבה. ושיהיה ברור - אני לא חושב שדונלנד נכשלה, גם אם היו בה כשלים.

Varkong

New member
אל-עליון - מאסטר יעני?

אהה... אני ישמח לעזור - כמו שכבר אמרתי, זה הכל.

שאלה הקשר לפונדקים

מה בקשר להקמת פונדקים? אני לא מדברת על הקמת סוכה שלמה הכל קילומטר מרובע, אבל לשים פונדק או שתיים על כל 100-200 אנשים שיכיל bartender וכסאות (ואוכל.שתייה שאנשים מוכנים לתרום) אלא אם כן יש למשהו רעיון אחר או אולי אפילו לשים פונדק מרכזי בכמה ערים מרכזיות ?

שרי-כל הכבוד לך. את מקדימה אותי שוב

המשחק סובב בין היתר על כלכלה, בעוד אחד האפשרויות עומדות בפני קבוצה כמקור הכנסה אמיד - זה הקמת פונדק. לפונדק יש תמיד לקוחות בפונדק יש תמיד עבודה אחד המקומות ש´גונבים´ את ההצגה אם עושים אותם כמו שצריך, ואפשר תמיד להיסחף עם זה עד בלי הכר. פונדק יכול לעבוד טוב מאד בשיתוף עם תיאטרון, או עם גילדת סחר, או עם ´מרכז איחוד-עמים´ דוגמת הצבא-הלבן מ-W4R, עם בית-זונות, קזינו, וכו. ראיתי הרה פונדקים, כולל משחק שבו בעל הפונדק תפס את הקפטין בביצים, יחד עם כל הקפטנים שהיו כפופים לו... על כל אלה, ועוד - בקרוב, בחוקי מבנים.

וכמובן שלא לשכוח

שהנוודים בינינו יכולים להשאיר שם את התיקים באופן זמני ושחקנים יכולים לקחת מנוחה IN PLAY ולשתות ALE יחדיו

לכל בוני הסיפורים - לאט לאט.

אל תמהרו להתאכזב שלא כולם קופצים על הסיפור שלכם. יש אמנם הרבה אנשים שעובדים על רעיונות משלהם עם החבר´ה שלהם כגרעין ראשון, ויש המון אנשים שמחכים לרגע הנכון להחליט להיכן להשתבץ. אתם רוצים להבטיח את אישורה של ממלכתכם, דתכם, מקצועכם או מה שלא יהיה שכתבתם? - שכנעו את חבריכם להצטרף למשחק ולפקוד את דפי הפורום הזה. כמובן שתצטרכו להסביר להם בעצמכם הרבה, ( ולשלהב אותם על הרעיון שלכם )ולהפנות אותם למאמרים שאני כותב, כי הם חדשים ולא יבינו מה שכבר ברור לכם. כשתהייה בידיכם קבוצה ראשונית - אתם מאד מאד במשחק... קחו גם בחשבון שיש המון שחקנים שמעדיפים לבוא ולחבר דמות קלילה במקום - ואז הם יצטרכו לבחור להם מנהיג, דת, ממלכה, מקצוע וכו´ מכל מה שיבנה ויאושר עד אז, והם יעשו זאת ללא הנחות. כלומר, והם יבחרו את הרעיונות שהם יתחברו אליהם ביותר, כי לא תהייה להם אפשרות לחבר אחת במעמד הקליטה. אל תחששו, פשוט תגדירו לאן אתם רוצים להגיע, באיזה דרך אתם רוצים להגיע לשם, ואיך תממשו את כל מה שתשיגו עד אז, ותראו איך זה פועל. תשקיעו כאילו אין מחר, כאילו הכתיבה עצמה היא חלק מהמשחק (רגע, למה כאילו? אנסה שוב) תשקיעו כאילו הכתיבה היצירתית עצמה היא חלק עיקרי מהכייף (עוד-פעם, נו טוב, ני מוותר, באמת למה?) ובכן... תהנו מזה, ותהנו לראות לאן זה מתפתח. מי שלא חושב שהוא יכול להיות מנהיג בין חבריו - שישלהב דמות מובילה בחבר´ה שלא כל כך שש לכתוב דברים בעצמו, ותראו לאן זה מגיע. זה מאד שווה נסיון. מעבר לכך - תוכלו לפרסם מודעות דרושים בפורום הזה, או אף בפורומים של עקמ"ת, או להתייחצן בכל דרך בה אתם חשים נוח. רק ציינו איך לפנות אליכם, ומיהו קהל היעד שלכם. כמובן שלא כולם יגיעו למעמד אימפרילי. אך לכולנו יהיה משחק מגוון, עשיר, שופע, מיוחד, מקושר בין חלקיו, רב-תהפוכות, מלא אינטריגות, קליקות, Role-Play, פוליטיקה, מסחר, קרבות, תרבות, ועוד - מה שיצור ראליזציה של עולם שלם עם מגוון של מוחות חפשיים בתוכו, ולא מוח קודח אחד של שה"מ.

Nyimirond

New member
מצטער טעות במיקום

אם מישהו יכול למחוק את זה מכאן אז בבקשה

semfur

New member
רדגסט!!!! ../images/Emo118.gif../images/Emo118.gif

כמה ממלכות רשומות כרגע? האם יש מקום למדינה נוספת? אולי כדאי לערוך רשימה מעודכנת של כל הממלכות המאורגנות, ע"מ לאפשר למשתתפי הפורום הלא מעודכנים לבחור ממלכה?

למעלה