אבא שלי

איג3

New member
../images/Emo201.gif משתתפת בצערכם

שלא תדעו עוד צער. חנה יקרה, כ"כ עצוב. אין לי מילים לנחם... הכאב גדול. שולחת את תנחומיי.

מריםXX

New member
הלב נחמץ למקרא ההודעה. משתתפת באבלך.

הלוואי ולא תדעי עוד צער.

ש ג ה

New member
אוי חנה משתתפת בצערך ../images/Emo7.gif

יהי זיכרו ברוך

גוליגל

New member
../images/Emo7.gif

חנה, כתבת כל כך מרגש. אני עצובה איתך על האובדן שלך ושמחה בשבילו על הביקור האחרון של כולם ועל כך שבתו האהובה והאוהבת יכולה לפרגן לו לא להמשיך הלאה. זכרו יהיה ברוך אצלך, זה בטוח.

Navva

New member
../images/Emo201.gif

ריגשת בדבריך. המסקנה שלך כי "הצער נורא והגעגוע גדול, אבל אני מרגישה הקלה גדולה על הסבל שלו שפסק והשלווה שתהיה לו מעכשיו", עם כל הרגש והכאב הוא קבלה של המציאות.
נאוה

חנה יקרה

כל כך ריגש אותי לקרוא מה שכתבת. אכן, הקושי רב עם איש שידעת את טובו. שזכית לאהבתו הרבה ולצער על הדרך בה השתנו הדברים. כל זה הופך את התקופה שאת עוברת למורכבת יותר וממש לא פשוטה. זה צער על האבא שאהבת שאיננו ועל מה שהיה ביניכם. מקווה שתוכלי להוקיר את הזכרונות היפים של האיש הגדול והחזק והאוהב בלי לחוש רע על הדרך שבחרת. שולחת המון חיבוקים. נועה

פינקי33

New member
משתתפת בצערך.

קשה לאבד אבא שהיית "הילדה שלו"... מכירה את זה מקרוב ואין מילים כדי לנחם. שלא תדעו עוד צער.

anguly

New member
../images/Emo7.gif

קראתי בדמעות בעיניים. כתבת כל כך נוגע. חושבת עלייך הרבה בימים האחרונים, על היחסים שהיו לך עם אבא, על נעם והעימות הגדול שנוצר סביב הקסם הזה. שולחת חיבוק גדול.

חנה, משתתפת בצערך.

כתבת כל כך מרגש. הלוואי שלא תדעי עוד צער. איך שיר מתמודדת עם העניין?

לשיר זה לא פשוט

התגובה הראשונה שלה היתה צחוק, אבל זה טבעי. היא הרגישה מאוד לא נח עם הצחוק שיצא כשסיפרתי לה ובכיתי ולכן באה להתנצל אח"כ. היא מאוד עסוקה בענייני מוות בזמן האחרון והמוות של אבא שלי התיישב בול בנקודה רגישה שלה. "מזל" שאבא שלי נראה כל כך רע בפעם האחרונה שהיא ראתה אותו, מה שגרם לה להחליט שהוא מאוד מאוד זקן ולכן הוא לא הצליח להתאושש מהמחלה ומת.

כן, הם מקבלים זיקנה ומוות בטיבעיות.

סבתא של זיו, אמא של בן-זוגי, נפטרה באפריל האחרון, לאחר שנים רבות של סבל ממחלת הפרקינסון ושהייה בבית אבות במחלקה סיעודית. הקפדנו לבקר אותה עם הילדים בכל שבת, אפילו לכמה דקות (קשה לשהות שם יותר מכמה דקות), העיקר שהילדים יכירו אותה וילמדו לסעוד ולכבד את הדור הזקן והחולה. זיו קיבל בטיבעיות רבה את המוות שלה. בשבוע שעבר עברנו ליד בית האבות שהיא שהתה בו וזיו זיהה את המקום ואפילו הזכיר לי (לתדהמתי) פרטים מדוייקים מהפגישה האחרונה שלנו אצלה בפורים. סבתא שלי, שתבדל לחיים ארוכים, מבוגרת הרבה יותר, אבל מתפקדת, ונראית לזיו צעירה יותר ולכן הוא מקפיד לציין ש"סבתא גדולה" תמות כאשר תהיה זקנה כמו סבתא רבקה ותשב בכסא גלגלים. אז כן, "מזל" ששיר ראתה את אביך במצב קשה לפני מותו, כנראה שזה עשה לה סדר בראש.

ligo

New member
חנה יקרה.

זה כל כך עצוב לקרוא מה שאת מתארת
מה אפשר להגיד
אין אבא
לפחות כשהייתם לידו לא התנהגתם כאילו שזה הסוף והוא זכה לראות את כולכם "כרגיל" עד כמה שאפשר. נורא נורא משתתפת בצערך

חמניה1

New member
חנה יקרה

רק עכשיו קראתי שאביך נפטר. קשה קשה לאבד הורה. זה פצע פתוח. משתתפת בצערך.

מירל36

New member
חנה ורחל שלא תדעו צער יותר

רק עכשיו ראיתי על אבא שלך, מצטערת בשבילכם. לפחות הצלחתם להיפרד ממנו....שלא תדעו יותר צער.

למעלה