אבדתי

ממש צר לי שהיחסים ביניכם כאלה ושאין לך מי שיתמוך...

אבל עדיין לא ברור לי באיזו תואנה דפקו אצלכם על דלת החדר במלון באמצע הלילה וגררו אתכן משם... באיזה סוג של "מוסד" אתן? אתן ביחד? תחזיקי מעמד, אלזה! ותרגישי טוב..
הלוואי שהיה איתך מישהו, אחד לפחות, שהיית יכולה לבטוח בו במאה אחוז שלא ירצה לעשות לך רע, והיית יכולה להיעזר בו בעת הקשב הזאת...

אלזה7

New member
אני

חשבתי שהם אנשים טובים אני בחיים לא הייתי שולחת מישהו למוסד ובטח לא משפחה ובטח לא מפרידה בחורה שכ"כ קשורה להורים שרק איבדה אבא גם מאמי תוך יומיים לא חשבתי שהם כאלו מנוהלים וחמישים לא לה אמין מאיפה קופץ השטן התקשרה אלי משטרה כל היום מה עם אמא אמרתי בסדר והיא דברה וראו אותה ואז בלילה רציתי לנסוע עם אמא לאילת בקו לילה חוויה ושנטייל קצת ביחד בעיר ופתאום השוטר אומר איפה את יש לי צו בית משפט וכמו רוצחות הגיע ניידת שוטרים ןכל התחנה עלינו מי ישמע תפסו רוצח סדרתי והובלה בניידת סגורה משפחה טינופת לא מתביישת אחרי שעבדתי אבא לסידורים הם לא רצו לדאוג רק בכח אבא שלך איננו כל הזמן לא רוצה לשמע!!!!! הוא ישנו מבחינתי הנשמה שלו כל ידי וגוף לא חשוב ועזבו אותי עם ההצקות ולא מרפים ונפלו גם על אמא להרוס אותי טוטאלית

אלזה7

New member
תודה שחר

לדבר אני אשמח כי אני ממש לבד בכל דרך ויש לי המון צרות עכשיו גם משפטיות ואני לא יודעת מה לעשות אני ממוטטת מכאב ודיכאון בגלל אבא ופוחתת נורא על אמא אני לא רוצה להשאר לבד וצריכה לדאוג לכך הרבה וממש קשה ממש

למעלה