וואי זה מדהים! מאיפה?
פ פונצית גירל האמיתית New member 2/5/07 #84 דוויאנט ארט, מישהי עשתה מסך מאוסף תמונות של ויקטוריה פרנסיס שזאת הציירת האהובה עליי
א אטומיק בייגל New member 2/5/07 #92 ../images/Emo99.gif עד עכשיו הכרתי רק את התמונות שיש על פוסטרים בארץ יש לה דברים מדהימים!
פ פונצית גירל האמיתית New member 2/5/07 #101 כן, היא מוכשרת ברמות, והיא גם יפהפייה../images/Emo99.gif כל הציורים שלה הם מעיין סלף-פרוטייט, לא הוגן, גם יפה וגם כזאת מוכשרת
כן, היא מוכשרת ברמות, והיא גם יפהפייה../images/Emo99.gif כל הציורים שלה הם מעיין סלף-פרוטייט, לא הוגן, גם יפה וגם כזאת מוכשרת
S Super Alonit New member 2/5/07 #103 כוסאימה! גם אני רוצה. ;; למרות שהציורים שלה קצת מפחידים אותי...
B Blade Of Fire New member 29/4/07 #24 רייסט../images/Emo99.gif|סוגד| טוב, שלי... כבר דיי הרבה זמן... מתוך אחת הבוקלטס של ראפסודי... זה אמור להיות העמק של אלנור או משו כזה....
רייסט../images/Emo99.gif|סוגד| טוב, שלי... כבר דיי הרבה זמן... מתוך אחת הבוקלטס של ראפסודי... זה אמור להיות העמק של אלנור או משו כזה....
B Blade Of Fire New member 29/4/07 #31 כל התפקיד של רייסט הוא להראות כ"כ יפה ואפל... אלא אם כן זה הסוף של רשומות.. אז הוא סתם נראה חולה ועלוב
כל התפקיד של רייסט הוא להראות כ"כ יפה ואפל... אלא אם כן זה הסוף של רשומות.. אז הוא סתם נראה חולה ועלוב
T The Young Amyrlin New member 29/4/07 #35 חחח האמת שזה לא הרקע שיש לי עכשיו אבל כבר יש לי תמונה מצולמת ואני עצלנית.