שלי התמונה מכאן (היום מצאתי אותה )
B Beyond The Veil New member 30/4/07 #50 הוווהוו אממ הדסקטופ שלי זה ציור שאחותי ציירה...מוכשרת הילדה, חבל שהציורים שלי לא נראים ככה!
S Super Alonit New member 2/5/07 #85 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif אחותך חתיכת כישרון! זה מדהים בייב! הלוואי עליי לצייר ככה... ~מריירת~ את יודעת במקרה באיזה צבעים היא השתמשה ואם זה על בד או נייר, ואם נייר אז איזה עובי ואם בד אז איזה גודל?
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif אחותך חתיכת כישרון! זה מדהים בייב! הלוואי עליי לצייר ככה... ~מריירת~ את יודעת במקרה באיזה צבעים היא השתמשה ואם זה על בד או נייר, ואם נייר אז איזה עובי ואם בד אז איזה גודל?
S Super Alonit New member 2/5/07 #87 סקסי שלי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif הוא פשוט אליל מין, וזה לא נתון לויכוח!
S Super Alonit New member 2/5/07 #114 ג'ארד לטו, לייק דה, האלוהים החדש שלך../images/Emo98.gif סתם נו, בצחוק, אבל ג'ארד לטו מספיק טוב כדי שיקימו עבורו בית מקדש שלישי
ג'ארד לטו, לייק דה, האלוהים החדש שלך../images/Emo98.gif סתם נו, בצחוק, אבל ג'ארד לטו מספיק טוב כדי שיקימו עבורו בית מקדש שלישי
B Beyond The Veil New member 1/5/07 #58 העההה יש לי חברה עם עיניים כמו שלה איימי לי היא הדוגמא הכי מעולה בעולם למלאות כוסיות! הא! אני מצחיקה את עצמי, סלחו לי, זו המתמטיקה ששרפה לי את המוח המסכן שלי (או לפחות מה שהיה שם...)
העההה יש לי חברה עם עיניים כמו שלה איימי לי היא הדוגמא הכי מעולה בעולם למלאות כוסיות! הא! אני מצחיקה את עצמי, סלחו לי, זו המתמטיקה ששרפה לי את המוח המסכן שלי (או לפחות מה שהיה שם...)