אביב גפן מצא עבודה חדשה.

bar4554

New member
תרגעו

נכון שפעם הוא היה נגד התמסחרות אבל הוא התבגר והבין שאיפרי בלי להתמסחר אז גם הוצי דיסק לרשת ארומה וגם קיבל עבודה בתוד המנהל המוזיקלי של סלקום. אנחנו צריכים לשמוח בשבילו כי בכל זאת אנחנו מעריצים שלו כי הוא יוצר וגם יוצרים צריכים כסף. לא צריך להפסיק לאהוב אותו בגלל שהוא רוצה להתפרנס בכבוד הוא צריך לגדל ילד.

lifesucks2

New member
צודק\ת

אנחנו גם תומכים בזה שהוא טס לחו"ל ולהצליח שם. להצליח זה אומר מעריצים. אם הוא עוזב את הקהל שלו כאן בשביל קהל בריטי או אמריקאי, אז אני לא יודעת מה איתכם אבל אני קצת.. מאוכזבת ובבקשה די עם הבולשיט ש"הוא רוצה להתפתח\לפרוץ את הגבולות של עצמו" כי אני מבינה את זה אבל אני לא מבינה למה הוא לא יכול לעשות את זה במקביל?.. למה הוא חייב לעזוב לגמרי ולהתמסר רק לחו"ל.? (זה מה שאמרו לי.) מנהל מוסיקלי של סלקום? פאקק זה עצוב..

bar4554

New member
נא להרגע

נכון שפעם הוא היה נגד התמסחרות אבל הוא התבגר והבין שאיפרי בלי להתמסחר אז גם הוצי דיסק לרשת ארומה וגם קיבל עבודה בתוד המנהל המוזיקלי של סלקום. אנחנו צריכים לשמוח בשבילו כי בכל זאת אנחנו מעריצים שלו כי הוא יוצר וגם יוצרים צריכים כסף. לא צריך להפסיק לאהוב אותו בגלל שהוא רוצה להתפרנס בכבוד הוא צריך לגדל ילד.

יותר עצוב לי על עברי לידר..

שיהיה אוף די כבר!אביב
נראה מה כבר הוא יעשה שם...

../images/Emo168.gif שני תסתכלי על הצד החיובי...../images/Emo13.gif

במקום שאיזה מנהל פופי ומלוקק ינהל את העסק אביב מנהל... הוא יחשוף קהל יותר גדול לשירים ולסיגנון שלו... ואל תתפלאי אם יום אחד ברחוב את תלכי ותשמעי עשרות אנשים מזמזמים שיר מבית היוצר של אביב... זה יכול להיות מדליק לא???

מעיין51

New member
אחלה

תעשו לי טובה אל תיקחו את זה קשה מדי איזה סיפור אתם עושים מכל דבר.. שיהיה לו בכייף ובהצלחה.. אולי ככה תיהיה מוזיקה טובה שם..

הוא אמר שהוא איש של תקליטים וסיסקטיז

היו לו הצהרות בכתבות טלווזיה ועיתונות שהוא איש של סיקסטיז ושואב את האווירה הביתית שלו כמו שהיה אז תקליטים גדולים וניל ורוח של שנות ה60 רוחניות פשטות לאן כל זה נעלם? ככה מחליפים דרך חיים? לאיי פודים ופלאפונים? מתפלא (שוב) עליו

אונגי2

New member
זה נשמע לי כמו אוי אוי אוי

כן, זה היה יכול להיות נורא נחמד אם אביב גפן היה ממשיך לייצג את האנטי-חומריות, את האנטי-התמסחרות, וכו'... אבל זה מנותק מהמציאות לחלוטין. אין היום אפשרות להתפרנס רק ממוזיקה. צריך לעשות עוד דברים. אז יש כאלה, כמו אביב, שעושים את זה בצנוע, מוצאים עבודה רגילה מחוץ לעולם הבידור. ויש כאלה שהולכים על טרנד הסלב הכל-יכול, כזה שיכול גם לשיר, גם לרקוד, גם לשחק, גם להנחות, גם לדגמן, ועוד ועוד ועוד. אנשים כמו רן דנקר, נינט טייב, יהודה לוי, מייקל לואיס, משתייכים לקבוצה השניה (אני עדיין טוען שריבוי הכשרונות הזה בעצם מחפה על חוסר הכישרון). תתנחמו בזה, שאביב גפן לפחות משתייך לקבוצה הראשונה...

supernova6

New member
מישו פה יכול להגיד שהוא מכיר אותו?

שאתם ככה אומרים שזה פוגע והוא השתנה ואתם מתפלאים עליו? נתחיל בזה שהוא התחיל את הקריירה צעיר והצליח בתדמית המוחצנת הזאת שלו (כן אביב נגד העולם וווהווו)..זה עבד על הנוער בעיקר וסבבה..הוא לא פחד להביע דעה, הוא היה נער מדוכא כמו רוב המתבגרים והוא הצליח להוציא את זה החוצה עם הכשרון שהיה לו. כמה שנים עברו מאז? הבנאדם התבגר, יש לו משפחה לפרנס..משפחה זה שיקול חמודים שלי אין מה לעשות זה יפה שאתם חושבים שאפשר להתקיים על הרוחניות של שנות ה60 זתומרת להתקיים ולהמשיך להיות היפה נפש שאתה אבל זה לא ככה. רוח של שנות ה60? תעשו עוד קצת מחקר ותגלו ששנות ה60 לא היו בדיוק love& peace כמו שהם הצטיירו ואולי תעשו חושבים ותשאלו את עצמכם איפה אותם היפים היום? כן..במקרה הטוב הם עובדים (או בעצם כבר יצאו לפנסיה) בשביל כסףף ובמקרה הפחות טוב..הם כבר לא פה בגלל מנת יתר.

../images/Emo45.gif

תעזבו את אביב בשקט. מותר לבחור להתבגר ולשנות את דעתו ואת אופן חייו, מה שכידוע קורה לרבים וטובים עם הגיל ועם השינויים הטבעיים באורח החיים. הוא כבר לא ילד מרדן, הוא גבר בן 30+ עם אשה וילד וראיה שונה של העולם מזו שהייתה לו בגיל 20.

למעלה