אביב גפן מצא עבודה חדשה.

מה אתם מתלהמים

הבן אדם עושה טוב מאוד לעצמוהוא כבר לא בחור בן 20 יש לו משפחה וילדים והוא צריך לדאוג ולפרנס אותם בכבוד האיש מוכשר מוזיקלית וגם עסקית אז למה לא זה הזמן שלו לעשות כסף

daniel771

New member
אביב גפן מי זה בכלל?

זמר שהשתמט מהצבא, לא תרם למדינה, ויש לו רק טענות כלפיה. מי בכלל רואה אותו ממטר.

אם לא היו הורדות של שירים ואם לא היו בפלאפוני

ם הורדות הוא היה לפחות מרוויח כמו שהוא אמור להרוויח אבל מכל ההופעות אי אפשר להרוויח הרבה יש לו ילד יש לו אישה ויש לו דרך חיים חדשה בהצלחה גפן!!!

מעכבת

New member
"לצערי אני לא מוצא דברים גדולים מדי"

אלכס דבר גדול. איזה זיוני שכל... יש כ"כ הרבה אנשים שיוצרים, כותבים ומלחינים לעצמם, יש להם קול לא פחות טוב, מבינים במוזיקה ומתפללים שמישהו כמו אביב גפן ייקח אותם ויעשה איתם את מה שהוא עושה עם אלכס. אבל אין להם מספיק כסף לשלם לו בשביל זה.. אני לא מוצא ארנקים גדולים מדי יישב יותר טוב נראה לי.

ואם הוא היה ממונה להיות מנהל מוזיקלי

של חברת תקליטים? מה ההבדל? הרשת הסלולרית היא פלטפורמת מוזיקה. ניתן להוריד למכשירים אלבומים מלאים למשל

אין הבדל.

זה בדיוק מה שמפריע, שאין הבדל. לי אישית ממש מפריע כל ההתפתחות של טכנולוגיה במיוחד במוזיקה, ששירים הופכים להיות סתם קבצי אמ פי 3... זה סתם הרס את כל הדברים הפשוטים והיפים. וזה עוד יותר מציק לי שגם אביב הולך אחרי זה, הוא סימל בשבילי הרבה ופתאום זה נראה אחרת.. אבל אני מבינה אותו...כמו כולם...העולם מתפתח ואי אפשר להשאר מאחור....=\

גם אני סרבן טכנולוגיה בכל מיני תחומים,

אבל לפעמים זה רק עד שאני מתנסה בזה. לא האמנתי שאני אצלם תמונות בסלולרי, זה נראה לי זול והאיכות שיש ברוב המכשירים היום מזעזעת. אבל לפעמים זה כל מה שיש ולא כל תמונה צריכה להיות מצולמת בריפלקס דיגיטלית 10 מגה פיקסל. אותו הדבר לגבי המוזיקה

מעיין51

New member
../images/Emo45.gif

גם אני לא חשבתי שאני אצלם תמונות בפלאפון או אשמע שירים מתוך אייפוד... [גדלתי בבית עם פטיפונים ותקליטים וכל הלהקות הישנות, אז למרות שאני צעירה .. אני מיושנת[אבל ישן זה טוב]

מסכים איתך סכין חדה,../images/Emo12.gif

גם אני חושב שזה זילות וביזוי המוזיקה כל הדברים האלו מוזיקה זה רגש ונשמה שנכתבים עם לחן ומילים רובה הגדול של המוזיקה זה רגשות אמיתתים שהולחנו עם מנגינות זה ממש ביזוי מה שזה עושה למוזיקה הרצינית זה פשוט אמירה של איין כבוד כבר,

ליאורנר

New member
יהיה טוב, יהיה טוב...

זה רק חלום, עוד מעט אני אתעורר מטיפקום מעצבן בפלאפון, זה רק חלום[אני מחכה להתעורר ולכתוב בפורום על הסיוט שהיה לי בלילה]

קום קשת ענן, קום קשת ענן ../images/Emo118.gif../images/Emo118.gif

קום ליאור נר זה לא חלום זה חלום בלהות

אני אמשיך לאהוב את האלבומים הישנים יותר

כנות יושר אמירת אמת אומץ הדיבור הגד עוולות , השירים של אתה לא לבד יש עוד הרבה כמוך אומנות מוזקילית ללא פשרות ללא התחנפויות לקהלים אמירת המילים הבוטות והקשות אך האמיתיות אני אמשיך לאהוב בתוקף את התקליטים היותר ישנים של אביב ,,, כי שמה באמת אהבתי אותו וראיתי אותו אומן אמיתי ואומן למופת אביב העכשווי של כל ההתחנפויות למינהם לקהל של כוכב נולד , לעשיית אוסף רק כדי להימכר לארומה , ועוד כמה דברים , פשוט לא עושה לי כלום ברגש/בנשמה אני אמשיך לאהוב את התקופה הקלאסית של אביב לפני הפנייה לזבלסטריים

למעלה