אביב גפן מצא עבודה חדשה.

זה כמו להאמין במנהיג נבחר,

פוליטי נגיד עמיר פרץ שנבחר כדי לקדם יוזמות ומהלכים חברתיים בעיירות מצוקה ופיתוח ומהיום שהוא נבחר הוא הלך ושאף לתיק הביטחון (ועשה שם הרבה נזק) הובסנו כמעט במלחמת לבנון השנייה בגלל שלא היה לו ידע מתאים בקיצור זה כמו אכזבה ממנהיג שסרח כל מנהיג פוליטי שהבטיח משהו ועשה ההפך לגמרי

לי אמרתם שזה חלק מההתבגרות שלו.

אבל דווקא הדבר הזה לא ממש מעצבן אותי, כי הוא ידוע בתור אחד כזה שאוהב לקדם זמרים - קרן הכט, היהודים, דניאל סלומון, נינט טייב ועכשיו את אלכס. אז עכשיו הוא בחר פן אחר.

לקדם את נינט טייב?

האם היא הייתה צריכה בקידם כלשהו בתחום המוזיקה? לא! היא פשוט בחרה לעסות הכל רק לא מוזיקה טלנבלות ושאר שטויות ,,,,,, פירסומות וקשקושי פפארצי כל יום בכל עיתון

אתה צודק.

אבל אם חושבים על זה, הוא הכניס קצת בברווז הצהוב והשטחי הזה שנקרא "נינט" - קצת עומק ורגש.

עדן גפן

New member
"יש יופי גם בהרגלים"..../images/Emo190.gif|פיס|

אפשר לשנות את זה שעתיד המוזיקה יהיה טכנולוגי או מה שהוא לא אמר.. הוא יכול תמיד לסרב אם הוא מאמין במשפטים של עצמו. כמו הציטוט בכותרת מהשיר "את הכלב ואני" שנכתב לא כזה מזמן.. אני אומרת, לך אחרי מה שאתה מאמין.. רק תסגר על מה שאתה מאמין, כי אותי, אביב, כבר הצלחת לבלבל כהוגן.

חחח עדן ../images/Emo13.gif שימי לב שניה...

בדבר אחד אביב באמת דומה לאלוהים... גם אותו וגם את אלוהים אל תנסו להבין... אחרת יעלו הירהורי כפירה...חחחחחחחחחחחח.... (הדוס שבי התעורר...)

Forever NemeSh

New member
התפתחות..

אביב גדל ומתבגר, אתם לא יכולים לצפות שכל חייו יישאר בבועה הקטנה של חוסר בתקשורת והמנעות מלהתפתח נכון? אז הוא תומך בחברות סלולר, בדיוק כמו חברות מוזיקה, אי אפשר להתעלם מהן כי הן במה למוזיקה ולמוזיקה ישראלית בפרט. שיהיה לו בהצלחה אלה לא הדברים שמורידים את ערך המוזיקה שלו, ואני לא מצליחה להבין למה ההלהמות הזו העיקר שהוא מצליח ומתפתח מזל שלא נשאר תקוע במקום..

Stillillgal

New member
זה לא קשור לאיכות המוסיקה

יותר לאיכות הבן אדם הוא מוסיקאי מצליח עם הרבה כוח והוא עושה מעצמו צחוק במקום לנצל את המעמד שלו לטובה אבל זאת רק דעתי

אביב גפן התאסלם ועבר לאפגניסטן

אביב גפן התאסלם ועבר לאפגניסטן , ועכשיו הוא לוחם אל קעידה והוא כותב להם שירי חופש , "ללוחמים הנועזים" יש לי הרגשה שיש פה אנשים שיגידו על כל דבר שאביב עשה: זה התפתחות שגם אם היה מופיע בעיתון מה שכתבתי למעלה יש עצימת עיינים פה וזה לא משנה מה הוא היה עושה תמיד זה היה "התפתחות" אומר את זה בטוב חלילה לא ברע רק לנסות לפתוח עיינים ומי שרוצה לצחוק מוזמן כי זה אותי קצת הצחיק
אבל גם קצת עצוב

למעלה