אביב גפן... פשוט וואו.

מעיין51

New member
את האמת לא...

בערך.. אבל בכל זאת.. תקשיבי.. אביב היה בעיני מושלם.. ומודל ענק לחיקוי... ואת לא מבינה כאילו איך התבאסתי שפתחו לי ת'עיניים וראיתי באמת איזה בנאדם הוא.. אז אני רק מייעצת לה... עדיף להישאר עם עיניים סגורות.. כי זה כייף להעריץ את אביב.. **ושלא תבינו לו נכון** אני מעריצה את אביב!!! מאוד.. רק טיפה פחות ממה שהיה פעם..

כתבת

"ואת לא מבינה כאילו איך התבאסתי שפתחו לי ת'עיניים וראיתי באמת איזה בנאדם הוא.." איזה בן אדם הוא? מה גילו לך כל כך, שהתבאסת?

מעיין51

New member
אם תחפרי כמה דפים אחורה

תוכלי לראות כמה וכמה דיונים על זה... בבקשה אל תכריחי אותי.. אין לי כח :]

Satyricon

New member
מזה "מעריצה"

אני לא מעריץ אף אחד...חוץ מאת מוריסי אולי P: להעריץ זה לילדים מוסיקה זו שפה/אומנות והמוסיקה והמילים של אביב גפן מאוד נוגעות בי...הוא יודע לבטא את עצמו מדהים במוסיקה בתור בן אדם הוא לא ממש מעניין אותי למען האמת כולנו בני אדם..."זה לא ניצנוץ כוכב, זה רק אני שמחייך"

מעיין51

New member
להעריץ זה לא"לילדים"........

להעריץ זה להעריך אני מעריצה גם את אח שלי... זה לא לילדים..

מעיין51

New member
כן נכון

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gifלא נכון../images/Emo3.gif

אם את מעריצה סביר להניח שאת מעריכה.. אבל אם את מעריכה זה לא אומר שאת מעריצה.. יש הבדל עצום.

מעיין51

New member
חח...

אוקי.. אני עדיין חושבת מה שחשבתי בהתחלה.. העיקר שהגענו להסכמה

TairAtias

New member
תראי,

כל אחד רואה דברים אחרת, אבל אני מבין מה את מנסה להגיד פה, קשה לנסח את זה במילים

ariel1989

New member
גם לי קרה משהו קצת דומה

אבל אני, בניגוד אלייך אוהב אך ורק את המוזיקה שלו. פעם התייחסתי אליו כמו כולם, בתור פריק עם כמה שירים יפים, אבל מאז שהתחלתי לשמוע אותו יותר ולשמוע יותר אלבומים ושירים שלו, אני מעריץ את המוזיקה שלו. הוא אמן מדהים והוא אחד היחידים בארץ שלא דוחף זבל ושירים ב-2 דקות לאלבומים שלו. לגבי הטקסטים, אין ספק שהם יפים והם כתובים טוב, אבל התוכן שלהם הוא די מעוות... אני בכל אופן לא מסכים עם רוב הטקסטים של השירים שלו-אני לא נגד גיוס ואני לא שונא את אדם וחווה... בכל אופן, אם את בת 13 וחצי ואת טוענת שאביב גפן שינה לך את החיים ואת מעריצה את הטקסטים שלו, זה קצת מוזר. הוא לא הוגה דעות והוא לא אמור לשנות לך את החיים...

"שינה לי את החיים"

לקחת את המשפט הזה קשה, אני התכוונתי לזה שהוא שינה לי את צורת המחשבה ונקודת המבט על העולם. אני גם חושבת שהוא כותב טוב. אני מסכימה עם חלק מהטקסטים שלו, ולא עם כולם, אבל לא משנה מה הם אומרים, הם עדיין כתובים טוב.

למעלה