אביב גפן... פשוט וואו.

מעיין51

New member
הוא הכייייי הוגה דעות בעולם

אתה רציני? אביב גפן - זמר מחאה, מבליט את הדעות שלו ואומר אותן בכל מקום אפשרי

ariel1989

New member
רציני לגמרי

הוא לא הוגה דעות בכלל. הוא כולה היה כותב שירי מחאה כשהוא היה בן 17 והיום הוא הרבה יותר מתון. הוגה דעות זה אדם שלמד וחרש נושא, אדם רציני שיש לו מספיק חשיבות כדי שאנשים יעריכו ויילכו אחרי מה שהוא אומר, ולא זמר שמנסה להיות "בועט". אביב גפן הוא זמר, אפילו זמר מחאה, אבל הוא לא הוגה דעות ובטח שאם ילדה בת 13 וחצי אומרת שהוא שינה לה את החיים אז זה רע, למרות שבטח כמו שהיא אמרה, היא סתם הגזימה עם המשפט הזה.

מעיין51

New member
זה נכון שכשהוא היה צעיר

הוא היה כותב מחאה.. והיום הוא הרבה יותר מתון, נכון... אבל שהיא אומרת "אביב גפן שינה לי את החיים" היא כנראה מתכוונת לאביב הצעיר.. לא לאביב שעכשיו.. כי השירים "מחר" ו"זה רק הלב שכואב לך".. לא יכולים לשנות למישהו את החיים...ממש לא אז יכול להיות שהיא באמת הגזימה עם המשפט הזה.. ועדיין.. שאתה אומר לכל אחד "אביב גפן" הדבר הראשון שעולה בראש זה "הוגה דעות"

ariel1989

New member
כנראה שעל הנקודה הזאת לא נסכים לעולם

אני דווקא מכיר הרבה אנשים שחושבים שאם אביב היה חי בתקופה של מוצארט אז אף אחד לא היה מכיר את מוצארט היום, ובכל זאת מתעבים כל מילה שהוא מוציא מהפה. וכנראה בגלל זה אני שומע את הדיסקים שלו, ומחכה לשירים שלו כשאני שומע רדיו, אבל ממש לא תולה פוסטרים שלו מעל המיטה, ואת הולכת אחריו להופעות, מגנה עליו בפורום (ותולה פוסטרים שלו מעל המיטה?).

מעיין51

New member
חח..

לא אני לא תולה פוסטרים שלו מעל המיטה ואני אומרת רק מה שנכון.. אני לא "מגנה" עליו בפורום.. הוא יסתדר בלי זה.. וכן, כנראה שלא נסכים לעולם... העיקר שבזה הגענו להסכמה

LightbuIb sun

New member
בגיל 13

גם אני חשבתי שאביב גפן הוא עילוי, שהוא שינה לי את החיים. בשביל למנוע אכזבה כדאי לך להעריך אותו בתור זמר, מלחין, וכותב לחנים. לא בתור עילוי\גאון הדור\אלוהים\ אדם ש"רואה את המדינה הזו בצורה שאף אחד אחר לא ראה אותה". בכל מקרה סבבה, ברוכה הבאה "שאני בזרקורים זה קל להתאהב".

למעלה