אביטל דיקר מתארחת ב
אנשים

McFly rullz

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo192.gifחתימה חדשה סופסוףD=

וכפי שאתן רואות גם מאומץXD נווו רציתי לאמץ וגם הסמיילי הזה מתאים לי....>< ^^

McFly rullz

New member
ושכחתי לציין שהתפוז הזבללללל הזה לא נתן לי

לעשות אייקונים#$%&^*)&^% זה שיא העצבן אותייי כי רציתי להוסיף והוא אומר-אי אפשר בלה בלה בלה בולשיט!!!>< מישו יודע איך אפשר לסדראת החרא הזה?><

m o r 1 0 2

New member
תחדשי כפליים../images/Emo9.gifXD../images/Emo168.gif

אהבתי את המשפט יש לי 1238 סיבות לאהוב את מקפליי.3>

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gifלא באמת ציפיתי שיגיבו לי על זה../images/Emo6.gif

אבל תודה
חחח וכןן...המצאתי ממזמן>< ^^

yaelsee

New member
../images/Emo207.gif בנות, אני צריכה חיבוק!

זאת הפעם הראשונה שאני מנצלשת לדבר כזה, כי תמיד פחדתי שאני לא אשרשר טוב, אז אם לא שרשרתי טוב, אל תהרגו אותי... בכל מקרה, אני לא יודעת למה, בזמן האחרון אני ממש בדאון, אין דברים שממש משמחים אותי כמו פעם... ועכשיו בכלל... אני בנוער העובד [האבוד] ואני מדריכה [בלי חניכים וטוב שכך!] ואני מרגישה שחונקים אותנו שם. כל יום יש לנו משהו שאנחנו חייבים לבוא אליו, וזה משתלט על כל שאר הזמן, ומה שהכי שבר אותי סופית קרה לפני כמה דקות. יש לנו השתלמות מדריכים בשישי-שבת, ואני ממש ממש ממש לא רוצה לצאת. היום זה יום אחרון להרשמה, והמשצ"ית [מלווה שכבה צעירה] התקשרה אליי עכשיו כדי להגיד לי להירשם. אמרתי לה שאני לא רוצה, והסברתי לה שיש לי עוד דברים לעשות [רייבן באה לישון אצלי+מבחן ענק בלשון שהודיעו לי עליו אתמול והוא על כל החומר שאי פשם למדנו, והוא בתחילת השבוע]. היא התחילה להגיד לי שאני חייבת לבוא, ושבתור מדריכה זאת ההתחייבות שלי וזה בדיוק כמו שאני לא יכולה להבריז מישיבת מדריכים כי 'לא בא לי'. בקיצור, היא חפרה לי ככה רבע שעה בטלפון, ואני עוד שנייה בכיתי לה שם. איכשהו הצלחתי לנפנף אותה ואז היא עוד שולחת אנשים מהקבוצה שלי שישכנעו אותי לצאת. קיצור, אני ממש מצטערת על החפירה, הייתי צריכה לפרוק. הפואנטה היא, שאני מרגישה שהם ממש משתלטים לי על החיים ומכתיבים לי מה אני צריכה לעשות וכאלה, ומכל המצב הזה אני נהייתי ממש עצבנית וממש בדאון. יעזור לי אפילו חיבוק אחד, אפילו יספיק לי לראות שבאמת קראתן את זה. תודה

Simple Girl 182

New member
../images/Emo83.gifלורי!../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif|נחמה2|

חבל ש|נחמה2| לא עובדת כאן =\ בכל מקרה
אוהבת אותך מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד!!!!!!!

just orr

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אממ.. לא יכולים להכריח אותך לעשות משו שאת לא רוצה.. את לא יכולה לפרוש? אמרת שאין לך חניכים גם ככה... פשוט תסבירי להם שאת לא נהנית מזה, ואין לך טעם להמשיך. אוקיי, שיט. לי יש מבחן בלשון מחר. כדאי שאני אלך להתכונן. וכן, שרשרת נכון
אני מקווה שזה ייפתר מהר :)

l i t a l 369

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

על תיהי עצובה... את לא צריכה לתת לאף-אחד 'לחנוק' אותך את לא יכולה לצאת מהתפקיד.. ? הרי אם את לא רוצה אותו וזה לוקח לך את כל הזמן שלך .. פשוט תבקשי לצאת.. ואם אי אפשר תסבירי לכל מי שאחראי אלייך שיש לך עוד חיים חוץ מלהיות מדריכה בנוער העובד ואם הוא בן-אדם הוא יבין : \ אם הוא סתם דפוק אז הוא לא : | אני לא מכירה את מי שאחראי אלייך ואני לא יודעת איך הוא יגיב אבל תנסי להישתחרר קצת מהתפקיד.. על תיהיה במשהו שאת מרגישה חנוקה בו! את פשוט ככה.. כל הזמן תיהיה עצובה את צריכה להישתחרר קצת מהתפקיד לצאת עם חברות , חברים מישהו - שירומם לך את המצב רוח :) ואז תיהיה שמחה :] אבל תנסי כי לשבת ולהיות מבואסת מהמצב זה אף פעם לא עזר לא עוזר וגם לא יעזור : \ אני יודעת שחפרתי לך פה .. (איך שהוא אני תמיד חופרת לבנות שצריכות חיבוק .. ) פשוט אמרתי לך .. מה ניראלי שאת צריכה לעשות כדי שתרגישי טוב :] וחס וחלילה לא אמרתי לך שאת חייבת , נוו אני כזאת ילדה מטומטמת לא ניראלי שתחשבי בכלל שאמרתי לך שאת חייבת אז למה אני מסבירה לך את זה?! גאאד אני מפגרת טוב איפה הייתי ? - אה כן בקיצור תעשי מה שאת חושבת לנכון :] והעיקר שהמצב רוח שלך ישתפר

המ. ../images/Emo24.gif

תגידי להם לאן לדחוף ת'קורס הזה [רמז: בעברית יפה הדבר נקרא "אחוריים"]. תראי, את זו שעושה להם טובה כשאת בתנועה, לא לאף אחד אחר! ואם הם באים עם דרישות מוגזמות ושטויות צריך להעמיד אותם במקום, זכותך המלאה לא להגיע! ואם את מרגישה שהם 'משתלטים לך על החיים' ו'מכתיבים' לך, אולי את צריכה לשקול אם את רוצה להמשיך בתנועה הזאת... כי אם את לא מרגישה שאת עושה שם משהו שבא ממך ומשמח אותך- אלא רק בגלל שאת חייבת....... נקודה למחשבה. אבל תתעודדי3>

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אהה לפי מה שאני יודעת בצופים.. אפשר להיות עוזרים בפעולות/טיולים וכל מיני.. ואז אין לך את ההתחייבות של המדריכה.. אבל אני מקווה שיהיה לך טוב ושתישארי מדריכה!!
ספיר

Lior1590

New member
../images/Emo6.gifהצבעתי בשבילך..

אני אוהבת יותר את אוונסנס אבל הצבעתי בשבילך ל30 סקנדס טו מארס

למעלה