אביטל דיקר מתארחת ב
אנשים

GuitarSoundGirl

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo207.gifבעיה מוזרה וקשה..

הודיעו לנו לפני כמה ימים שיהיה בסוף טיול שנתי ב24 לחודש הזה.. הבעיה היא שאני הייתי שם בטיול השנתי לפני שנה וקודם חשבתי שיהיה גם באותו התאריך טקס השבעה של אחותי אבל התברר בסוף שלא יהיה...אין לי מושג עם לנסוע או לא..כאילו הייתי שם בשנה שעברה והשנה זה יהיה פשוט עם אנשים אחרים..וגם יהיה די קר גם עם זה איפושהו ליד הנגב...
מצד אחד אני רוצה לנסוע כי אני רוצה להכיר יותר טוב את האנשים מביצפר החדש, אבל מצד שני הייתי כבר שם וזה טיול די קשה וגם יהיה שם ממש קר ואולי לא כדאי מדיוק מהסיבה שאני לא מכירה את האנשים כל כך טוב(ביחד בחדר וזה..) אופפפ אין לי מושג מה לעשות................................ אחרי כל הזיבולים אולי יש למישהי מושג מה כדאי שאני אעשה?(פליז פליז עזרה?)

butbut

New member
אני מציעה לך ללכת..בית ספר חדש?אנשים חדשים?

אולי ככה תכירי אותם ותתגבשו. כאילו גם אם כבר היית שם את צריכה לנצל את הזמן שיש לך לטייל ולהינות. כשאת מסיימת את הלימודים כולז ה נגמר-ואת תתגעגעי עוד לטיולים עם עוד 100-150 ילדים.ובכלל לטיולים. בקיצור. תנצלי תהני.. תכירי אנשים חדשים

Lior1590

New member
הרגשתי בדיוק כמוך כשנסעתי לתחרות בספרד..

בגיל 15 שלחו אותי לבד לתחרות בספרד עם המאמנת שלי ואני לא יכולתי להיות עם המאמנת באותו חדר אז הייתי צריכה להיות עם הספרדיות באותו החדר.. פדיחות!! הם מדברות בשפה שאני לא מדברת.. אבל הם היו ממש אבל ממש חמודות אלי! אני עדיין מדברת איתן! ואת עם חברות שאת לומדת כבר 3 וחצי חודשים [או שלא בגלל השביתה] ואת עוד תכירי אותן... אבל אם את לא רוצה ללכת בגלל שהיית במקום הזה, תדעי לך שלהיות באותו מקום עם אנשים אחרים זו חוויה אחרת לגמרי!!!!! אבל תלכי אחרי מה שהלב שלך אומר [אני נשמעת כמו מפגרת..] זו הדעה שלי.

גילולית

New member
בטח שכדאי לך ללכת!

טיול שנתי זה הזדמנות ממש טובה להכיר חברות חדשות, ולהכיר אנשים טוב יותר ( למשל בטיול שנתי שנה שעברה הייתה לילדה שהגרתי בעיה וליויתי אותה לשירותים ועזרתי לה והכל וממש התחברתי איתה!!עד עכשיו) חוצמזה שטיול שנתי זה אחד הדברים הכי כיפים ואני לא חושבת שיש מסלול בארץ שעשיתי פחות מפעמיים (טיולים שנתיים\ טיולי צופים).. המסלול לא באמת משנה זה הגיבוש והכל!! חפרתי.. אז.. בתקווה שתחליטי לצאת..תהני בטיול!!

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifאהה..../images/Emo13.gif

שלחתי הודעה ממקודם אז אם זה יהיה פעמיים..זה לא אני
זה תפוז><
אני חושבת שכדי לך ללכת.. כי אני זוכרת שרשמת הודעה שאת בבית ספר חדש.. ואני חושבת שטיול זאת הזדמנות מצוויינת להכיר חברות/חברים חדשים!! ואני בטוחה שבסכ"ה תהני!!
ודווקא זה שעשית כבר את המסלול הזה עוזר לך..ככה את יודעת למה להיות מוכנה..
אז אם תלכי אני מקווה שתהני..
ואם לא אני גם מקווה שתהני..
ספיר

GuitarSoundGirl

New member
../images/Emo203.gifתודה../images/Emo24.gif אני חושבת שאני

אסע לטיול:] יותר טוב להנות עם חברים חדשים במקום להתקע בבית.

דעתי המלומדת(!!) בנושא-

הייתי מספרת לך היסטוריה על מעברי בית ספר חדים (כולם הלכו לחטיבה X, אני הלכתי לחטיבה Y וכנ"ל תיכון) _לכי_ לטיול שנתי הזה!! אז מה אם עשית את המסלול הזה! ככה תכירי אנשים וגם אם יהיה רע- את תמיד יכולה לחזור הבייתה! ואני לא אוסיף יותר מזה
אני מצווה עלייך ללכת. ו..באיזה כיתה את? יש מצב ט'? למה נראה לי ואנסי לומדת איתך בביצפר..... ~הולכת לקרוא מקפיקים~

O0NoNi0O

New member
מה?! ברור שללכת

אני מלא פעמים עשיתי את המסלול של הסטף [צופים, בצפר..כאלה] וכול פעם נהנתי כאילו זאת הפעם הראשונה! מה גם שלמי אכפת מהמסלול? בשורה התחתונה את באה בשביל להיות עם חברים וקצת לצאת מהשיגרה.. ואם לא תצאי אז כולם יחזרו עם מלא בדיחות, חוויות..תצאי!!

GuitarSoundGirl

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif

תודה:] אני כן אצא בסוף,באמת בטח יהיה כיף:]

O0NoNi0O

New member
../images/Emo24.gif

את עושה את ההחלטה הנכונה שאת יוצאת! את תהני שם כ"כ בייחוד אם זה בצפר חדש, חברות חדשות ואתם תתגבשו וזה..

Lior1590

New member
../images/Emo207.gifעזרה קטנטונת...

מישהי יכולה להעלות לי את השיר רוקסטאר של ניקלבק??? [אין לי כוח לרשום באנגלית].. פליזזזזזזזז....... תנקס!

-> עזרה <-

אמממ... אני מחפשת את הסרטונים שמראיינים את כל מקפליי בראיון שחור לבן כזה.. ואני מוצאת פה ושם רק קטעים.. יש למישי את הראיון המלא? נראה לי שראיינו אותם יותר מפעם אחת בדבר הזה לא? ת=ו=ד=ה =]=]=]

kelly7i

New member
יש לי אותו!

שלחי לי קישור לאתר שמעלים בו שירים להורדה, פרמטו לי את המחשב והלינק נחמק, ואין לי כח לחפש את האתרXD

למעלה