אביתר!!!

mgre

New member
אביתר!!!

תפסיק לשים את התמונה של הלסביות במשחק!! מה הבעיה שלך? חתיכת כלב בן כלב

razaR2

New member
לא צריך לקלל...

דבר איתו במסנג'ר או משהו או שלח לו פרטית ותבקש ממנו שיוריד.

mgre

New member
אני ביקשתי ממנו עשרות פעמים כבר

נמאס... היום אח שלי בן ה-11 עבר לידי וראה את התמונה הזאת...יש לי מזל שההורים לא ראו חח זה פורנוגרפיה מה שהוא שם שם...אני לא חושב שאתם צריכים להרשות לו את זה...תנו לו באן אם צריך...כמו שאסור פורנוגרפיה בשום מקום אחר גם ככה צריך פה. מה זה הדבר הזה?

razaR2

New member
אביתר זה לא קשור אליו

יש פה ילדים קטנים ויש פה אנשים שאין להם מחשב פרטי בחדר שלהם וההורים כל הזמן עוברים ליד ורואים הכל וזה לא ממש כיף לשחק ושפתאום ההורים שלך יעברו ויראו תמונות כאלה. כמו שאסור בפורום לפרסם תוכן פורנוגרפי, אין שום סיבה שבשרת יהיה תוכן כזה ומהסיבות האלו אתה צריך להוריד את זה.

GeneratioNa

New member
אחי, הוא אוהב את התמונה הזאת

הוא יכול לשים אותה כמה שהוא רוצה, אני לא מבין למה לקלל וגם אתה אבייתר

L S Dance

New member
הוא מקלל אני מחזיר =\

גנון

PinKy The KiNg

New member
זה לא שאתה מסתכל על זה שעה

אתה נשאר שם חצי דקה , מאונן ואז חוזר להיתקמפר לדעתי אחלה תמונה ,אבל אביתר תביא גיוון .. תשנה למשהו אחר

orRRA

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מה יצאת עליו תגיד לי יאדיוט הוא ישים מה שבא לו ואם בא לו לשים קצת ציצים הוא ישים

קודם לפי מה שאני יודע הוא "דתי"

בושה בכלל שהנושא הזה עולה לדיון דבר שני יש פה ילדים קטנים ויש פה דתיים שאתם צריכים ללמוד לכבד אותם

razaR2

New member
האמת שלא אור

יש גבול לחופש הביטוי ואחד הגבולות הוא פורנוגרפיה שאסורה בכל מקום שאינו מיועד לה. לי אישית אין ממש בעיה עם זה כי יש לי מחשב משלי בחדר שלי, אבל ההורים שלי נכנסים אליו לא מעט ומספיקה פעם אחת שהם יראו את התמונה הזאת כדי שהם יגידו לי שהם רוצים שאני אפסיק לשחק במשחק כי יש שמה תוכן מהסוג הזה. ויקי, אפשר לעשות את מה שאמרת (להגביל את סוג הספריי למשהו אחד לכולם).

L S Dance

New member
אבל אתה לא נעמד ליד זה

בסה"כ לשניה אחת וזה הכל..הקללות במיקרופון שהרמקול גבוהה וכל הבית שומע קללות זה יותר טוב ? אני בטוח שלא..

maxtv

New member
ראסמי אביתר תוריד את זה..

אחותי כל הזמן אצלי בחדר ולא רוצה שתראה את זה, מספיק פינקי האידיוט הזה שלח לי הודעה "יא אוכל בתחת" "אתה אוכל בתחת ונהנה" ביקשתי מאחותי לקרוא מה רשמו לי איך שהתעוררתי..היא עושה לי "פינוקי אמר מקס אוכל בתחת,מקס אוכל ונהנה" אחרי כמה ד"ק היא באה אלי ועושה לי "אתה אוכל בתחת ונהנה?" אין לה מושג מה זה לאכול בתחת אבל...
פינוקי חחח פעם הבאה אתה מת

למעלה