אביתר!!!

ARMANO

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif:-../images/Emo6.gif

אחי אתה אחד המצחיקים, איפה כל זה היה בימי GINDIS?!

PinKy The KiNg

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אמרתי כבר סליחה

elerock

New member
תכלס לא שזה מזיז לי

ועל הזין שלי ההורים אבל עדיין לפעמים סבא סבתא שזה עוד יותר מביך.......

L S Dance

New member
בע..לכולם=\

זה לא פרוש על כל המפה ואתם עוברים ליד זה כל הזמן..זה תמיד ברצפה לעיתים קרובות בקיר כלשהו.. והקללות במיקרופון שמזה אתם לא יכולים להימנע יותר טוב ? מה יש ? בן אדם חרמן רוצה לראות קצת ציצים גם זה אסור ? מי שבאמת לא רוצה לראות את זה לא נעמד ליד זה שעה בטענה שהוא "afk"..אולי הוא עצמו AFK אבל אני בטוח שהיד שלו עושה דברים אחרים ויקי..אני מסורתי..

מה כופר? מסורתי זה בכלל לא דתי לא כלום

כל מי שלא דתי כופר? כי נראה לי יש פה אנשים זיהו את התמונה יגידו לך מאיזה אתר ומה הכתובת שלו :)

איך אפשר לקרוא לעצמך מסורתי

כשאתה שם פורנו בכוונה כדי לעצבן אנשים? ומסורתי זה חצי דתי.. כופר זה הקצה השני= אביתר

מסורתי זה אחד ששומר מסורת

יכול להיות מישהו מסורתי שאפילו לא מאמין באלוהים... זה ממש לא חצי דתי

razaR2

New member
אביתר, יש הבדל עצום בין קללות לפורנו

יש בתים שקללות אצלם זה דבר שגרתי לצערי אבל פורנו זה כבר עובר את הגבול. חוץ מזה שגם קללות לא מתקבלות יפה ואנשים מתלוננים גם כשמקללים. אביתר, קיבלת סיבה טובה מאוד למה אתה צריך להוריד והשנייה הזאת שעוברים ליד זה בהחלט מספיקה כדי להגיע למצב לא נעים עם המשפחה, אז בבקשה תוריד את זה מתוך הבנה שזה לא בסדר, אחרת נאלץ להצהיר שזה לא חוקי ולחייב אותך להוריד.

orRRA

New member
גם יש בתים שפורנו זה שגרתי

באותה נשימה אתה יכול להגיד פורנו וקללות. האדמינים שלנו בסרבר מקללים אז אם האדמינים מקללים אז בטח ובטח שלאביתר מותר לשים קצת ציצים מה יש אז תראה ציצים שהם לא הציצים של אמא שלך מה אתה עושה מזה סיפור תן לבנאדם להנות

razaR2

New member
קללות זה לא בסדר בדיוק כמו פורנוגרפיה

ומאותן הסיבות, פשוט הוא השווה את מה שהוא שם לקללות בשרת ואלה לא דברים שאפשר להשוות אותם בסיטואציה כזאת. וגם קללות אסורות בשרת. להציג פורנו לילדים מתחת גיל 18 זה לא חוקי לפי חוקי מדינת ישראל, לא לפי חוקי שרתי Section51 ואוסרים אותו בכל מקום שלא מיועד לו ומחמירים מאוד עם מי שעובר על חוק שכזה. אני מבקש מאביתר להוריד את התמונה כי הוא מבין שזה לא בסדר ושלא נצטרך להגיע למצב שאנחנו ממש אוסרים את זה, כי זה צריך להיות מובן מאליו שזה לא בסדר ושלא עושים את זה.

elerock

New member
../images/Emo31.gif

אם אני יגיד זונה בבית אני מת. אם אני רואה זונה בסרט וההורים שלי רואים אותי הם לא עושים כלום כי זה נורמלי לראות את זה..

מור תור

New member
../images/Emo45.gif

אני גם ביקשתי להוריד תתמונה מה אני אמור להגיד לאח שלי שאומר לי כל הזמן בואנה איך הם שמים תפירסומות האלה? אני עונה לו לא יודע חחחחחחחח

למעלה