אביתר!!!

mgre

New member
רז...

תאסור את זה כבר.. מה אני צריך להגיד לאח שלי? המלשן הקטן בטוח יספר להורים שלי מתישהו... כמו שלשים תמונה שרשום בה "אביתר **-****" זה לא מכובד גם לשים פורנוגרפיה שפוגעת באנשים זה לא מכובד. זו כבר חוצפה מה שהוא עושה שצריכים לבקש ממנו עשרות פעמים שיוריד את התמונה כי היא פוגעת בנו והוא לא מוריד.

GeneratioNa

New member
הריסוס הוא על הריצפות

תסתכל על השמים ותמשיך כשאתה רואה תחילה של ריסוס

L S Dance

New member
עזוב משחק לי אותה מטורבט זה

בן 12 משחק משחק של יריות של קללות ועוד אני יוצא פה החרא עם איזה תמונה חמודה של לסביות אתה מבין ? חח

KillerA

New member
לא

אתה יוצר חרא שאנשים שזה פוגע בהם גם אם זה לשנייה מבקשים ממך להוריד את זה ואתה לא מוריד

razaR2

New member
נכון אביתר, זאת הנקודה שאתה מפספס

אם מישהו נפגע מקללות, מטפלים בזה, עכשיו אנשים נפגעים מהתמונה שאתה שם ואם אתה לא תטפל בזה, מישהו אחר יטפל בזה וזה יהיה בדרך לא נעימה ואין סיבה להגיע למצב כזה. עד שמישהו התלונן לא הייתה שום בעיה, אבל מישהו התלונן והוא לא היחיד אז הגיע הזמן להוריד את זה כדי שאנשים לא יפגעו.

PinKy The KiNg

New member
אנשים סתם משחקים אותה פה רז

להגיד מה הוא שם את זה ומה הוא שם את זהההה כולם פה עושים מזה כזה סרט אחר כך אבל שכל הבית ישן הם נכנסים לאיזה אתן ומתחילים לפתח את שריר היד הימיני אז חאלס עם כל הסיפורים האלה עכשיו דבר 2 אתה לא מיסתכל על זה כל כך הרבה ניראה לי אמא שלי ראתה את התמונה הזאת כבר עשרות פעמים כולה מה ?מה אתם בני 4?

razaR2

New member
זה העניין

א. יש פה שחקנים שהם ילדים קטנים ויש כאלה שיש להם אחים קטנים שמסתובבים הרבה ליד המחשב. ב. כשמשחקים במשחק במשך היום, ההורים הרבה פעמים נמצאים בבית ואם לא ההורים אז אחים או קרובי משפחה אחרים וזה עלול ליצור מצבים לא נעימים, יש הורים שהם פחות מחמירים כמו אמא שלך כנראה אבל יש כאלה שיותר. ובכלל, אני לא מבין על מה הוויכוח הזה, פורנו אסור בכל מקום שאינו מיועד לכך ספציפית וגם שם יש הגבלת גיל ואם אין הגבלת גיל, עלולים לסגור את האתר בו מפורסם תוכן פורנוגרפי, פה זה לא כקבוע כחוק ועדיף שלא נגיע למצב כזה, מה שכן, אביתר מתבקש להוריד את התמונה פשוט כי זה לא בסדר כלפי אנשים מסוימים וזה פוגע באנשים מסוימים, אם הוא לא יעשה את זה בעצמו, נהפוך את זה לאיסור מבחינת חוקי השרת ואז מי שיהיה עם כאלה תמונות יקבל קיק או אפילו באן וזה חבל.

GeneratioNa

New member
ואם אני הייתי שם תתמונה הזאת

לא הייתם אומרים כלום, כופר, דתי, מסורתי אנערף.. מה נתפלתם אליו?

GeneratioNa

New member
לא הייתם

בגלל שאתם יודעים שהוא "דתי" אתם מתעצבנים מהעובדה.. אם מישהו אחר לא דתי היה עושה את זה, אני לא חושב שהייתם מתנגדים ככה חוץ מזה, זה לא סיפור גדול, תסתכלו על העננים ותזוזו עד שעברתם את התמונה

mgre

New member
אתה אפילו יודע שאתה מדבר שטויות

מי ידע שהוא מסורתי בכלל? "זה לא סיפור גדול, תסתכלו על העננים ותזוזו עד שעברתם את התמונה" מה אם אתה בקרב יריות או משהו? וגם אם לא שאח שלי בן ה-11 נכנס לחדר ורואה את התמונה זה לא טוב.

mgre

New member
תאמין לי

עדיף שהוא יראה דם מאשר שני לסביות טוחנות אחת את השנייה

razaR2

New member
כל עוד זה לא מפריע לאף אחד אני לא אומר כלום

אבל יש פה כמה אנשים כבר שאמרו שזה מפריע להם, אז תוריד את התמונה, לא כי יש בכיינים שלא רוצים לראות מה שלא יהיה, אלא כי אתה בן אדם טוב שאם הוא יודע שזה מפריע למישהו הוא יפסיק

corvitol

New member
שירשור חסר טעם ../images/Emo4.gif

אביתר תוריד את התמונה תעשה טובה חחח שמת של עמיר פרץ לא? זה בסדר. יש אנשים פה שהם דתיים וזה מפריע להם. רן המלך

maxtv

New member
עזוב את זה..

אביתר ביקשו להפסיק - בכבוד שלך להיות בראש טוב אז תוריד,לא רוצה להוריד אל תוריד.

Ararious

New member
ויאמר

"לא תעשה לך פרונוגרפיה בשרתי קאונטר" ספר בראשית פרק א פסוק 5

למעלה