אבנים ורכושנות? שאלה לכולם

deep ocean

New member
אבנים ורכושנות? שאלה לכולם ../images/Emo35.gif

היתה לי אבן אנרגטית שקיבלתי במתנה - אחיינית שלי שברה לי אותה כי היא כעסה שהיא לא יכולה לקבל אותה. אמרתי לה שאני אקנה לה אותה אבן מחר והיא התעצבנה ושברה אותה. כרגע היא די שלמה, נשברה ממש קצת מה קורה כאשר נשברת אבן? שומרים אותה? זורקים אותה? יש בזה חוקים בכלל? כנראה שלא. בכל אופן, האם הייתי צריכה לתת לה אותה? הרגשתי שהיא סתם לא תתייחס אל האבן האם זה אומר שאני רכושנית? ואז מה-האם לתת לכל אחד את האבנים שלי? לא יודעת זה מטריד אותי כי גם היא וגם האחיין שלי רצו אבן אבל הרגשתי שהם סתם מבקשים ושהם יעיפו אותם באיזו פינה בבית מה אמורה להיות השאיפה של לוחם?-לא להיקשר לשום חפץ נכון?? אז זה אומר שאני הייתי צריכה לתת לה את האבן ולתת לכל אחד שמבקש והייתי נשארת בלי אבנים אני לא מצלילה להבין את ההגיון.. אוף מה דעתכם? 1. בנודע לאבנים-מה קורה שהן נשברות 2. מה אתם הייתם עושים במקרה זה? נותנים? קונים אחרת? לא נותנים 3. האם יש משמעות לזה שמישהו אחר נוגע באבנים שלך. אף פעם לא הפריע לי שנוגעים באבנים שלי, אבל מישהו סיפר לי תיאוריה שאם מישהו נוגע באבן שלך הוא בעצם משנה את האיזון שלה, ואז זה לא דבר טוב לכל אחד. בקיצור מה דעתכם???

אבנים.....

חשוב לדעת כיצד האבן נשברה, אם היא הוטחה ארצה בכעס, או התפרקה- התפוררה, ללא שהכו בה. ע´פ חוק שימור האנרגיה, האנרגיה המופעלת על עצם נשמרת בתוכו...זה לא אומר שיש בה עכשיו אינרגיה "שלילית", כי אין דבר כזה. אנרגיה זאת אנרגיה, זה כמו להגיד על השמש שהיא רק טובה או רק רעה.כל המהות של האבנים היא, שכל אבן יש לה דרגת אנ´ משלה ועל כן סיוגים למטרות שונות. אבן שספגה מכה, רמת האנרגיה שלה השתנתה, ולא תתאם את מטרתה המקורית. עכשיו לא לצחוק על מה שאני כותבת אבל, תכלס הכל בראש שלנו...באמונה שלנו אם אנחנו מרגישים רע כשעובר חתול שחור, עדיף להפתר מהאבן, כי יש לנו נטיה לאמונות "טפלות"= אמונות שאנו חושבים שלא בשליטתינו. אם את מאוד מאמינה בעצמך, שמה שתבחרי "לשדר" לאבן - כך יהיה בה. פשוט תגדירי לה את תפקידיה ומטרותיה.....והיא כמו חדשה.

deep ocean

New member
לאישה היקרה :)

אני כותבת לך אחרי המחשב שלי עבר טיפול רציני, שידרוג ואני בעצמי עברתי טיהור :) ואני כל כך גאה בעצמי-התקנתי את כל הדרייברים לבד, ופתרתי מלא בעיות שהיו במחשב. ועכשיו לתשובתך האחיינית שלי לא הטיחה בכעס את האבן, אלא רק הפילה אותה לריצפה. תודה על התשובה שלך! למדתי והחכמתי בנוגע לאבנים ברור שדהכל בראש שלנו, (לא חשבתי שזה מצחיק או משהו), זה נכון לגמרי ואני אוהבת את האבן ואשדר לה את רצונותיי תודה לך! בכל האופן ההתפתחות מאז היתה כזאת: אחרי שהיא שברה את האבן אתמול, אני כעסתי ואמרתי לה שזה לא יפה, ושהבטחתי לה אבן, ושהיא שברה את האבן, והיא צחקה וצחקה ועשתה עוד דברים דווקא. אוקיי, התעלמתי והמשכתי ואחותי (אמא שלה) אמרה לה תבקשי סליחה ממיכל והיא אמרה לא ובזה זה נגמר ולא דיברנו שתינו, והיא הלכה הביתה. היום נסענו לדרום לאח שלי (הוא גר בלהבים, ליד עומר) ואחותי ואחיינית שלי נסעה איתי באוטו. ואז אני אומרת שלום לכולם, ואז היא כזה מתחילה להגיד לי שהיא שמעה שיר ברדיו על מישהי בשם מיכל ושהיא שינתה לו את המילים למשהו כמו: "מיכל, את תמצאי אבן חדשה" (לפי החרוזים בשיר) ואז היא כזה עושה לי-את מרגישה מפוצה?" והיא התכוונה לזה שהיא מבקשת סליחה רק קשה לה להגיד את זה. אמרתי לה-שחף מתוקה, ברור שאני סולחת לך ונלך שתינו לטיול ואני אקנה לך את האבן והיא התלהבה. אחר התברר שזה המשיך להציק לה כי היא שוב הזכירה את האבן בהקשר אחר ואמרתי לה שזה ממש בסדר. ואחר כך היא רצתה ללכת איתי לעשות פיפ למרות שהיא לא היתה צריכה, רק בשביל להיות לידי, כי כנראה שהיא הצטערה. בכל אופן הכל בסדר עם האבן ועם אחיינית שלי אמרתי לה שאני לא כועסת עליה ושהדבר היחידי שאני רוצה זה שהיא תלמד להתאפק, למרות שלפעמים קשה, כי לא תמיד מקבלים בחיים את מה שרוצים (היא בת 6 אגב). טוב לסיכום הכל בסדר :) תודה על התשובה חיבוק מיכלי

Bronko

New member
מה אני אעשה?

לאלכימאים אין חוקים. אין חוקים כי אצלם הכל בא מבפנים. ולכן מבחינתי זה בכלל לא משנה אם בגלל אבן תרצחי 6 מיליון יהודים, או שסתם תתני לי נשיקה. זה בכלל לא איכפט לי מה תעשי.. אני אוהב אותך רק כמו שאת. ולכן ... מה איכפט לך מה אני אעשה?

deep ocean

New member
ה-"אני אוהב אותך כמו שאת"

לקוח מיומנה של בריג´יט ג´ונס או שזאת סתם יציאה של הרגע.....כי זה קטע יפה בסרט! ואתה צודק אין אין אין אין חוקים אני פועלת לפי מה שאני מרגישה ואני צריכה להרגיש מה נכון לאבן ומה לא צודק לחלוטין! תודה לך :)

deep ocean

New member
שלומי...

אתה יודע שהיום הערתי לאשתו של אח שלי בנוגע לצעקות! (אתה יודע למי אני מתכוונת) - בכוונה אני לא מציינת שמות. אז הבן הגדול שלהם כל הזמן בכה, והיה ממש מדוכא, והוא הסתגר בחדר. וזה היה מדהים-פשוט ראיתי את עצמי בגיל 8 מסתגרת בחדר בשביל להתבודד ולא לשמוע את אמא שלי. אז ביקשתי ממנו להיכנס ושאני רוצה לשמוע אותו, ושאני מבטיחה לא לגלות לאף אחד מה הוא יספר לי. הוא הסכים. והוא סיפר לי כמה כל הזמן צועקים עליו, וכמה שהוא אומלל והוא בכה. זה היה לי ממש קשה, בעיקר בגלל שאני יודעת כמה הוא צודק, וכמה אבא שלו בן אדם עצבני שצועק על כולם, וגם אמא שלו היא לא פיה. בקיצור ניסיתי לעודד אותו, די הצלחתי בסופו של דבר ושאלתי אותו-אתה רוצה שאני אדבר עם הורים שלך על זה ואנסה לעזור לך? הוא הסכים אז דיברתי עם אשתו של אח שלי והיא הסכימה איתי שאח שלי צועק וכו´ אבל אמרה כזה אין ברירה, וכאילו זרקה תירוצים, ושגם הבן שלהם לא בסדר. אזרתי אומץ ואמרתי לה- "X אין כזה דבר ילד לא בסדר. ילד מתנהג כמו שהוא מתנהג בגלל ההורים, זה דיאלוג, ההתנהגות שלו נובעת מהעצבנות והצעקות של אבא שלו. בכל אופן, היא הקשיבה אמרה שאני צודקת בחלק דברים, אבל כאילו התחמקה מפיתרון. היא עוד אומרת לי-לפעמים צריכים לעבור את זה, העולם לא מושלם". זה היה כמו לדבר אל קיר, יעני מסכימה ושניה אחרת שוללת. בכל אופן, מה עוד אני יכולה לעשות? ניסיתי, אנסה שוב בפעם אחרת. אני אגיב להודעה השניה שכתבת לי תיכף אני התקנתי מלא דברים במחשב לבד אני מה זה גאה בעצמי שלומי, יש לי עכשיו 45 ג´יגה של הארד דיסק!! תותח הא? יש לי 10 ג´יגה רק לשירים :)) חהחחה מיכלי מקווה שזה בסדר שאני כותבת לך תגיד לי מה אתה מעדיף

time to fly

New member
בכייף, את יכולה להגיב ולכתוב לי

מה שבא לך אני בסדר גמור עם זה ואפילו אולי רוצה קצת קשר, מי יודע, אני לא. סתםםםםםםםם, אני יודע מה אני רוצה, צוחק
בקשר לאח שלך, אוףףף, חבל שהוא כלכך כזה את יודעת כמובן, אני ממש לא הולך לחדש לך כלום, שהתהליך של הבנת המצב על ידיהם יהיה ארוך מאוד נראה לי שמה שאפקטיבי יותר זה לתת כלים לילדים ולא להורים שם יהיה קשה לך יותר להשיג את מטרתך אף על פי שזאת מטרה מקודשת בפני עצמה צודק? אבל אני כלכך גאה בך, על מה שעשית איתם חבל לי שלא הגבת על ההודע שכתבתי אני מאמין שאת לא רוצה להגיב על הודעות לא מוגבות לך אם בא לך, אשמח לשמוע אותך תמיד שלומי

deep ocean

New member
הממממ

לא ממש ידעתי אם אתה רוצה לשמוע את תגובתי או לא וחיכיתי שתגיד אם זה בסדר לגבי הילדים, ניסיתי לעזור לילדים אני נותנת להם חום -זה אחלה לא שזה פותר להם את הבעיות אבל לפחות מחמם להם את הלב שמישהי מראה להם דפוס חדש של אהבה בלי צעקות ובלי רוע..... ומה עם הדראם & ביט? אתה מעדיף כרטיס עם אוטובוס מתל אביב לשם הלוך חזור? זה מין מבצע כזה תגיד לי מה נוח לך...... שיהיה לך לילה מתוק הולכת לישון.... מיכלי שמחה שראיתי את ההודעה שלך לפני שהתנתקתי :)

time to fly

New member
מיכל, לגבי האוטובוס, אחלה דיל

בכייף, רק תגידי לי את המחיר, ואגיד לחבריי שיקנו גם בשביל לבוא איתי אני שמח שאת נמצאת שם כדי לעזור להם תני להם את אהבתך וחוכמתך עיזרי להם רוממי אותם
כתבתי הודעה נוספת אולי תספיקי להגיב עליה אולי לא שלומי מחייך לעבר המסך
לילה מקסים
חלימות צלולות
שלומי

דרדרית

New member
היי דיפ..... כתבתי לך בהודעה אחרת

תגובה לאבנים.... זה למעלה בינתיים דרדרית

גיל גיל

New member
בלי לקרוא את התגובות, תשובתי.

מיכל, אבן היא הדבר האישי ביותר שיכול להיות לאדם. ברור שלא תרצי לתת אותה לאף אחד אחר, מכיוון שהיא חלק ממך!!! זה לא ברור? אולי תסכימי לתרום כליה, אולי תסכימי לתרום אונת כבד, אבל כמובן שלא תרגישי ממש טוב אחר כך, נכון? אבן שנשברה? ממה היא נשברה? נשברה לבד? או נשברה כשנפלה? התשובה בכל מקרה היא אחת. מה הרגשתך בעניין? יש כאן שתי אבנים חדשות שאך זה כרגע נולדו. את יכולה לשמור אותן, לשמור רק אחת מהן, או לזרוק את שתיהן לים המלח (המקום היחיד אליו מותר לזרוק גבישים לאחר שסיימו את פעולתם), את יכולה גם לתת אותן. אם את לא סומכת על תחושתך בעניין, ישנה דרך בטוחה לחלוטין לבדוק אם האבן צריכה להיות אצלך או לא. מטוטלת. המטוטלת היא חוט שאליו צמודה אבן קווארץ טהור בצורתה הגבישית (לא מלוטשת, רצוי קטנה מטעמי נוחות). את המטוטלת את את שמה מעל האבן, ומחכה. אם המטוטלת מסתובבת בכיוון השעון, זרקי את האבן לים המלח. אם המטוטלת מסתובבת כנגד כיוון השעון, תשמרי אותה. יש לי דרך משלי (שאני המצאתי) לטהר אבנים. אם את רוצה, אטהר בשבילך את האבן בצורה הזו, ואז תוכלי לבדוק אותה שוב בעזרת מטוטלת. לפעמים זה עובד. תנסי. לפעמים גם שמש ומי מלח יכולים לעזור, אבל במקרים קיצוניים יותר, רק השיטה שלי יכולה לעבוד וגם אז לא תמיד. בהצלחה. נ.ב. לאבנים צריך לתת כבוד!!! אם לא תתנו לאבנים שלכם כבוד, הן לא יעזרו לכם כשתצטרכו אותן!!! גיל גיל.

גיל גיל

New member
ודרך אגב, תזכירי לי לספר לך

בהזדמנות קרובה (רצוי על שפת הים בלילה) על הפעם שאבן סייעה לי בסילוק של גורם חיצוני עויין... זה לא סיפור פשוט, ואם אתם לא מאמינים בחיים שקיימים במישורים אחרים, אל תבקשו אפילו לשמוע אותו...

deep ocean

New member
נראה לי שלא רק אני פה מאמינה

בחיים שקיימים במישורים אחרים, ולטובת האדם הנוסף או יותר (לטובת אלפי האנשים שנכנסיפ לפורום הזה ובטח לא כותבים פה), למה לא שתספר את הסיפור פה? :)

deep ocean

New member
לגילגיל המקסים

קודם כל, טוב בגלל שלא קראת אני אחזור בקצרה-היא נשברה כי אחיינית שלי הפילה אותה לריצפה בכוונה. בנוגע לאבנים, האבן לא נשברה לשתי חתיכות, אלא חלק ירד ממנה, רוב רובה נשארה שלמה. בקשר לטיהור, מכניין שאתה מזכיר את השמש כי היום הרגשתי שהדרך לטהר אותן תהיה לשים אותן בקצה השולחן שלי מקום שהשמש יוקדת עליו והרגשתי מעולה עם זה! :)))) הכל בסדר עכשיו עם האבנים הם חיות איתי בשלווה :))) אוהבת מיכלי

deep ocean

New member
כאן נמחקה הודעה

על ידי הנהלת הפורומים משום שלא עמדה בתקנון הפורום

deep ocean

New member
כאן נמחקה הודעה

על ידי הנהלת הפורומים משום שלא עמדה בתקנון הפורום

למעלה