אבנים ורכושנות? שאלה לכולם

time to fly

New member
את חוששת????

מיכל, את עדיין שוכחת מי אני עכשיו את עדיין שוכחת מי אנחנו ואני כלכך לא מאשים אותך זה מיותר היה גם לכתוב "אני מאשים רק את עצמי או עצמנו" רק תתני לי נוצה לחרוט את הכתוב על קלף לבבי, וזהו אגרום לך לחייך
את יפייפייה ואני חושב שאני יכול להעיד על כך הכי טוב פה מכולם כתוצאה מהיכרות עמוקה וקרובה יותר כי את יפה כלכך התחלתי לכתוב פה כמה שורות אבל מחקתי אותן לא יודע מוזר לי לכתוב לך הודעה כזאת, כמה את יפה, ולתאר במילים שלי את יופייך מרגיש ... רק את אשר בליבי יודע אני ויודע שיודעת זאת את

deep ocean

New member
האמת

שאחרי שקראתי את הודעתך-זה היה נראה לי מפגר לחשוש, אבל המשקעים לא נעלמו כנראה. אני אטפל בהם. יודעת שאתה מרגיש אני יפה הלב עבר קצת זעזועים הידיעה קיימת (שאתה חושב שאני יפה) אבל התחושה עצמה תתחזק ברגע שהפחדים והמשקעים יעלמו להם על ידי עבודה עצמית שלי.... עכשיו חזרתי מהבריכה התחלתי את שלב א´ בדרך להרגשה עצמית טובה יותר :) מיכלי

deep ocean

New member
:))))))))

אתה יודע שהתקנתי את כל התוכנות במחשב מחדש, ויש לי עכשיו 3 מחיצות? בכל אופן, התקנתי גם את אי סי קיו מחדש, ויש עוד עזרים נוספים שמורידים אותם בנפרד. אחד מהם זה כמו הקטע באודיגו, אתה רואה מי ממשתמשי אי סי קיו גולש איתך באותו האתר...נחמד. בכל אופן נראה לי שאני הולכת לנוח קצת או לקרוא... יש לי מלא דברים לעשות והחלטתי לא לשרוף את היום על המחשב אז חיבוק גדול ממי תרגיש טוב אוהבת אני :)

time to fly

New member
איך שאת אומרת לא לשרוף

אני מביט בשעון ורואה שאני כבר 3 שעות באינטרנט וואו ממש לא מתאים קייה קייה, מה את עושה לי
הורדתי פץ´ לWINFAX, קראק רוצה שאשלח לך? מה שיש לנו זה טרייל? כל הכבוד מאמי חיבוק גדול גם ממני ומה זה את חושבת, לכתוב הודעה כזאת לבן ולא לשתף אותי?
סתם צוחק רק אם בא לך מאוד
גם אני שלומי

deep ocean

New member
מקווה שכבר התנתקת מהאינטרנט

קודם כל!!אני הולכת לקרוא עכשיו ספר טוב שמחכה לי כבר מזמן! דבר שני, תודה ממי, אבל אני לא רוצה את ה- WINFAX, כי הוא דופק לי את הפעילות של הסורק. בקשר להודעה לבן...הוא בן אדם כל כך מיוחד, ואני מאד אוהבת אותו, והוא פשוט עזר לי להיפתח ולהגיד מה שאני מרגישה, וזה מאד שיחרר אותי. זה הכל :) אח איזה סקרן אתה!! אוהבת מיכלי

time to fly

New member
נראה לך שאני לא אסתקרן?

נראה לך שלא יעניין אותי מה שעובר עלייך או איך שאנשים תופשים את המקומות שלי? מאמי אני שמח בשבילך ותודה לך בן שאתה כזה חבר נהדר למיכל אוהב אותכם מאוד מיכל ובן שלומי

time to fly

New member
וואו, לא ציפיתי לזה ממך, כל הכבוד

מיכל!!! את באמת חזקה
תודה כלכך, חיממת את ליבי וגרמת לי לחזק את האמונה באהבה שלעולם לא מתה בכך שהזכרונות תמיד ישארו בלב, בפנים, ושאף אחד לא יכול לגעת בהם תודה מאמי גם את שם, יחד עם היכלך העצום בליבי שלך שלומי

deep ocean

New member
ועוד משהו

מכל החברים שלי אין אף אחד שאני מרגישה שאני יכולה ממש לשפוך את לבי ברגע שאני אתפרק פשוט לא קיים אחד כזה אולי אני לא נותנת לעצמי ואולי לא קיים כזה יותר חושבת שפשוט לא קיים מישהו שיהיה שם ברגע שאני אתפרק זאת אומרת, יש לי הרבה חברים והם ישמחו אם אני אדבר איתם כשרע לי אבל בתחושה שלי אין אף אחד שיכול לתפוס את המקום שלך התומך החברי שהיה! ואף אחד לא יכול לתפוס את המקום שלך כי המקום שלך לא ניתן להחלפה אוהבת המון מיכלי

time to fly

New member
וואו מאמי

אז בסוף יש לי נכסים שם, ואף אחד לא דיבר איתי על זה
מאמי תודה על הכנות היא כה חשובה לי וטובה לנשמה שלי (או כך נראה לי, לא נשמה? כפרה?
) מתוקונת, תני למישהו להיכנס את צריכה זאת, ואם החלטת שלא, אז אל תתני אבל אני רוצה כלכך בחבר חדש ואמיץ שיהיה קרוב אלייך ויחבק אותך את ראוייה כלכך לאהבה בעצם יש לי מועמדת אחרי שדיברתי איתה בטלפון היום, אני יכול להציע אותה כמועמדת טובה לכך מה מרגי? אוהב אותך מיכל ולא נראה לי שהרגש הזה יגווע איי פעם להפך, הוא רק יתחזק כי המטענים השליליים ילכו להם למקום מישכנם, ורק אושר יתפוש את המקום אהבה גדולה שלומי

deep ocean

New member
לא חושבת שאתה מוסר אותי בקלות :)

ותודה על הכל ממי שיהיה לך יום מקסים מחר שתעשה בו מלא דברים שרצית! חיבוק מיכלי

גיל גיל, איך אתה מתאר את האבנים?

אשמח לשמוע על שיטתך...
<<אייקון של עיני כלב מתחננות>> ובלי כל קשר, אוהב אותך, גיל גיל!!!
בן

אורלי_ל

New member
ממה שאני יודעת שכשנשברת אבן

היא סיימה את התפקיד שלה וצריך לזרוק או לקבור.

למעלה