אבנים ורכושנות? שאלה לכולם

גיל גיל

New member
בתמונה הראשונה,

השפם לא ממש מתאים לך... ועכשיו ברצינות. האמת? ולהיות הכי שיפוטי ואמיתי שרק אפשר? לדעתי הכי יתאים לך משהו בין היום לאז... בלי הפרזה לא לכאן ולא לכאן. היום את לא שמנה!!! את אפילו לא מלאה!!! אבל מה שקובע הוא שאת מרגישה שאת כן... מה שקובע הוא שאת משווה את עצמך לתמונה שבה את נראית שלדית משהו... אז בואי ונעשה סדר בדברים: שם היית רזה מדי, היום את לא שמנה אבל מרגישה עם עודפים... אם הסטנדרט שלי קובע (והוא קובע!!!) אז משהו בין לבין יספק אותך ואת הסביבה כאחד... איך אני בשבילך? בכל מקרה, תזהרי... לא הייתי רוצה שיהיה כאן פחות ממך... אז במידה, כן? ביקשת כנות... זה מה יש...

deep ocean

New member
קודם כל=אחלה אחלה אחלה!!!!!!

רציתי כנות מוחלטת!!! ולא סתם מילים עכשיו, אתה באמת חושב שאני לא מלאה כרגע?...ואוו, אם אתה באמת כנה, אז זה מפתיע אותי, טוב הכל עניין של הגדרות. לי לא טוב עם איך שאני נראית כרגע, ואתה צודק, לא משנה מה יגידו, מה שקובע הוא איך שאני מרגישה. גיל תודה לא יכולתי לחשוב על מישהו אחר שיגיד לי בכנות את דעתו! מה עוד שרציתי דעה של גבר כי דעה של אשה לא תהיה לפי אותם מדדים לדעתי בכל אופן ואוו תודה!!! :) מאד מעודד אותי מה שכתבת לי!!

גיל גיל

New member
אני שמח!!!

אז עכשיו אני יכול ללכת לישון בידיעה שאת מעודדת, ואת יכולה להגיב על הודעת המקור האחרונה שלי... שכבר הונחתה מעט למטה מתחתינו... בערך הודעה רביעית עכשיו. איך שלא יהיה, שיהיה לך לילה נפלא, מקסים ומלא אור כוכבים וחלומות על פיות ופילים וורודים! אוהב, גיל.

~דויד~

New member
אני מצטער שאני מתפרץ ככה ../images/Emo3.gif

אבל, גיל גיל!!! קרעת אותי מצחוק עם השפם
ומיכלוש!!! רק שתדעי שאני אוהב אותך, ושאני חושב שאת מאוד יפה ושהכל זה מה שאת משדרת. אתמול יצאתי עם חברים שלי בלי לשים קרם על השיער והוא התפרע כי נסעתי עם חלון פתוח כמו שאני אוהב, וכל הנסיעה ידעתי שהשיער יתפרע ולא התיחסתי לשיפוט והביקורת העצמיים שלי ולא הפעלתי מזגן והרשיתי לעצמי להנות מהאויר. ובפגישה חבר אחד אמר לי שהשיער שלי נראה טוב למרות שנראיתי כמו יהושע פרוע... ואת יודעת למה? כי הרגשתי שאני אוהב את השיער שלי והרגשתי טוב עם איך שאני נראה וזה מה ששידרתי!!!

deep ocean

New member
אתה צודק דויד

הכל שאלה מה משדרים! :) אין לי מושג מה אני משדרת כי לפעמים אני כן מרוצה מהצורה החיצונית ולפעמים לא זה מאד משתנה... ותודה על המחמאה!! חיבוק מיכלי

~דויד~

New member
וחוץ מזה התולעת תקפה בשנית ../images/Emo60.gif

קניתי אנטי וירוס.... כן, החלטתי שזה הדבר הכי טוב... ללכת על בטוח זה לא מזיק...

chips

New member
ים עמוק מתוקה

מקווה שלא אכפת לך שעיברתתי את שמך . את נראת ממש מקסים שיהיה לך שבוע מקסים

גיל גיל

New member
שנייה... סבלנות...

התמונה עוד לא עלתה למערכת, וכבר ניסיתי איזה שלוש מאות פעם. בכל אופן, עוד לפני שאני רואה אותה, מיכל: את נראית נפלא!!! שום דבר לא יעזור לך, ושום ניסיון לא יהפוך אותך לפחות יפה. עזבי רגע את היופי החיצוני שממנו יש לך בשפע, עזבי את היופי הפנימי שגם בו בורכת באופן נדיב מאוד, אני מדבר על היופי שהחיים מקבלים כשאת נמצאת בהם! מיכל, את יפה בכל מובן אפשרי!!! ועכשיו אנסה שוב לפתוח את התמונה ולבדוק בצורה שטחית ושיפוטית כמה את יפה מבחוץ...

deep ocean

New member
גיל אתה לא יודע כמה עזרת לי עכשיו

אין לך בכלל מושג קלוש כמה הייתי זקוקה כרגע למחמאה אפילו הכי קטנה שיש כי כמו שהבנת אני לא אוהבת את המראה שלי בגירסה הנוכחית "מיכל, את יפה בכל מובן אפשרי!!!" גיל אין לי מילים אפילו להודות לך כל מילה תחטא להרגשה שאני מרגישה כרגע אמרת לי את המילים הנכונות אמרת לי את הדברים הבעייתים בכנות, וכן את הטובים בכנות תודה לך! ואוו אתה באנת נפלא ושוב אני מעריכה את הכנות ועל זה שהיית פה ברגעים הקשים שלי תודה מכל הלב מיכלי

גיל גיל

New member
מיכלי...

אין לי מילים... הלב שלי כל כך מלא עכשיו שאני לא יודע מה לומר... הלילה אישן טוב... לילה טוב.

deep ocean

New member
שנינו נישן מעולה!

אני גם בדרך למיטה מחר אני צריכה לקום בעשר אשתו של אח שלי ילדה בן אתמול!!! (קטע מעניין, היא ילדה בדיוק ב-24:00 והיו צריכים להחליט לאיזה יום הוא שייך) ואני הולכת לבקר אותם מחר זה האחיין ה- 8 שלי, אתה קולט? מדהים!! טוב יש לי 3 אחים ואחות כולם מבוגרים ממני (טווח גילאים שלהם 31-36) ואני הרי בת 25 איזה הפרש לילה נהדר קסום ונפלא!! הולכת לישון עם חיוך!!! גיל תודה לך!!!! כן לך!!!!!! מיכלי

deep ocean

New member
והערה אחרונה בקשר לשלדית

בתמונה 2 זאת פשוט הזווית בה אני עומדת/יושבת כשהלכתי באופן רגיל העצמות שלי לא בלטו ככה די מגעיל אם העצמות היו נשארות במצב הזה בכל מצב. הן לא נשארו ככה... זהו הלכתי סופית

Kaya

New member
כולם הולכים לישון ביחד ?!?!?

גם אני רוצה !!!! רגע... גילגיל... יפעת גם תהיה ???
וחנה???? רררר......... עם מי אתה ישן בלילה????? מתוקים שיהיו לכם חלומות פז, דלק וסונול.... רציתי גם ללכת לישון אבל ה´ריח´ שעולה השכנים קצת העיר אותי
חוצמזה אני חייבת לסיים לסדר את הבית.. (עוד פעם חטפתי קריזה על הרהיטים...) מן תחביב כזה של שעות הלילה... אוהבת, מרג.

Kaya

New member
יפה !!!!!!!!!!!

מדהים לך קצוץ !!!!!! פשוט יפה !!! אין לי מה להגיד עליך חוצמזה: את אחת הבחורות המדהימות שהכרתי. אני מספרת בגאווה עליך, יש לך את הכח הזה ... כן, זה שכולם מדברים עליו ומחפשים אותו - לך יש את זה !!! טוב, זאת בטח לא הפעם הראשונה שאומרים לך...
והחיוך..... בונבון ! מתוקה, חושבת עליך כל הזמן, מרג.

למעלה