אבקש את עזרתכן במתכונים לעוגיות

kisses

New member
אבקש את עזרתכן במתכונים לעוגיות

פריכות מתוקות שיש להן הצלחה אצלכן
 
אני שונאת להכין עוגיות

זה קשור לאופי חסר הסבלנות שלי. אני לא מבינה למה צריך להתאמץ ולהכין בצק משלל מרכיבים, רק בכדי ללכת ולפרק אותו שוב לחתיכות קטנות. לכן עוגיות אני קונה.
 

אתי@

New member
גם לי אין סבלנות לעגיות אחרי שעשיתי

את העוגיות הפריכות של אמא של צליל ואופק (אני מקווה שאני לא מתבלבלת). ודרך אגב, הן יצאו משגעות.
 

kisses

New member
אני דווקא מאוד אוהבת לאכול דברים

שאני עצמי אפיתי
 

Hadar p

New member
אני הכנתי את עוגיות השושנים וגם

עוגיות ריבה עם חור. סנדביץ באמצע ריבת תות ולמעלה חור בעוגיה העליונה... מעוניינת במתכון?
 

kisses

New member
יש לי את המתכון לעוגיות שושנים

לא יודעת הן לא יוצאות מוצלחות אשמח לקבל מתכון לעוגיות הריבה
 

נופר30

New member
יש לי בבית ספר שלם שתמיד יוצא מוצלח

והכי חשוב מהיר אני אקליד לך בערב
 

נופר30

New member
אז ככה

עוגיות קלות : עוגיות סבתא ( עוגיות פושטיות לתה ) עוגיות לדרך ( גם לתה לדעתי ) עוגיות סולת כעכי סוכר עוגיות שמנת עוגיות בעיטור קוקוס עוגיות לתה עוגיות רום עוגיות לימון עוגיות שקדים : רקיקי שקדים וחמאה במילוי ריבה כדורי שקדים בעיטור אגוזים משולשים פריכים במילית שקדים עוגיות בהירות משקדים חלוטי ם עוגיות שקדים יבשות מעוייני חמאה בקציפת שקדים זהו בנתיים יש גם עויגות אגוזים ובוטנים עוגיות חמאה עוגיות ריבה עוגיות בריאות עוגיות ממולאות ועוגיות מלוחות אם לא מספיק אני מוכנה לחפש לך בתוכנה או בניירת שלי
 

Hadar p

New member
עוגיות ריבה- מפורום מתכונים

אני הוספתי עוד איזה 50 גרם קמח אחרי שהבצק היה במקרר כי הוא נראה לי דביק מידי! כך לא יכולתי לרדד אותו אפילו! את העיגולים הכנתי אחרי רידוד ע"י כוס ואת העיגולים הקטנים עשיתי עם מבחנה כזו שמחלקים בארועים שתיה על הרחבה.... עוגיות ריבה מעולותו fairy_mi / מתכונים מתכון שנלקח מאופה אוסטרי, עוגיות טעימות ויפות למראה: עוגיות ריבה מעולות החומרים: 300 גרם קמח 200 גרם מרגרינה (השתמשתי בחמאה כמובן) 100 גרם א. סוכר (1 שקית) 1 ביצה 1 שקית סוכר ונילין לקישוט: אבקת סוכר אופן ההכנה: ללוש כל החומרים לבצק חלק, לקרר במקרר כשעה. לרדד על משטח מקומח ולקרוץ עיגולים, שורה אחת של עיגולים רגילים ושורה שניה של עיגולים עם חור קטן באמצע. לאפות להזהבה. למרוח מעט ריבה על העיגול השלם ולכסות בעיגול בעל חור. לבזוק אבקת סוכר לקישוט. מקור המתכון: יעל מוינה, פורום Ynet
 

kisses

New member
לא הבנתי

קודם אופים את הבסיס עד להזהבה ואחר כך שמים את הריבה מכסים בעיגול השני ומכניסים עוד פעם לתנור?
 

fila

New member
ליאת

אופים חלק את הכל מראש ולאחר האפיה עושים סנדביצ´ים עם הריבה
 

Hadar p

New member
לא זה ככה: אופי בשני תבניות

תבנית אחת עיגולים שלמים, תבנית שניה עיגולים עם חור עד להזהבה.... כשזהוב מוציאים מהתנור מורחים ריבה על העיגולים השלמים מכסים בעיגול עם החור וזהו! לדעתי אפשר להכין גם עוגיה בלי חור ופשוט לעשות סנדביץ כזה של 2 עוגיות שלמות! בכל מקרה החור הוא ליופי כזה כי הריבה מבצבצת ממנו....
 

נופר30

New member
מה החום שאופים (180?) ואיזו ריבה

הפושטיות בטעמי משמש ותות ? או משהו מעט יותר איכותי ?
 
למעלה