אברווד ב 18:30??! יס נפלו על הראש??

חופית19

New member
אברווד ב 18:30??! יס נפלו על הראש??

מדובר בתוכנית הכי מסוכנת שקיימת היום, זו תוכנית שעל פני השטח נראית מאוד רגישה ומשפחתית אבל מתחת משדרת מסרים סמויים אנטי משפחתיים ומתירנות מינית ועוד.. מי שלא יודע הסדרה "זכתה" בשנה שעברה בתואר הסדרה הבלתי חינוכית של 2004 באגודה של ההורים האמריקאים!! היא עקפה את הסופרנוס, סאות'פארק ואת המגן! תשדרו אותה לא לפני חצות!!! לא בשעה שילדים קטנים רואים.

Aviad1987

New member
בואי נגזים, בסדר?

זה ערוץ נישה שמיועד לקהל מסויים שאני מאמין ידע להתמודד עם המסרים האלה. אני בטוח שביס מבינים את הנושאים הרגישים בה הסדרה מטפלת וידאגו לשים אי אילו אזהרות בנוגע לגיל הצופים. מה גם שאני די בטוח שאנשים שבגילאים כמו 14-15 לא יאלצו להתמודד עם הסדרה כי הם בכלל לא יראו אותה. אל דאגה.

חופית19

New member
זה ערוץ שמשדר גם

את סמולוויל ו OC הסדרות האלה מאוד פופולריות גם בקרב גילאי 12- 14, אחותי וחבורתיה מאוד אוהבות אותן, אז למה שהן גם לא תראנה אברווד?? ואני ממש לא מגזימה, בעונה הקודמת דברו שם על אורגיות של ילדים בני 13. אני לא אומרת לא לשדר, אבל שישימו אותה בחצות.

TheCharm

New member
איזה חצות? מה, התחרפנת?

בחצות של יום שישי מי יראה כזאת תוכנית? אנשים ביום שישי יוצאים, לא רואים סדרת דרמה. ויום שבת? יום שבת בלילה זה זמן של שידורים חוזרים ליום העובר. ורגע, OC זו לא סדרה שמדברת על דברים "לא חינוכיים"? סמים? גניבה מחנויות? הריון לא רצוי? אלכוהוליזם? מרד בהורים? אבא גייז? ולמעשה, נעזוב את OC. ניקח את "מגרש ביתי", ש"אווברווד" תחליף ויש להן משבצת זהה. במגרש ביתי גם לא היה הריון לא רצוי? מרד בהורים? נערה ביסקסואלית? נער הומופוב? אבות ואימהות חד-הוריים? התמכרות למשככי כאבים? נו, באמת!

TheCharm

New member
אה, ואגב, הרשימה

של 2 הסדרות והתכנים ה"לא חינוכיים" שלהם רק נמשכת, עם התאבדות, נישואים בגיל מוקדם ועוד.

חופית19

New member
אבל אוסי ומגרש בייתי זה טראש

אף אחד לא לוקח הדמויות והעלילה ברצינות, גם כל הטיפול שלהם בנושאים האלה זה בצורה הכי טרשית אמריקאית שיכולה להיות, באברווד זה לא ככה, וזה מה שמסוכן בה.

TheCharm

New member
סו וואט?

מה זה משנה מה הטיפול של זה? להיפך, זה רק מוכיח כמה שאני צודק. טיפול טראשי מראה את כל הסיפור בדרך כלל כחסר-פתרון, הוא מציג את זה מלוכלך, ואילו באווברווד, ממה שאני יכול להבין בהודעות שלך, כל דבר מנותח היטב - כלומר, זה לא שילדים קטנים יבואו במקרה, יראו את הסדרה וישארו עם הלם. זה ילדים קטנים שיבואו במקרה (למרות שהם לא צריכים לעשות את זה, ובטח שלא לבוא בטענות אחרי זה כשהם האחראים היחידים על התכנים שהם רואים והסדרה מסומנת מראש לא לגיל שלהם), יראו את הסדרה, וישארו עם ידע, מה הסיבות, מה הבעיות, והכי חשוב - מה הפתרונות. חוץ מזה, שהדור הזה הרבה יותר מתקדם מכל הדורות הקודמים. את תוכלי למצוא ילדים בני 8 שתוהים מהי הזהות המינית שלהם, ילדות בנות 10 שמאבדות בתולין, וילדים בני 9 שמתחילים לאונן. נו, באמת.

TheCharm

New member
נכון!

כי 16:00 אחה"צ בימי שבת היה ה-ר-ב-ה יותר טוב. נו, באמת. צ'וס יור באטלס.

חופית19

New member
זה היה פשע שחשבתי שלא יחזור

ושלחתי מלא אימיילים לרשות השניה והם טענו שזו סדרת נוער ומקומה אחר הצהריים, כנראה שלא בודקים את הסדרות שהם משדרים. חשבתי שאולי יס יתחשבו קצת יותר...

TheCharm

New member
ליס,

או ליתר דיוק לערוץ הספציפי הזה, אין מרחב זמן כל כך גדול שהוא יכול להניף כל סדרה מתי שבא לו. יש לו בסך הכל יומיים, שחצי מהם הם בעצם שידורים חוזרים. שלא נדבר על זה שיש ללוח השידורים שלהם בסופי השבוע מבנה אחיד, שמחולק לרצועות, ולפי דעתי המבנה הזה מצוין, ואין סיבה שכמה ילדים שלא יודעים מה לראות ומה לא יהרסו אותו.

בוביץ

New member
זבלנית שכל

נכן הסדרה עוסקת בדברים כאלה אבל היא לא מטיפה לזה ההפך היא מטפלת בדברים האלה ומראה אם כבר איך לטפל בזה ודבר שני הילדים כיום בגיל כזה כבר יודעים הכל אז בוא לא נשחק את עצמנו תמימים.

TheCharm

New member
../images/Emo45.gif

חח, לא שמתי לב שכתבת את זה. זה בדיוק מה שאני כתבתי כרגע

בוביץ

New member
זבלנית שכל

נכן הסדרה עוסקת בדברים כאלה אבל היא לא מטיפה לזה ההפך היא מטפלת בדברים האלה ומראה אם כבר איך לטפל בזה ודבר שני הילדים כיום בגיל כזה כבר יודעים הכל אז בוא לא נשחק את עצמנו תמימים.

snier1991

New member
תודה הכשיו אני מבין שאין צורך

להתיחס לאגודה הזאת היא שמה את אוברווד עם וויל וגריס פשע מן העבר!!! לאס וגאס csi ושני גברים וחצי מה כל כך נורא בסדרות האלה שישחיטו את הילד נראה לי שהם פשוט חיפשו כל תוכנית פשע וסיטקומים שבאמת מצחיקים (שני גברים וחצי מצחיקה?). אני מופתע שלא ראיתי את חוק וסדר ברשימה.ואם כבר "סדרה לא לילד" אז חוק וסדר מדור מיוחד באמת קשה לצפייה אבל היא גם הרבה פחות טובה מהמקורית (זה לא אומר שאני לא צופה בה). והערה קטנה הסופרנוס עמוק באדמה סקס והעיר הגדולה סאותפארק גברים עם כבוד וכל זה הם סדרות כבלים לכן הם לא ברשימה

TheCharm

New member
קובעת? למה מי היא

שתקבע מה חינוכי ומה לא? כמה אנשים משועממים, ראו תוכנית, אחרי זה לא היה להם מה לעשות, אז הם החליטו לעשות קצת וו-הו. אם הסדרה מסומנת לאיזה גילאים היא מתאימה, בהתאם לתכנים שלה, אין שום סיבה בעולם שהם יבואו בטענות, ודיבור על כל העניין הזה של הגזמות כבר היה לנו ממש לא ממזמן בנושא על הפרסומת של "הכי גאים שיש" באמצע היום. את מוזמנת לחפש את זה בתחתית העמוד. וזה, לפי דעתי, באמת בעיה רצינית, כי פרסומת לא מסומנת בצורה ממש ברורה לאיזה גיל היא, ואתה יכול פשוט לזפזפ לשניה ולראות משהו כזה.

Aviad1987

New member
אז ילד יזפזפ לשניה ויראה

יראה מה בדיוק? פרומו? בטח זה ישאיר לו צלקת לכל החיים.

TheCharm

New member
אויש נו!

יש ילדים קטנים שחונכו ל"הומואים? רע!". ותאמין לי, שאני מכיר לא קצת כאלה, משפחות מטומטמות שכאלה. ותאר לך מה קורה כשילד, או הורה, שמחונך/מחנך בצורה הזאת, והוא יראה את הפרומו הזה. אז כן, זה חמור. זה בדיוק כמו שBlue TV משדר רק בלילות! תכנים מיניים בערוצים פתוחים לכל דבר בשעות כאלה לא אמור להיות. בכלל, נסה להיכנס לנעליים של ילד שחושב ש"אסור להיות הומו", ואז הוא רואה שני בחורים מתנשקים בטלוויזיה. ילד בן 6 סה"כ. מה אז?

למעלה