אברווד ב 18:30??! יס נפלו על הראש??

חופית19

New member
תגובה

חסרי חיים ובתולים = ילדים טובים, אני מתה על הילדים האלה. אחותי כרגע מתנדנדת בין הכסאות, אני חושבת שסדרה כמו"אברווד" תגרום לה לקיים יחסי מין בגיל מוקדם. ופורנו זה הרבה יותר עדיף על סדרה כמו "אברווד" כי בפורנו אין רגשות, אין עומק והכי חשוב - אי אפשר להזדהות עם הדמויות.

אה, עכשיו זה רע להזדהות../images/Emo168.gif

עם הדמויות בסדרה. וואו, את עושה מילדים כאלה סתומים לאללה. את מודעת לזה? "היי, ראינו בסדרה ילדים בני 13 עושים אורגייה.. בוא גם אנחנו נעשה! כי אנחנו קופים שמחקים כל דבר שמופיע על המסך". אברווד סדרה נפלאה. אני רק מקווה שאחותך כן תצפה בה. ואם תאסרי עליה, תהיי בטוחה שהיא תוריד מהאינטרנט יחד עם הפורנו שלה.

אל תיהיהי מגוחכת בבקשה ממך..

זה שאת כבר חושדת בה זה סימן לזה שאין קשר לסדרה אברווד שעוד לא התחילה לשדר בכלל. החבר'ה של היום הם על הפנים,מעשנים סקס בגיל מוקדם בקיצור כל הפאקצות למיניהם..עדיף שתדברי עם אחותך שיחה אחת על אחת מאשר לעקוב אחריה,דבר שפוגע ומביך כל אחד,בעזרת השיחה אני חושב שהיא תבין יותר טוב ואת תיהיה רגועה בעצמך.

חופית19

New member
נורא קל

לשבת על הכסא ולתקתק על המקלדת כמה אחרים לא בסדר, נראה אותך, אם אחותך תתדרדר לפורנו ולסדרות נוער של WB, נראה אם אתה תשב בשקט ולא תעשה דבר. אני לא יודעת כמה מכם רואים "אברווד", אבל הבעיה העיקרית שם היא שהדמיות מאוד אנושיות אבל יחד עם זו עושות דברים גועלים, פרק אחד אפרם מתמזמז עם חברה שלו ובזמן שהוא מוריד את הבגדים הוא גומר, למה בדיוק ילדות בנות 12 צריכות לראות את זה? או את איימי, באמת דמות שכל אחת יכולה להזדהות איתה, היא מתנתקת מהמשפחה שלה, לוקחת סמים והולכת לרופא לבד לקחת גלולות נגד הריון בלי שההורים שלה ידעו, והרשימה עוד ארוכה... למה משדרים כזו סדרה אחר הצהריים?? זה פשוט פשע נגד האנושות, לא פחות.

shulak14

New member
יש עשרות סדרות כאלו

בעשרות סדרות נעורים טובות מראים בעיות. אולי תלכי לכמה סדנאות, מכון אדלר וכו' ותלמדי לדבר עם אחותך במקום לעקוב אחריה ולפחוד. רק מלקרוא את ההכללות שלך על ילדים מקובלים ולא נראה שיש לך עוד הרבה ללמוד. ותתפלאי פורנו בגיל 12 הרבה יותר מסוכן. עדיף להזדהות עם דמויות אנושיות שגם טועות (וזה לא מגבילים על זה מדברים) מפורנו שעושה דה הומניזציה לסקס ולעושים אותו.

חופית19

New member
טוב, אז אני חולקת עליך

שאני צופה בפרונו אני לוקחת את זה כמשהו די רחוק , סתם בידור זול, זה בחיים לא ישפיע עלי. ועומת זו, סדרת טלוויזיה זה משהו אחר, במיוחד סדרות נעורים בהן הצעירים מחפשים דמויות להזדהות איתן, הצעירים האלה מתחברים אל הדמויות ושומרים להן מקום בלב, הדמויות האלה משפיעות הרבה יותר מאשר איזה בלודנה שגומרים לה בפה. חבל שאף אחד לא מסכים איתי בקשר לזה.

אמרתי לך את צריכה לדבר איתה

ולהפסיק לחשוש שהיא תקיים יחסי מין ולעקוב אחריה. דרך אגב את צופה בפורנו?!!!!?!!?!!?!?1? איך זה? צוחק

shulak14

New member
רגע, גם את בת 12

ההשפעה של פורנו על ילדים ומבוגרים שונה.

TheCharm

New member
אני לא יודע למה את כל כך רדודה

מה פתאום "אברווד" מפריעה לך ולא "מגרש ביתי" ששודרה באותה משבצת או "The O.C" ששודרה 45 דקות אחרי? אולי את חושבת שהדמויות האנושיות ב"אברווד" לא אנושיות ב"מגרש ביתי וב"The O.C"? כי אם זאת בעיה, אז אדם מטומטם כל כך שיעשה אורגיה כי ילדים בני 13 בסדרת טלוויזיה עשו או יעשו סמים בגלל שדמות בטלוויזיה עשתה - אז הוא מספיק מטומטם גם כדי לא להבדיל בין דמויות אנושיות ולא אנושיות. ואותו דבר יהיה עם המעמד של "אברווד" מול פורנו. היא לא תבדיל שפורנו זה משהו זול ולא נכון בכלל לעומת אברווד, אם היא, וכל אחד אחר שרואה את הסדרה, יעשו דברים רק בגלל הסדרה. וחוץ מזה, צאי מזה, את לא אימא שלה, ואלא אם כן את רוצה לריב איתה חזק, אז כדאי לך לפחות להגיד לה שהצצת לה בפרטיות, כי במוקדם או במאוחר היא תעלה עלייך, ואז זה יהיה ממש - אבל ממש לא נעים

חופית19

New member
מגרש ביתי

שעממה אותי אז הפסקתי אחרי הפרק השלישי. אבל הדמויות באוסי הן קריקטורות סבוניות בטירוף, לכן לא איכפת לי גם שיתחילו לחסל זקנות ברחוב.

../images/Emo168.gif

מגרש ביתי היא סדרה מעולה בעונה 2. ההתפתחויות שם מדהימות. את עונה 1 ממש לא אהבתי.

TheCharm

New member
../images/Emo45.gif

עוד אחד שמסכים, למרות שהרוב אומרים שהעונה הראשונה טובה יותר. נכון, היו כמה פרקים ממש טובים בעונה הראשונה, אבל בעונה השנייה הרבה יותר, כי העונה הראשונה הייתה איטית ובלי שום סוג של קצב.

Yaki J

New member
אני מקווה בשביל אחותך שהחבר שלה לא

ינותק מהמכשירים בבית החולים אחרי שחיכתה לו כל השנים שהיה בקומה (כמו איימי), אני מקווה בשבילה שהיא לא תסתובב בחברה רעה ותנסה סמים כי אין לה אוזן קשבת אצל ההורים האטומים שלה (כמו איימי) שהיא לא תיכנס להריון ממי שהיא עושה עליו בייביסיטר (כמו מדיסון) אבל שתהיה חכמה כמו דיליה ומחוננת כמו אפרם וגם שתהיה מספיק אחראית (כמו איימי) לדאוג לאמצעי מניעה כדי לא להכנס להריון או לחטוף איידס. נורא קל להציג "דברים שקרו בסדרה" במנותק ממה שגרם להם לקרות או ממוסר ההשכל וההשלכות של המעשים האלו על דמויות אחרות. לזעוק פה בהתחסדות שהסדרה משחיתה את הנוער מאד קל, לנסות להבין מה רואים בה זה כנראה קשה לך. ואם זה פשע נגד האנושות את מזומנת לפנות לכתובת הזאת - http://www.hrw.org/campaigns/september11/ ולדווח להם.

Tinty

New member
../images/Emo45.gif

אגב, כאח בן 14 לאחות בת 12, אני יודע שאנחנו רואים (כל המשפחה) את "One Tree Hill" ו"The OC" (למרות שהאחרונה מומלצת לצפיה מגיל 14 ומעלה), ואם היא לא מבינה משהו, אנחנו מסבירים לה באופן פתוח וגלוי - כך שמגיל צעיר היא מבינה מה מותר לה ומה אסור; היכן עליה להפעיל שיקול דעת והיכן עליה לסרב להצעות שונות. בסופו של דבר, איננו רואים אזכורים במחשבה לאתרי פורנו, אני לא מוצא פאקטות של סיגריות בחדרה וכן הלאה... כאשר היא צופה בסדרות כאלו, היא לומדת להבין את השלכות מעשיה בגישה הפתוחה, והיא מבינה שדברים כאלו מותרים, אבל מזיקים - ולכן היא לומדת לנהל את חייה בעצמה, כבנאדם שמודע ל"רעות וחולות" כסיגריות, סמים, סקס בגיל צעיר, הריון בלתי רצוי ועוד, אך יודע להמנע מהן. כתוצאה מכך, בניגוד לילדים אחרים בגילה (וכנראה כמו אחותה של חופית19), היא לא מתחילה לעשן סיגריות או לגלוש באתרי פורנו "בגלל שזה אסור". היא מודעת להשלכות של דברים כאלו, וסביר להניח שלא תתקרב אליהם גם בגיל מאוחר יותר. כיום, אני סומך על יקי ושאר אנשי yes Weekend, שלא יביאו סדרות שבאמת נחשבות ל"פשע כנגד האנושות", אלא סדרת נעורים עם מוסר השכל כלשהו, שבאמת תתרום משהו מעבר להעברת שעת צפיה מהנה. חוצמזה, אם אתם מחפשים סדרה שבאמת מציגה תכנים בלתי ראויים לילדים מתחת לגיל 14 לפחות, לכו לערוצי הכבלים (ע"ע HBO). על התכנים הללו אפשר להתלונן, ואולי התלונה אפילו תחשב לגיטימית (על הבאנגים, החשיש, הקללות והסקס ב"פמליה", לדוגמה, אפשר להבין מדוע תתלוננו - למרות שהסדרה מציגה את החיים בלב השואוביז, בהוליווד כמובן), אך על תכנים שמוצגים בערוצי הברודקאסט בארה"ב, שעליהם מופעל רוב כוחה של הצנזורה האמריקאית, אני סומך שיצאו "נקיים" מעירום, עישון סמים ודברים שילדים בני 12 באמת לא אמרים לראות.

MiriOrit

New member
שאלה..

אין לי מושג מה זאת התוכנית הזאת - למה היא כ"כ נוראית? ועוד משהו - זה התוכנית עם מרשיה קרוס בתפקיד אורח?

כן, היא עם מרשה קרוס.../images/Emo13.gif../images/Emo168.gif

באמת תפקיד מעולה היא עושה שם. והיא לא נוראית בכלל. חופית הזאת מגזימה מאוד, כי היא מראה נושאים שבני נוער מתעסקים בהם היום (סקס, למשל). אבל למרות כל הדברים האלה היא דרמה משפחתית לכל דבר. תקראי את התגובות פה. ובאמת, היא סדרה מעולה.

TheCharm

New member
וואלה, כל השרשור הזה

והדסקוסים גרמו לי לרצות לראות את זה. אפילו שלא רציתי כי זה מהאמצע. יא
ומרשה קרוס זאת ברי ואן דה קאמפ, נכון? (לא מעריץ דגול מידי של עב"ן)

למעלה