אברווד ב 18:30??! יס נפלו על הראש??

kalay

New member
לא הבנתי מה ניסית להגיד?

אז ילד שחונך ל"הומואים - רע" יראה את הפרומו. מה יקרה לו?

Yaki J

New member
"אגוד ההורים של אמריקה" הוא למעשה

ארגון אמריקאי ימני ואולטרה שמרני, שגם לא מחבב במיוחד גם הצגה של מיעוטים על מסך (נו ההם, השחורים ההיספנים וה.. א.. איך קוראים להם? יהודים) או כל מה שישבור את ההגמוניה הלבנה תואמת שנות ה-50 שלהם. תחת אמתלה של טובת הילדים הצופים הם ממהרים להטיל חרמים על סדרות שלא מציגות אג'נדה נוצרית שמרנית ימנית שמתיישרת לפי הקוד המוסרי הצבוע של מדינות הדרום. היה די ברור שהם יגנו סדרה כמו אוורווד. יותר קל להם עם סדרות אלימות ובוטות כמו סופרנוס וסאות' פארק מאשר סדרה אינטלגנטית, כתובה היטב ואמיתית כמו "אוורווד". אגב, מדובר באותו ארגון שהעניק ציון לשבח ל"ווקר". אני מניח שעדיף ביעיהם גלוריפיקציה של אלימות חסרת בינה ודיאלוגים אוויליים על פני סדרות מציאותיות וכתובות היטב. הורים לידלים שאינןם מעוניינים שיצפו בהם מוזמנים להרחיק אותם מהמסך.

shulak14

New member
אתם אמיתיים ? זה פורום טלביזיה

או הנוצרים השמרניים באמריקה והמקבילה הישראלית ? נכון שזה בעייתי שד"ר בראון משכנע את מדיסון לעזוב במקום לתת לזוג להתמודד. בסידרה טובה יש בעיות זה עושה אותה טובה. להכתיר את ריבה כסידרה חינוכית ואת אברווד כמסוכנת זו בדיחה. אגב, הורה אחראי שיש לו בעיה עם סידרה מסויימת דואג לעקוב אחריה ולנצל את הנושאים הבעייתים לשיחות משפחתיות. בכל מקרה כל סדרות האלימות מסוכנות הרבה יותר. ושימו לב שג'ואן מארקדיה (שלפי כל קנה מידה לא פלא שאושפזה עם ההזיות שלה) היא מקום ראשון בסדרות ה"חינוכיות" מראה בדיוק מי הגוף שעורך את הדירוג הזה . ושאלה חשובה (אני לא ביס ורוצה להכנס לשכנים לראות). אברווד תשודר בשישי אחה"צ ומתי יהיה השידור החוזר ??? תודה. שולה

TheCharm

New member
כנראה ש

השידור החוזר יהיה זהה לשל מגרש ביתי (כלומר ב-2 בלילה של יום שישי, 13:50 של יום שבת, ובבוקר יום שישי שאחרי). וזה לא פורום טלוויזיה, זה פורום yesWeekend, רק לשם הקטנוניות

shulak14

New member
ל -TheCharm עוד שאלה

ומתי כל זה מתחיל (אברווד) ? אגב, כמעט שלחתי לך מסר. נורא שמחת אותי בדיווח שהוט קנו את המירוץ למיליון, יש לך מושג ממתי AXN ישדרו את זה ? ושוב תודה. שולה

TheCharm

New member
אממ

אברווד מתחיל בעוד שבוע (יום שישי הבא). אממ, קודם כל אם אני לא טועה נקנו רק 3 העונות הראשונות של הסדרה, ואם אני לא טועה אז יקי אמר גם שיש להם עדיין את הזכויות של 3 העונות הראשונות (לyes) וAXN יקבלו את האישור לשדר את זה רק ביולי 2006 אם אני לא טועה.

את נפלת על הראש.../images/Emo168.gif

אני כל כך לא סובל את האנשים שחושבים שאנחנו כאלה תמימים. מסכים פה עם TheCharm, שאמר שילד בן 6 תוהה על הזהות המינית שלו ובן 9 כבר מאונן. אולי לא קראת בעיתון את הכתבה על הילד בן 12 שניסה לאנוס בת 11. תעשי לי טובה. לחשוב שבני 11 עוסקים בחשיבה על המומנינים וטאו טאו זה נאיבי וזה שטויות בשכל. ואני מקווה שאני אומר את זה בצורה ברורה. אוורווד מאז ומתמיד הראתה מה לא צריך לעשות, והעלתה נקודות מעולות ומעמיקות לגבי החיים. אני כן מקווה שילדים בגילאי 10-15 ייצפו באוורווד. אני מאוד מקווה.

חופית19

New member
אני מבינה שאין כוונה לשים את זה

בחצות? לפחות תשימו את זה בשעה 22:00 שעה שהילדים הפופולרים והמושפעים יוצאים לבלות בימי שישי, לשאר הילדים הלא מקובלים אני לא דואגת, כי הם חסרי חיים ובתולים ולכן לא יכולים להיות מושפעים מהסדרה הזו. אז לפחות תעשו את המאמץ הזה, כי אחותי הקטנה כבר ממש השתנתה ממתי ששמנו לה אינטרנט, גם בדקתי את ההיסטורי וראיתי שהיא נכנסנה לשלל אתרי פורנו, ואני פשוט לא רוצה לגרור אותה יותר ויותר לדברים כאלה..

מה אכפת לך?../images/Emo168.gif

יש ילדה שלא נכנסה לאתרי פורנו? היא ילדה, היא לא סתומה. ולצערי, זה מה שילדים בגילאים האלה די עושים היום. זה לא הופך אותם לזונות וזה לא הופך אותם לשיכורים חסרי עתיד. זה פשוט ככה. וב-6 וחצי זה לגיטימי לגמרי לשים את אוורווד, כי היא עדיין דרמת משפחה לא משנה איך מסתכלים על זה.

TheCharm

New member
אוקיי.

קודם כל, לא משנים את שעת השידור של סדרה שבוע-שבועיים לפני שהיא מתחילה. עכשיו, חוץ מזה, את ואחותך הן לא הצופות היחידות של הסדרה. כמו שנאמר, 18:30 היא שעה לגיטימית. הסדרה מסומנת עם סימון הגיל המתאים לה, ומעבר לזה, אין מה לעשות. אולי כדאי שתדאגי לדברים האמיתיים במקום לזבל לנו במוח עם דברים לא מוסמכים, שהרי אותו איגוד ההורים האמריקאי הוא לא הגורם המכריע בלוח השידורים הישראלי, וגם לא ממש בזה האמריקאי.

את סותרת את עצמך לא?

את אומרת שאחותך בעצם פופולרית ויוצאת ימי שישי,היא גולשת באתרי פורנו(חחחחחח) ולה את דואגת. אבל לילדים החסרי חיים והבתולים את לא דואגת...משמע אחותך פעילה מינית אז אין לך מה לדאוג. והבנאדם הכי חסר חיים היא את! וזה משום שאת עוקבת אחרי צעדי אחותך ומגלה דברים שאת לא אמורה לגלות. ומה הבעיה שלך לא הבנתי לגבי הסדרה? מה ניזכרת בזה עכשיו? אני מזכיר לך שאחותך גולשת באתרי פורנו אז הסדרה הזו לא אמורה לגלות לה דברים שהיא לא אמורה לדעת.

TheCharm

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

משום מה אני נתקל לאחרונה יותר מידי במקרה הזה שאנשים עושים דברים טיפשיים, ואז מנסים לכפר על זה כשעושים דברים טיפשיים יותר. במקרה הזה, אותה מתלוננת, אומרת דברים שטותיים על כך שזאת סדרה שצריך לשדר בחצות למרות שזאת סדרה שאולי יש בה נושאים לא חינוכיים אבל הם כן מטופלים, ואז כדי "לכפר" על זה היא אומרת שהיא עושה את זה מדאגה לאחותה, מספרת לנו על הפרת הפרטיות הממש לא הכרחית שלה, ועוד אומרת לנו שהיא לא דואגת ללא מקובלים בגלל שהם חנונים, זה פחות או יותר תקציר המילים שלה. איזה מזל שאת לא רדודה גם.

למעלה