אברווד ב 18:30??! יס נפלו על הראש??

shulak14

New member
תודה על המידע. הפרסומות

הן מכה וחוסר התרגום גם קצת אבל העיתוי לא מפריע לי. מאחר ואני בטוחה שאני ממש לא בגיל שלכם, כבר גיליתי שכל שידור חוזר פעם ותוכנית שנמצאת היום בערוץ מסוים תיקנה ביום מן הימים על ידי ערוץ אחר. בניגוד לשון אם הייתי יכולה לא הייתי מתלבטת כל כך אלא מזמן מנסה את יס (מה הוא לא יודע שאפשר להתחרט ולעבור בין החברות ?), אבל אני מקליטה המון ורואה הרבה סדרות בזמן שאני מקליטה משהוא אחר, כך שיס בשבילי זה לפחות שני ממירים ושני מכשירי וידאו. פשוט לא נוח לי.
 

JTיXל

New member
אה........אז זה אתה מנהל סטאר וורלד

אז אתה הוא זה שמחליט איזה סדרה תיהיה בסטאר וורלד ומתי....
 
WTF?!../images/Emo168.gif

אין, שאלתי אותם. הייתה להם האפשרות לבחור בין עב"נ ל-LOST, והם בחרו בעב"נ כי היא יותר מצליחה.
 

TheCharm

New member
כפי שצוין

עב"נ תשודר אמנם בסטאר וורלד, אבל בסטאר וורלד שלא משדר בארץ. וזה שהם בחרו בעב"נ לא אומרים שLOST לא תשודר לעולם
 

Aviad1987

New member
הוט תמיד ידעו שהרכש של יס

עולה על שלהם. בעניין המקור אני מקווה שיס תשתפר. למען האמת אני בטוח שיס תשתפר. קודם כל שנה הבאה היא תפיק לפחות 7 סרטים לקולנוע (שזה מכובד ביותר! גם השנה 2 מהסרטים הבולטים בתחרות האוסקר הישראלי שישודר באופן אירוני רק בהוט - במימון של יס) וגם כי יש דרמות על הפרק שאני מקווה שיצאו לפועל.
 
כן, זה לא קשור../images/Emo168.gif

במכתב ששלחתי (ועוד מעריצי לוסט בעלי YES) לסטאר וורלד, הם אמרו שניתנה להם האופציה לבחור או ב-DHW או ב-LOST, והם בחרו ב-DHW בגלל הפופולאריות העצומה שלה.
 

TheCharm

New member
בכלל, אפילו הוט

לא מתווכחים אם העובדה שהרכש שלהם לא משתווה לזה של yes, אני חושב. וזה שווה לזה ש-yes לא מתווכחים אם העובדה שהמקור שלהם לא משתווה לזה של yes, אני חושב. אבל זה לא שהם אומרים גם שמה שלהם יש גרוע, כולנו יודעים שלא (אם זה הצפת הסדרות הנוסטלגיות הישראליות ו"השיר שלנו" במקור של yes או "ורוניקה מארס" ו"אבודים" ברכש של hot)
 

Aviad1987

New member
אתה מתעלם מהעובדה

שהיא לא תשודר בסטאר וורלד שמשודר כאן לארץ (לפי מה שיקי אומר). לדבר איתך זה כמו לדבר לקיר ולא רק בפורום הזה כדאי אולי שתפנים קצת תרבות דיון ותקרא הודעות של אחרים לפני שאתה מתייחס לאנשים שכותבים אותם ולדעות שלהם בביטול. DVDיים של דיסני יצאו בארץ. העניין הזה של רכש שרואים מנויי המתחרים הוא עניין דו כיווני ואני בטוח שיהיו עוד סדרות של הוט שאנחנו נהנה מהם. בשורה תחתונה אני לא רואה תחרות בכלל בין הרכש של יס לרכש של הוט אבל אין לי מושג עוד מה הוט ויס מתכננים לעונה הבאה אז אני אדבר יותר מפורט אחריה.
 

Tinty

New member
יש להם קשר טוב עם "דיסני" וABC

לאחר הקניה של DHW, ויכולהיות שיבחרו לקנות את HOT (אולי במסגרת "עסקת חבילה", עם העונה השניה של DHW. אני לא מבין בעניין (ואין לי, כמובן, נסיון בתחום), אך יכול להיות שיקי יוכל לשפוך קצת אור על הנושא...
 

Yaki J

New member
אני מקווה שברור לך שמה שהוא מספר

זה קשקוש. בעולם האמיתי לא נותנים "בחירה" בין שתי סדרות (בטח לא LOST וDH שהן כל כך יקרות שאף אחד לא יעשה אן-דן-דינו ויחליט מה לשבץ. בטח לא ערוץ כמו סטאר וורלד שממש לא חסר לו כסף) אלא הכסף מדבר וכמובן שגם קשרים זה חשוב- לגורם המפיץ יש גם אינטרס שהסדרה תמצא את עצמה במקום שהוא יודע שהיא תקודם כראוי. כמובן שיש ענייני תשלומים שונים לפלטפורמות - ערוצי pay, ערוצי free, ערוצי בייסיק, ערוצי ברודקאסט, לכל אחד יש שיטת תשלום ודרגה שונה. לכל סדרה ניתנת תקופת זכויות מסויימת, מס' הקרנות וכו'. אכן נהוג ברוב הערוצים לקנות "עסקאות חבילה" שבהן אתה קונה חבילה של סדרות (ואגב, לא מדובר ב"קנה אחת - קבל את השניה בחצי מחיר" בדר"כ ההטבה הכספית היא מעוטה. פשוט ככה הספק דורש. זה גם מאד נפוץ בעולם הסרטים) ביס רוב ערוצי הסדרות (במיוחד וויקאנד) עובדים בשיטת cherry picking שבה לא קונים חבילות אלא קונים רק את הסדרות שבאמת רוצים לשדר. למזלי, גם בוויקאנד וגם בערוצים אחרים שעבדתי עליהם מעולם לא נאלצתי לשדר סדרה ב"עיסקת חבילה".
 

TheCharm

New member
ובדרך כלל

בעיסקאות חבילה זה כאילו שמים סדרה ממש טובה שרוצים לקנות ויחד איתה שמים סדרה שזקוקה בדחיפות לפרסום ויחצ"נות ושהיא כאילו תהיה פופולרית באותו ערוץ מסוים שאליו הולכת גם הסדרה הממש טובה? (אני מנסה להבין איך העניין עובד)
 

dht160

New member
אבל הם לא קונים את זה מABC

לכל סדרה יש אולפן/חברת הפקה/הפצה וכל זה.. יכול להיות שאת 'אבודים' הם לא הצליחו לקחת מאלף סיבות. גיא
 
אממ..../images/Emo168.gif

זה לא מה שאמרתי. ואני נורא אשמח אם לא תכניס לי מילים לפה. אמרתי שסטאר וורלד בהחלט שמו עין על ABC, שהדהדה עם שתי הסדרות המוצלחות שלה "LOST" ו"DHW". מתוך כל המוצרים, ועם כמה שלסטאר יש תקציב גדול, היא לא ממש הייתה מעוניינת לקחת את כולן. היא לקחה את "עקרות בית נואשות", שהיא הכי מוצלחת שם, וסדרות כמו "8 כללים פשוטים" ו"פחות ממושלמת". אגב, העובדה ש-DHW לא תשודר בסטאר משנה הכל. סלח לי על הבוטות מקודם.
 
למעלה