אברווד ב 18:30??! יס נפלו על הראש??

Tinty

New member
אני מדבר על הרייטינג בארה"ב,

לא על ההשוואה בין הז'אנרים. DHW זעזעה את טבלאות הרייטינג ב2004/2005 - ואפילו הורידה את CSI מראשות הטבלה במשך מספר שבועות. כמו כן, היא זכתה למספר צופים יציב ביותר - לא שודר פרק אחד של הסדרה שירד מ21 מיליון צופים בה בממוצע. אני לא בטוח שאם לוסט או אליאס היו משודרות ביום ראשון, היו דוחים ביום אחד את טקס "גלובוס הזהב", על מנת שלא לפגוע ברייטינג של השידור (זה קרה בשנה שעברה, והשנה דחו אותו לערב שני).

Tinty

New member
אני מדבר על הרייטינג בארה"ב,

לא על ההשוואה בין הז'אנרים. DHW זעזעה את טבלאות הרייטינג ב2004/2005 - ואפילו הורידה את CSI מראשות הטבלה במשך מספר שבועות. כמו כן, היא זכתה למספר צופים יציב ביותר - לא שודר פרק אחד של הסדרה שירד מ21 מיליון צופים בה בממוצע. אני לא בטוח שאם לוסט או אליאס היו משודרות ביום ראשון, היו דוחים ביום אחד את טקס "גלובוס הזהב", על מנת שלא לפגוע ברייטינג של השידור (זה קרה בשנה שעברה, והשנה דחו אותו לערב שני).

אבל העובדה קיימת.../images/Emo168.gif

DHW תשודר בערוץ סטאר וורלד. LOST לא. ונכון שהרייטינג של LOST היה נמוך משל DHW ב..כמה? 5 מליון צופים? אבל עדיין, הוא לא משודר בסטאר וורלד. וזה הופך אותו להרבה הרבה יותר טוב ל-HOT מאשר DHW ל-YES.

Tinty

New member
שים לב לטקסט שכתב יקי בהודעה קודמת:

"היא אמורה להיות משודרת בפיד ההונג קונגי שלא מגיע לישראל (שלנו הוא האפריקאי), וההודעה שלך מלאה בשגיאות ואי דיוקים." לא יכול להסכים יותר (עם 2 החלקים של ההודעה). לא מזמן קראתי שגם טרי היל משודרת בסטאר וורלד, אבל היא לא מגיעה לארץ - כנראה שמאותן הסיבות. חוצמזה, "גיטרה", אם יש לך בעיה עם הרכש של yes, אתה מוזמן לעבור לHOT ו"להנות" מהרכש ה"עשיר" שלהם (לעזאזל איתם, הייתי בבית עם HOT במשך כמה ימים השבוע והשכל שלי נרקב טלויזיונית. מזל שביום השלישי לשהותי בעפולה, שידרו את Arrested Development בסטאר וורלד, וקיבלתי קצת חמצן
).

יש לי גם YES וגם HOT.../images/Emo168.gif

והאמרה הישנה נושנה ש"ליס יש רכש, ל-HOT יש מקור" עדיין נשארת באוויר. ומכיוון שאני לא ממש חובב מושבע של מקור, יס הייתה ונשארת אולטימטיבית בשבילי. אבל מה לעשות, זה מעצבן שדווקא סדרות של וורנר הם לוקחים. סדרות שיוצאות אחרי שניות ל-DVD.

רואים שכלום אתה אינך מבין.../images/Emo168.gif

כדבר ראשון, עקרות בית נואשות תשודר בסטאר וורלד. LOST לא. (וכן, אני מחשיב אותו כאחלה אלטרנטיבה. בלעדיו אולי בכלל לא הייתי עובר ל-YES). סדרות של חברת דיסני אף פעם לא ייצאו למכירה בישראל. זה בלתי אפשי. תכניס את זה לראש. וכן, אני מצטער להגיד לך, אבל "הסופרנוס" ו"הבין הלבן" הרבה פחות נחשקות והרבה פחות רצויות כשיש אותן ב-DVD. הרבה פחות. כי ככה פשוט אין גישה אליהם, למעט תוכנות השיתוף (ותוכנת שיתוף זה דבר שאני לא מכנה כאלטרנטיבה לשום דבר). ומה זאת אומרת "ניסו לקנות את אליאס אבל לא הצליחו"? נו באמת, זה מירוץ? שולחים בקשה עם הצעת מחיר, משא ומתן עם דיסני, וקונים. זה הכל.

Yaki J

New member
וואו איזה כיף לעשות הכל מהמקלדת

בבית. גם לנהל מו"מים, גם להחליט על שיבוצים ורכש, גם ליצור תאוריות על תורת הצפיה בDVD (ודווקא DVDים של דיסני כן יוצאים בארץ) וגם לעדכן אותי במחירים של סדרה זו או אחרת. מודה לך שצמצמת תהליכים מורכבים של חודשים ל-4 וחצי שורות.

סדרות של דיסני לא יוצאות../images/Emo168.gif

בארץ, וגם אף פעם לא ייצאו. אף פעם. וזה נורא נחמד מצידך לומר "מי שאהב את הסדרות שלנו שייקנה ב-DVD", אבל זאת גם החולשה הכי גדולה שלכם. צופי HOT עד עכשיו לא יכלו לראות את THE OC ואת "מגרש ביתי". הם היו בלעדיות לכם ומי שהיה רוצה לצפות בהם היה חייב להיות ב-YES. אבל עכשיו? כמעט כל סדרה שלכם עוברת או לערוצים המרכזיים או ל-DVD. ככה שמה הרכש שלכם שווה? "השיר שלנו" לדוגמא עוברת לערוץ 2. "מגרש ביתי" ו-"THE OC" עוברות ל-DVD ולערוץ 10. עב"נ משודרת בסטאר וורלד. פחות ממושלמת גם. וגם "8 כללים פשוטים". איך שלא מסתכלים על זה, HOT נהנים מהרכש שלכם ואנחנו לא משלם.

Yaki J

New member
עב"נ לא משודרת בסטאר וורלד

היא אמורה להיות משודרת בפיד ההונג קונגי שלא מגיע לישראל (שלנו הוא האפריקאי)וההודעה שלך מלאה בשגיאות ואי דיוקים. צופי יס נהנים מהרכש הכי חדיש והכי מעודכן שאפשר, ובמיוחד אהבתי את ההגזמה "כמעט כל סדרה שלכם". נו באמת. גם ורוניקה מארס תצא בDVD בקרוב, כך גם הסמויה או CSI - האם פתאום זה הופך את "כל הרכש של הוט" ליוצא בDVD? מה גם שאפשר למצוא סדרות מחו"ל כמעט בכל ספריית DVD ללא תרגום. שלא לדבר על סדרות של ביפ שמגיעות אוטומטית כמעט לשידור בקשת. מלקולם באמצע, באפי, השוליה ושות' משדרים גם בסטאר וורלד- גם צופי יס נהנים מרכש של הוט. זו גישה מאד צרת מוחין לחשוב שאם משהו יוצא בDVD אז אוטומטית "אין יתרון". כנראה שלא הבנתי את המשחק, אנחנו משווים פה גדלים?

../images/Emo168.gif

אבל כמות הרכש שלכם שיוצאת ל-DVD עם תרגום או לסטאר וורלד, וכמות הרכש של HOT שמגיעה לסטאר וורלד או DVD, אין מה להשוות בכלל. CSI זה של פרמאונט. גלובוס יונייטד לא מתכוונים להפיץ את הסדרה בשום פנים ואופן, גם לא בעוד 20 שנה. ו"ורוניקה מארס" זה רכש אחד בלבד. גם "תרגיע" משודרת בערוץ 2. אבל לעומת עשרות סדרות הרכש שלכם שאו שאתם זורקים לערוצים מסחריים אחרים, או שהן פשוט יוצאות ב-DVD. וזאת הסיבה שזה פשוט טעות לקנות דווקא מוורנר. כי כל סדרה שלהם תצא על גבי DVD בארץ עם תרגום, וזה הופך את זה להרבה פחות נחשק והרבה יותר סתמי. "זהות בדויה", עם כל הכבוד, סדרה שלא תצא על DVD גם כשחזירים יעופו. כי היא סדרה של דיסני, ופורום פילם הבהירו שאם הם יוציאו סדרה ל-DVD זה יהיה בעוד לפחות כ-10 שנים. ומה זה "ניסנו, לא הצלחנו"? זה מירוץ? זה תחרות עמידת ידיים? מה פתאום. אבל העיקר לקחת את "הסופרנוס", שתצא ל-DVD לפני שנגיד "סופרקאליפג'ליסטיקאקספיאלידישי" וצופי HOT יוכלו לקחת אותה וליהנות בסבבה. היה הרבה יותר עדיף אם את כל הרכש של וורנר הייתם נותנים ל-HOT ולכם היה את הדברים הבאמת מעניינים ולא ריאליטי סתום כמו "ג'ו שמו". כי כרגע הסדרה הנחשקת היחידה שיש לכם היא "פשע מן העבר". וסדרה אחת מול לפחות 5 של HOT? באמת.

Yaki J

New member
אתה אומר עשרות ומונה רק 4

ואני לא בתחרות עם הוצאת DVD זה או אחר (מי שיקרא עוד עלול לחשוב שכל עם ישראל משכיר בהמוניו עשרות מארזי DVD ביום), מה גם שלאור התקדים שבו וורנר החלה להוציא סדרות של חברות אחרות, אני בהחלט חושב שיש סדרות שיצאו בארץ בDVD גם לא במסגרת הנציגות שלהן בארץ. אם לא טוב לך ביס - ואני אומר זאת בשיא הכנות: אין שום דבר שמחזיק אותך בכוח. יס היא מכלול הרבה יותר רחב מאשר שתי סדרות שיוצאות בDVD. אם יש כאלו יתרונות לצפיה בהוט אני מתקשה להבין מה יש לך לעשות ביס. אבל זה די ברור שכל הכוונה שלך היא וכחנית וקנטנרית במתכוון, ולי אין שום כוונה להמשיך אותה מעבר למה שאמרתי כי אתה רק מוסיף עוד ועוד תירוצים די פאתטיים וחוזר על עצמך. באשר לתהליכי רכש אין לי כוונה לפרט אותן כאן או להכנס למורכבות שלהן - אני די משוכנע שלא תצליח להבין אותן.

חחח.../images/Emo168.gif

וכשאין לך נימוק נורמלי לתת לי על למה כל רכש שלכם ישירות עובר לערוצים אחרים ולמה אתם לא משקיעים ברכש אחר שלא של חברת וורנר (מה קרה? זול מכדי לעמוד בפיתוי?) אתה אומר לי לעבור חברה. וואלה, איזה יופי.

אה, ו..../images/Emo168.gif

אם תוכל לנמק לי בבקשה (ואני לא אומר את זה בציניות) מה זה "ניסנו לקנות את זהות בדויה ולא הצלחנו", אני אודה לך. כי אני באמת מעוניין להבין.

Aviad1987

New member
אני לא מומחה גדול

אבל אני מניח שכשיש רכש אטרקטיבי מאוד יש יותר מגוף אחד שמעוניין לרכוש אותו. יס היה גוף אחד , AXN היה גוף אחר שבסופו של דבר הצליח "לגבור" על יס ברכישה הזאת. קורה.

Yaki J

New member
דווקא אנחנו די מתואמים מול וורנר

ישראל בכל הנושא של וידוא ששמות הפרקים זהים וכו', אבל אכן אין קשר בין יציאת הDVD בארץ לרכישה של סדרה זו או אחרת, מלבד כמובן כדאיות כלכלית - קשה לי להאמין שהיו מוצאים בארץ DVDים של סדרות שלא יצאו בארץ. אין בעיני שום בעיה שמיד אחרי שנסיים לשדר סדרה היא תצא בארץ בDVD. כך יצאה העונה הראשונה של OC כבר אחרי שהתחלנו לשדר את השניה והעונה הראשונה של מגרש ביתי תצא באמצע ספטמבר, אחרי שכבר סיימנו את השניה. אני לא רואה שום בעיה בכך שהסדרות יצאו בDVD למי שמעוניין לרכוש אותן ולהנות מהן אחרי שהוא צפה בהן אצלינו.

TheCharm

New member
ברור

התכוונתי שטלעד רעים פשוט כי הם לא איפשרו לכל קהל לראות את אברווד ממש עם שיבוץ מסריח וכאלה

TheCharm

New member
איך אפשר להשוות?

איך אפשר בכלל להשוות? עד אז העונה תהיה פה כבר לקראת סיום, ובכלל שאיך אפשר להשוות בין ערוץ ששידר את הסדרה דיי מהר, ועם תירגום, מול ערוץ שמגיע באיחור של שנה, בלי תירגום ועם טונה פרסומות

snier1991

New member
היא כבר נגמרת באמצע אוקטובר

אז היא תתחיל בסטאר כשהסדרה כבר נגמרה

למעלה