בוא נצא מתוך הנחה שחוסר האמון שלהם
בכל סממן שלטוני או תרבותי מערבי הוא פשוט א-ד-י-ר בתוספת של ג'.......למה לא היגרו לאחת מ-עשרות המדינות המוסלמיות האחרות בעולם?? לא ידעו לאן הם נכנסים? כל מי שמהגר לקנדה חייב לעמוד בקריטריונים מסויימים,אחד מהם הוא הבנה של חוקי ההגירה למדינה... קנדה לא ידעה איך "לאכול אותם?? קנדה לא צריכה לדעת איך "לאכול אותם"......קנדה נותנת להם הזדמנות "להתחיל מחדש",תוסיף לזה תנאים סוציאליים מהגבוהים והטובים בעולם ותבין שאם קנדה היתה חושבת שהיא צריכה לדעת איך " לאכול אותם" היא לא היתה נותנת להם להגר... שוב,קנדה לא מעודדת הגירה בשביל טובת המהגרים[לפחות לא במקום הראשון]אלא לטובת כלל תושבי המדינה... והסיבות להגירה הן פשוטות: 1.יישוב מקומות לא מיושבים,מה שלא קורה בפועל עם המהגרים המוסלמים שמתקבצים בפרברים של הערים הגדולות וחיים בצפיפות ובתנאים עלובים למרות שהמדינה נותנת להם אפשרויות אחרות ואף מנסה לעודד אותם לגור באזורים מרוחקים דרך הטבות כספיות.....הבעיה היא שרובם רוצים להרגיש "כמו בבית" ולכן נשארים סגורים בקהילות שלהם....ואם כך אז נשאלת השאלה,למה היגרתם?בשביל להמשיך לחיות בעוני ובצפיפות? 2.כוח עבודה[לא זול],הקנדים בדיוק כמו הישראלים לא אוהבים עבודות כפיים....ולכן מביאים מהגרים שיעשו את העבודות שהקנדים עצמם לא כל כך אוהבים לעשות....מה שכן,אי אפשר להגיד שהם מנוצלים מכיוון שעבודות כפיים שייכות לתחום העבודה שבו מקבלים את השכר[לפי שעה]הגבוה ביותר... הם ידעו לאן הם נכנסים אבל ניסו לרוץ מהר מדי ונכשלו במשימה? אני לא כל כך מבין את הנקודה שלך...... הדורות הבאים מתחילים לחזור לשורשים? שוב,אין לאף אחד בעיה עם השורשים,אני מאמין שהשורשים בפקיסטן לצורך העניין לא היו ניצול מערכת הרווחה.. אני גם לא מאמין שהשורשים היו תמיכה בארגוני טרור,ואם כן אז מלכתחילה סיבת ההגירה היא לא צודקת ולכן הדיון במהגרים מהסוג הזה מיותר...