אגב, תגידו, גם לכן קורה שכל פעם ש..

רוצה להציג את עצמי

אחרי המקלחת הקרה שחטפתי מפונג, אני רוצה להציג את עצמי כדי שנתחיל ברגל ימין. אני חנה, הניק ניים שלי הוא בגלל שלט שתלוי על המרפסת שלי כי כל הזמן גנבו לי עציצים זה הכול, וכשנכנסתי בפעם הראשונה לפורומים זה מה שעלה לי בראש. ועכשיו, כבר התרגלתי אליו. בכל מקרה, אני בת 37, נשואה, יש לי ילדה בת שנתיים, שירה, מקסימה ביותר והייתה לי הפלה לפני שבעה חודשים ומאז אני מנסה שוב להיכנס להיריון. שוטטתי לי קצת בפורומים של הנקה (הנקתי עד לפני שבעה חודשים) והיריון ולידה, ומאוד שמחתי שנפתח הפורום הזה, למרות שלא השמעתי את ברכתי. זהו, אז עכשיו אני מנסה שוב להיכנס להיריון, ומה שהלך לנו בקלות מדהימה בפעמיים הראשונות, לא הולך בקלות יותר. אנחנו לא מנסים בהיסטריה, אבל אשמח להיות בהיריון. ואתמול קיבלתי שוב את המחזור כך שאני לפחות עוד חודש איתכן. יאללה בנות, תעקפו אותי עם הפסים שלכן.

פּוֹנְג

New member
../images/Emo45.gif וגם ../images/Emo6.gif (על עניין המקלחת)

למרות שמגיעה לך התנצלות אם הרגשת מקלחת קרה, הכוונה הייתה רק להבהיר את עניין הרתיעה. ועוד יותר
על עניין השם. (זה עזר?) וגם
(זה במקום סוכריה) על הילדה שלך.

m i c h a l y

New member
ברוכה הנמצאת,

ממיכל, הנמצאת פה עוד חודש לפחות (עם מחזורים באורך הגלות...) ואחרי אמבטיה מפנקת וסקס נפלא מרגישה נהדר! (סליחה על הבוטות, התחלתי את היום במצב קשה)

Gill Gallad

New member
ברוכה הבאה ושהות קצרה!! ../images/Emo24.gif

התמונה יפהפיה ואני מאחלת לך שבקרוב יהיו שניים בתמונות.
ושלא יגנבו לך עציצים ...

cookie1

New member
גמניגמני

אני איילת (רואים לפי החתימה שלמטה...) אמנם יש לי את יובל שהוא רק בן 4 חדשים, אבל אני כבר חושבת על הבא(ה) בתור. אז מי אני, מה אני: הכי אני אוהבת לבשל ולאפות, יכולה לבלות שעות במטבח. מתה על טבע, רעש של גשם, ריח של דשא קצוץ, רשרוש של עלים, שקט ומרחבים. מאד אוהבת לאהוב, רוצה משפחה גדולה. אין כמו ריחות וצבעים זו אני בקיצור קצור. וגם מנהלת את פורום הריון ולידה, ומקווה לראות את כולכן שם במהרה

tonti

New member
איזה כיף שגם את פה!

בואינה, לא ידעתי עליך את כל הדברים האלה. את מה זה דומה לעומר. (חוץ מענין המטבח).

אפרסקה

New member
אגב, תגידו, גם לכן קורה שכל פעם ש..

שאתן נכנסות לפורום, אז "אתר תפוז" שואל: אפרסקה (או מה שקוראים לכן), מחפשת פעילות לילדים? קצת חסר טקט, לא? מזל שאני לוקחת בקלות
כי אני משתדלת מאוד לא להכנס ליותר מידי לחץ ולא להפוך למרירה. חמישה חודשים זה רק חצי מהשנה שבה נורמאלי לא להכנס להריון, נכון?... לא שזה מעודד אבל מנסה. ובעיקר מנסה להיות יותר קלילה בנושא. ולא רגישה לכל הערה. כי רוב הזמן האנשים באמת לא מתכוונים והערות בד"כ נובעות מנחמדות ולא מחוסר רגישות. רוב בני האדם שמעירים הערות בנושא מתייחסים לזה בקלילות ולא מודעים לרצינות שהצד השני יכול לייחס לו. משהו שלימדו אותי פעם (כדרך לשלוט על לחץ) ואני מאוד משתדלת ליישם. תגידו, אולי כדאי שכל אחד תספר כאן על משהו שהיא טובה בו ונהנית לעשות? שנראה שכל אחת היא עולם ומלואו, הרבה מעבר לניסיונות להיכנס להריון, שזה כרגע מה שמאחד אותנו.

אפרסקה,איזה רעיון מקסים !

אז אני לא יודעת אם בדיוק לזה התכוונת אבל אני מאוד מאוד אוהבת בעלי חיים ,מכל הסוגים והמינים (אני זו הבחורה שמלטפת בפינות הליטוף את כל החיות ביחד עם כל הילדים הקטנים ...)ויש לי בבית חתולה בת שלוש וחצי והשם שלי בפורום הוא שמה האמיתי.(קוראים לה שעועית וזה פשוט נדבק לה )ובנתיים היא התינוקת שלי והיא גם מתנהגת בהתאם.בסופו של דבר כשיהיה לי תינוק אמיתי אני אצטרך לפייס אותה המון כי היום היא מורגלת בהרבה תשומת לב !
נ.ב. יש לי עוד הרבה דברים לספר ,אבל אני אשמור משהו לפעם הבאה.

פּוֹנְג

New member
לקחת בקלות את הפרסומת הזו

זה באמת לא מיודע לפגוע באף אחת. (וזה הרבה יותר רגיש למשל, בפורום פוריות) לי זה ממש לא צרם. בנוגע לשאלה - אז אחד הדברים שאני אוהבת (אחרי פּינְג) זה האינטרנט... אני נמצאת הרבה שעות מול המחשב (אולי כבר שמתן לב לזה
) את האיש שלי הכרתי דרך הפורומים (במקרה) את הרומן שלנו ניהלנו בחלקו מעל גבי אחד מהפורומים (חלק מסיפורי חדר המיטות שלנו נמצאים בפורומים...
) יש לנו בבית שני מחשבים ולפעמים אנחנו אפילו מדברים ב ICQ
ואני מקווה שגם את הדיווח מחדר הלידה תוכלו לקרוא מעל עמודי פורום הריון ולידה. כשנמאס לי מהמחשב - אני קוראת

m i c h a l y

New member
באמת רעיון מצוין...

קצת קשה לי לענות כי מצד אחד יש לי הרבה תשובות לשאלה כזו, ומצד שני אני כאמור מנסה לשמור על חשאיות.... אני אתחיל עם הזדהות עם שעועית - יש לי כלב בבית. מתוק מתוק מתוק. שמקבל תשומת לב מטורפת ומליון של פינוק ואהבה. אני מניחה שתהיה לנו בעייה בבוא היום (רק שיגיע כבר....) בנוסף אני חובבת ספורט (תחביב שהתגבר כפתרון למצוקה בחודשים האחרונים) ואמממממ.... טוב, כדי לא לחשוף יותר מידי אני אגיד שאני עוסקת עם אוכלוסיית מבוגרים\ילדים שאינם כמו כולם. והעיסוק שלי הוא סוג של תחביב כיוון שאני מאוד נהנת ממנו...

אפרסקה

New member
ממשיכה את סבב ההיכרות../images/Emo24.gif

אני בת 27, נשואה כשנה וחצי. הדבר האהוב עלי ביותר בכל העולם כולו הוא לקרוא ולכתוב , מטפחת חלום ילדות לכתוב פעם את יצירת המופת שלי, אך בינתיים לא ממש עושה משהו בכיוון. אני מאוד אוהבת ללמוד, סיימתי תואר שני לפני מס' חודשים וכבר מחפשת לי איזה קורס נחמד או לימודים נוספים. נהנית מהשקט שלי אבל מצד שני שונאת להשתעמם. אוהבת מאוד את בעלי ולא יכולה בלעדיו, תמיד כשאני הולכת לישון והוא עדיין לא, אני אומרת לו שמשעמם לי לישון לבד... תחביב נוסף שלי הוא שירה בציבור ושירה בכלל, מסוגלת לקשקש לי סתם שירים (למשל לדבר אל בעלי ב"שירה" שהומצאה באותו הרגע) כשנחה עלי הרוח. ספרים טובים שקראתי לאחרונה: פונטנלה-מאיר שלו מלאכיה נרדמו כולם-מירה מגן חצוצרה (שכחתי את שם הסופר) קוראת עכשיו ספר מקסים- הממזר של אדי. ממליצה בחום. אגב, למי שלא אכפת לקרוא ספר על הריון, ממליצה בחום על ,האחיות שוסטר נכנסות להירון" של רקפת זוהר. ועיקר, משתדלת לשמור תמיד על מצב רוח טוב! המשפט האהוב עלי בימים אלו: You are irreplaceable because you are YOU.

m i c h a l y

New member
בהקשר זה

המלצתי כאן בעבר על הספר "גרעינים לבנים" של יוכי ברנדס. ובכן, הסוף כ"כ מאכזב (לא רק סוף העלילה, אלא בכלל כל השליש האחרון של הספר פשוט כתוב רע) אז אני חוזרת בי מהמלצתי. הספר הבא שעומד על הפרק הוא "פונטנלה" אז תודה על ההמלצה...

טולולוש

New member
כל מה שקשור באמנות,

ביצירה, אוהבת מאוד בעלי חיים (שעועית, אנחנו בטח נפגשות בפינות הליטוף
) מגדלת חתולים (הרבה
) לאחרונה חובבת בישול

למעלה