אגב, תגידו, גם לכן קורה שכל פעם ש..

יפעת99

New member
"אני אוהב שוקולד ועוגות גבינה"...

בוקר טוב בנות וקצת על עצמי... אני חולה על ממתקים ילדים וטיולים בארץ ובעולם. ממתקים זה הצד החזק שלי אני אוהבת מתוק והרבה ביגלל זה אני לא מצליחה בדיאטות ונישברת מהר. ילדים יש לי שניים פרטים ועוד שלושים בגן. וטיולים אין סיכוי לתפוס אותי בימי שבת יפים בבית תמיד על הגלגלים. להתראות יפעת

ג טלי

New member
אפרופו חוסר טקט,

אצלי לפעמים הוא שואל אם אני מחפשת חבר לחיים, חבל שאי אפשר לענות לו שהתחתנתי לפני 5 חודשים וטרם הגעתי לשלב הזה של החיפושים...

ואני...

דבר ראשון אני בחורה לא רעה בכלל.... סימפטית, חייכנית- ובמצב רוח הנכון אני גם שנונה....
אני מציירת, וכותבת (הנה קישור לדף שלי), אני גם שרה, אני מאוד אוהבת בעלי חיים, וטלויזיה ואינטרנט הם ממש בגדר התמכרות.... חוץ מזה האהבה הגדולה של חיי זה טיולים- וגם במקצועי אני מדריכת טיולים בחו"ל וסוכנת נסיעות (ואני לא עובדת כרגע). אין דבר שעושה אותי יותר מאושרת מאשר לעלות על מטוס, או לקום בבוקר במלון בעיר חדשה, לשים תרמיל ולצאת לחקור את האזור. ממממ.... זה בגדול, את הפרטים הקטנים כבר תכירו עם הזמן....

Gill Gallad

New member
אז אולי תבואי לבקר אותי....

כי אני גרה מאוד מאוד רחוק.... אני מאוהבת בבעלי חיים, במיוחד כאלה שבמצוקה או שעברו התעללות. התנדבתי בארגונים שונים המטפלים בחיות זנוחות וגם ה-
שלי הוא מקסימון שאספנו מהרחוב. חוץ מזה אני מציירת, גם "רציני" וגם קריקטורות, ואף עוסקת בעיצוב. נעים להכיר.

מעיןבר

New member
רגע רגע, על עצמי לא סיפרתי...

טוב, אז ביומיום אני סטודנטית במשרה מלאה ומאוד מאוד אוהבת את מה שאני עושה (ומחר מתחילה בשעה טובה ללמוד שיטות למחקר שלי). חוצמזה אני נמצאת בפורומים המון המון זמן ובכלל אוהבת לעבוד על המחשב (ולא לשחק...) - אם אתן צריכות פעם עזרה עם office - אני יכולה להיות "כתובת" נוספת לשאול... אוהבת מאוד לקרוא, לראות טלוויזיה, להתפנק עם ה-
המתוקות שלי. אבל הכי בעולם אני אוהבת להתפדלע, אני עצלנית לא נורמלית (ויעידו על כך השעות שאני מעדיפה לבלות באינטרנט על פני לעשות דברים שאני חייבת כמו ללמוד ולדאוג לבית שלי).

פוקית27

New member
וזו אני,../images/Emo140.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif

אני בת 27,גרה בהוד השרון ועובדת בהנהלת חשבונות באמדוקס. בזמני הפנוי אוהבת ליצור "באומנות שימושית",חולת נקיון מושבעת(אין כמו הנקיונות לפסח.),אוהבת לבשל אבל לא יוצא לי כל כך בזמן האחרון ודבר נוסף שאני נהנת ממנו הוא ספורט ,בגלל ההפלה והחרדות עשיתי הפסקה גדולה אבל אני כבר בדרך חזרה. נשואה 2.5 שנים לבעל הכי מקסים בעולם ואין ספק שהוא גם "החברה" הכי טובה שלי. חולה את המשפחה שלי ושל בעלי,סוגדת לאחיינים המקסימים שלי,ואוהבת את החיים.

נשואה 28

New member
ועכשיו תורי...../images/Emo3.gif

בת 28, נשואה עוד מעט שנה, גרה ברחובות, מובטלת או שמא נאמר בין עבודות
, אוהבת בע"ח מאוד, מגדלת 3 חתולי רחוב, מכורה לאינטרנט, נגמלת מטלוויזיה
, אוהבת להיות בחברת אנשים והכי שונאת בעולם - שגרה ושעמום
. לא יודעת לבשל, ובעצם שונאת, אבל מאוד אוהבת לאכול
אבל הכי הכי, אוהבת את בעלי ואת חיי בכלל

Michal7

New member
ואני...

בת 29 (אהיה בת 30 ב-30 ביולי, אוף איזה דיכאון!), גרה בפנקיס, אריזונה, ארה"ב על בעלי המקסים (39) ושני הכלבים שלי (מעורבים: רועה גרמני וצ'או עם לשון סגולה). עובדת כמתרגמת ומתורגמנית פרילנסית ונהנית מכל רגע (תמיד לומדת משהו חדש). במה שנשאר כזמן פנוי אני די אוהבת לבשל ונסות דברים חדשים. כמו גם לגלוש באינטרנט ולצפות בטלביזיה (חברים, דארמה וגרג, כולם אוהבים את ריימונד ושות'). אה, וכמו כולן כאן, אני ממש רוצה כבר להרחיב את משפחתנו ולהביא יורש/ת עצר לעולם. יום נעים, מיכל פניקס, אריזונה

פּוֹנְג

New member
../images/Emo32.gifלסבב ההכרויות

למי ששמה לא וגם למי שלא שמה לב. יש עמוד מקדים לפורום, שזה עמוד הקהילה. בעמוד הזה, בין שאר הדברים שמתעדכנים מידי כל כמה זמן (כשיש למנהלות זמן
) יש, בפינה למטה, חבר בפורום. שם כל מי שיש לה תמונה בכרטיס האישי יכולה להופיע. אז בבקשה, תוסיפו תמונות, משהו שמייצג אתכן (רצוי לא תמונה אישית, אני קצת חרדה בעניין פרטיות באינטרנט) כי כל פעם שאני נכנסת לעמוד הקהילה אני רואה אותי או את מעין - קצת נשבר לי

רק על עצמי לספר ידעתי.......(רחל)

אני בנתיים אשאר דארמה ברשותכם(עד לרגע שבו תיהיה פגישת פורום ואז נחשף כולנו..) בת 28 ,גרה באיזור השרון נשואה כמעט שנה ... רוצה מאוד להיות אמא .. טיפוס נהנתן שאוהב לאכול טוב, לישון, שופינג וכו' בדרך לתואר שני ובנתיים עובדת כמנהלת לשכה בנתניה ולאור המצב הירוד במשק יש לי המון זמן לאינטרנט (מהמשרד כמובן) נשואה לאיש רגיש ומקסים ואמא לחתולה בת שנה (טולי) . אוהבת לקרוא והרבה, ומודה לאלוהים על המצאת המאה!!! - אינטרטנט... והכי חשוב!!!!!!- מחכה בקוצר רוח לפסים הכחולים.

טוב אז שמי ליאת אני מתגוררת בחול

בת 26 נשואה כבר שנה וחצי ורק ממש לאחרונה התחלנו ממש לנסות בשעות הפנאי שלי אני מנהלת פורום פה בתפוז (נשואים טריים) אוהבת לישון הרבה, לבשל, לצפות בטלוויזיה וזהו ועד לשני הפסים אני פה איתכם באש ובמים

גורבי

New member
../images/Emo20.gif רעיון נהדר ../images/Emo20.gif

וככל שחשבתי מה לספר, נבהלתי יותר: פתאום הרגשתי שאולי כבר אין בי הרבה מעבר ל"נסיונות". הם ממלאים - או מרוקנים - אותי כמעט לחלוטין. אבל אם לצאת לרגע מהדכדוך... אני בת 28, נשואה כמעט שנתיים לגבר נפלא במיוחד. אוהבת לקרוא ולכתוב, וכנראה לכן מצאתי את עצמי עושה דוקטורט בספרות. אז אני בתחילת (מאוד בתחילת) הדוקטורט, וגם מלמדת קורס באוניברסיטה. חוץ מזה אני מציירת קצת -הפרויקט האחרון שלי היה ציור קיר בסלון שלנו, בהשראת "ריקוד החיים" של מאטיס (אולי אני אצרף תמונה בהזדמנות). מה חוץ מזה? טלויזיה - בעיקר תוכניות עיצוב הבית ב-BBC - וכמה שיותר שעות שיטוט באינטרנט. מה שמזכיר לי - אין לי גישה קבועה לאינטרנט, ואין לנו אינטרנט בבית, אז אני נכנסת מתי שאני יכולה ולא תמיד מספיקה להגיב להודעות. אבל היום אני פה
, ותודה למי שענתה לי על שאלת המים המטופשת :).

m i c h a l y

New member
זה רק אני

או שנראה כאילו כולן כאן בשנות העשרים המאוחרות שלהן? זה הגיל שאפשר להתחיל או מה?!

גורבי

New member
יש פה דווקא מישהי בת 18, לא?

האמת היא שלפעמים אני חושבת שאם הייתי יודעת אז את מה שאני יודעת היום (נגיד, כמה הגלולות יכולות לשבש את הגוף), אולי הייתי מתחילה לפני עשר שנים
. טוב, לא שזו ממש אופציה, כי הייתי צריכה לפגוש את בעלי קודם, ועוד כמה זוטות כאלה...

אפרסקה

New member
אני מאוד מזדהה עם מה שאמרת...

לפני שהתחלנו לנסות הייתה תקופה שמאוד רציתי, אבל אז הייתי צריכה לסיים עבודה ולעבור לאחרת ולא רציתי "להתקע" בלי עבודה, ואז אמרתי שצריך לפחות חצי שנה בעבודה החדשה עד שנכנסים להריון... אח"כ האריכו לי את העבודה וזה לא היה רלבנטי, ואז זה מאוד התאים לי ברגע מסוים והייתי נורא תמימה וחשבתי שזה יקרה מהר ולפי מה שחשבתי, עכשיו הייתי צריכה להיות כבר באמצע ההריון בכיף... כך שאילו ידעתי אז מה שאני יודעת היום, הייתי מתחילה לנסות הרבה קודם. בלי להתחשב בתכנוני עבודה אלו או אחרים, כי גיליתי שהדבר הכי קבוע הוא הזמני (העבודה שלי שהתארכה) ושהחיים אף פעם לא יוצאים פלי התכנון שלנו (ובטח שלא ההריון הזה שמבושש לבוא כבר חמישה חודשים...) אני בת 27 והגיל מתחיל קצת להפחיד אותי. מבחינתי הריון לפני שנה היה מושלם. אבל שוב, זה במחשבה לאחור. וזו לא חוכמה גדולה.

m i c h a l y

New member
בתחושות מאוד דומות

עלו לי כל מיני מחשבות לאחרונה - הרי אני ובן זוגי מכירים כ"כ הרבה שנים, למה חיכינו? כל פעם מחדש אני מנסה לחשוב אילו אילו אילו, ומגיעה לאותה מסקנה - אפילו יום אחד לפני שהתחלנו לנסות לא הייתי מנסה, כי לא הרגשתי מספיק מוכנה. עכשיו, כשאני מרגישה מוכנה (רוצה, משתוקקת....) זה בכלל לא חוכמה. בזמנו ככל לא הייתי בכיוון, ולכן כל נסיון לחשוב על הזמן שהלך לאיבוד הוא נסיון מיותר. (וכאן אולי ההבדל העיקרי ביני לבין אפרסקה)בכל אופן, כך או כך אני לא בעד לבכות על חלב שנשפך, ובכל זאת כמה חודשי נסיון אינם אסון גדול. תודו שאצל רובנו זה רק העלה עוד כמה דברים חיוביים עם בני הזוג.... ובכל זאת אסיים בברכה (כמעט) סותרת - למעבר מהיר לפורום השכן, מיכל.

../images/Emo140.gif נעים מאוד

גם אני בת 28, נשואה כמעט שנה לבעל האהוב שלי
ואמא גאה לחתול יפהפה מחונן ומוכשר (לא אני לא פולניה...) בזמן החופשי אני אוהבת לקרוא, לראות סרטים, לעשות שופינג, לטייל, לעשות ספורט וגם לטפח כל מיני תחביבים יצירתיים יותר כשיש לי זמן. חוצמזה - בוגרת תואר שני ועובדת בהייטק.

פופסיקל

New member
נעים גם לי...

גם אני בת 28 (כמה לא מקורי) כמעט נשואה - אנחנו נוסעים בסוף אפריל להנשא בקפריסין. אני מעצבת, ולפעמים גם מעצבנת (התחביב העיקרי שלי זה להוציא את בן-זוגי מדעתו...) חוץ מזה גם אוהבת לטייל, לבשל, בעיקר לאפות, לראות טלוויזיה, ולבקר המון את האחיינים המקסימים שלי. זוגי קורא לי פופסיקל בגלל שאני קפואה. (בעיקר בחורף. בעיקר כשאני נכנסת למיטה, והוא שם...)
התכוונו להפסיק את הגלולות ולהתחיל בנסיונות כבר לפני 3 חודשים, אבל בדיוק אז פיטרו את זוגי (קיצוצים) וככה חיכינו עד שהוא מצא עבודה חדשה, ולקראת סיום החפיפה. ככה שאני כבר רגילה לחכות. לפחות עכשיו יש התקדמות, וכבר אפשר לחכות לפסים הכחולים... זהו, בינתיים

m i c h a l y

New member
איזה שרשור מעניין!../images/Emo140.gif

אולי כדאי להפוך אותו לקישור של האתר או משהו? כלומר תחת הכותרת "אלה אנחנו" או בנוסח אחר.... יש כאן הצגה עצמית מאוד מענינת של כל אחת מאיתנו (וגם כמה התפלספויות שעליהן אפשר לוותר
) וחבל שזה ייעלם עם התקדמות השרשורים השונים... בכל אופן - נעים מאוד להכיר אתכן
מיכל!

למעלה